Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
MUSLIMANI: Ne bojte se reći da ste Hrvati PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 10
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 04 Rujan 2013 14:36

MUSLIMANI: Ne

 bojte se reći da ste

 Hrvati.

 

Hrvati muslimani, vi ste neodvojivi dio hrvatske nacionalne zajednice. Hrvatska nacionalna zajednica je sekularna i interkulturalna, ona ravnopravno obuhvaća orijentalnu, rimsku i bizantsku kulturu. Vi ste vrijedni dio hrvatske nacionalne zajednice i tu spoznaju prenijet ćete svojim potomcima.

 

Vi znate tko ste i što ste. Vi ste baštinici srednjovjekovnog hrvatskog i bosanskog kraljevstva, potomci kralja Tomislava,  Kulina bana, kraljice Katarine i Husein bega Gradaščevića. Vi ste Hrvati, vaša vjera je Islam, a vaš materinski jezik je hrvatski jezik.

Jednom dijelu Bošnjaka je, prema riječima jednog njihovog prvaka, majka Turska, i oni su potomci turaka ili u najmanju ruku turkofili. Novouspostavljena bošnjačka narodnost vodi utapanju u osmanskoj (nad)naciji, koja je funkcionalno istovjetna tzv. propaloj sovjetskoj ili jugoslavenskoj naciji. Oni su do jučer bili nacionalno nesvjesni te pod jakim stranim utjecajem i za tuđi interes teže uspostaviti posebnu državu, u kojoj će preuzeti turski jezik i do kraja se poturčiti. Oni su politički ostatak turskog carstva i kao takvi, funkcioniraju kao turska manjina, koja se lažno prikriva pod domaćim regionalnim nazivom bošnjak.

Drugi dio Bošnjaka, koji se doselio u Bosnu nakon progona kojeg su po uspostavi srbske kneževine doživjeli njihovi pradjedovi, usmjeren je prema jugonostalgiji, titoizmu, komunizmu, ateizmu i time posredno protuhrvatstvu. Njima izjasniti se Srbima danas nije više moguće, jer ih, po riječima istog bošnjačkog prvaka, Srbi ne će, a Hrvatima se nikad nisu osjećali.

Hrvati muslimani, vi ste neodvojivi dio hrvatske nacionalne zajednice. Hrvatska nacionalna zajednica je sekularna i interkulturalna, ona ravnopravno obuhvaća orijentalnu, rimsku i bizantsku kulturu. Ne bojte se reći da ste Hrvati. Vi ste vrijedni dio hrvatske nacionalne zajednice i tu spoznaju prenijet ćete svojim potomcima.

Vi znate tko ste i što ste. Vi ste baštinici srednjovjekovnog hrvatskog i bosanskog kraljevstva, potomci kralja Tomislava, Kulina bana, kraljice Katarine i Husein bega Gradaščevića. Vi ste Hrvati, vaša vjera je Islam, a vaš materinski jezik je hrvatski jezik.

Hrvati muslimani

Uredništvo 

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg