Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas164
mod_vvisit_counterJučer373
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan537
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7274
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2613294

Trenutno na stranici: 8
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Srbi su najveći neprijatelji Hrvatske i Hrvata PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 6
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Ponedjeljak, 04 Studeni 2013 08:17

 

Srbi su najveći neprijatelji

Hrvatske i Hrvata

 

Poput Rimljena o Kartagi

Ovu istinu da su Srbi iz Srbije i Srbi petokolonaši u Hrvatskoj najveći hrvatski neprijatelji treba ponavljati u svakoj prigodi i na svakome mjestu kao što su to ponavljali u svome parlamentu Rimljani o Kartagi.

Uz pozitivne karakteristike, koje Srbi imaju, a ovdje se ne ću njima baviti jer to nije svrha članka, Srbi imaju nekoliko vrlo istaknutih negativnih katakteristika, kojima se isto ne ću baviti, nego ću spomenuti samo tri: 1. morbidnost, 2. tortura i 3. vandalizam.

Ovo su teške nastranosti ili nacionalne bolesti Srba, s kojima bi se trebala ozbiljno pozabaviti europska psihologija ili psihijatrija i srodne znanosti, a ove nažalost ne postoje.

Svojevrsnu diagnozu za Srbe, koja obuhvaća ove tri i njima srodne nastranosti postavio je srpski psihijatar svjetskog glasa prof. dr. Jovan Rašković. U svakoj raspravi o Srbima Rašković je običavao reći: "Srbi su ludi narod!"

Ispravna diagnoza treba dobro izabranu terapiju, a tko znade takovu terapiju?!

Tek ću upitno spomenuti samo utrošak fizičke i duševne energije (iz poremećene psihe!) za sprovedbu nastranosti:

1. koliko energije treba za sprovedbu morbidnosti u svima oblicima ubijanja ljudi?

2. otkuda poriv za mučenje ljudi svih oblika, uključujući i silovanje zrtve?

3. koliko energije treba uložiti za razaralaštva kulturnih, gospodarskih pa i prirodnih dobara!?!

Sve ovo Srbi rade u ratovima, koje u većini slučajeva sami započnu ili ih potaknu, a iza rata, bez obzira na njegov ishod: "Svi drugi su krivci, a Srbi su pravednici!"

 

Do istrjebljenja našega ili vašega!

Ima li na svijetu narod, koji bi podnosio ovakove neprijatelje u svojoj domovini, u svojoj državi, kao što Hrvati podnose Srbe. Tek primjerice u sred Zagreba donosi Srpska riječ 1905. poruku Hrvatima: "Do istrjebljenja našega ili vašega!"

Svakodnevno slušamo od srbske petokolonaške djece i odraslih u Hrvatskoj: "Ovo je Srbija!" Može li se uopće zamisliti, da bi jedan Hrvat u Kragujevcu, u Požarevci ili bilo gdje u Srbiji mogao i smio uzviknuti: "Ovo je Hrvatska!" Da, mogao bi, ali to bi mu bila prva i posljednja izreka, kao popratnica za Drugi svijet.

 

Povijesno o Srbima kao neprijateljima Hrvatske je preobširno za ovaj članak

Ako treba samo povijesno podsjetiti, Srbi kao Srbi, na primjer tzv. Dušan Silni ratom hoće osvojiti Hrvatsku, a Srbi kao poturice ratuju protiv Hrvatske sve do turskog izgona s Balkana, a onda se Srbi okreću ratom protiv Hrvata u povijesnoj hrvatskoj Bosni i Hercegovini.

Bilo bi previše i naslovno spominjati sve srbske ratne i mirnodobske pohlepe na Hrvatsku i uvijek usmjerene genocidno protiv Hrvata.

Evo tek primjerice: pećki patrijarh Makarije smatra Srbijom sve do Trsta i Budima, a rođeni njegov brat srpski poturica Mehmad paša Sokolović ratuje za Turčina Sulejmana a protiv Hrvata Nikole Šubića Zrinskoga.

Zašto se taj "brat Srbin", kako Srbi vole perfidno izražavati bratstvo s Hrvatima nije pridružio "bratu" Nikoli Zrinskome protiv Sulejmanovih Turaka i balkanskih poturica? Treba li tražiti bolji povijesni dokaz od ovoga, da će se Srbi ujediniti i s crnim vragom i s Turčinom u borbi protiv Hrvata jer su Srbi ne samo pohlepni, nego i zavidni Hrvatima na sve ljudske i nacionane vrline, na prostorne, morske, gospodarke, kulturne i druge prednosti, koje mi Hrvati imamo, a  Srbi ih nemaju.

 

Noviji i suvremeni genocidni i vandalski nasrtaji na Hrvate i Hrvatsku

Za ovaj naslov potrebna je višetomska enciklopedija, što je neizvedivo pa ću se morati poslužiti samo ponekim primjerom, spomenom ili najkraćim osvrtom na njega. Neizbrojiva je dokumantarna srbska literatura, u kojoj je dominantan srbski genocid na Hrvatima i okupacijsko priključenje Srbiji hrvatskog kopnenog prostora i mora.

Srpska pravoslavna crkva u svojim politički i okupacijski nadahnutim molitvama smatra Srbijom sve do zadnjeg srbskog groba. Zašto Srbi idu umirati u tuđe zemlje???!!!

Politički krst Srpske pravoslavne crkve je u državnom grbu Srbije, a u Himni Srbije se uz ostale pozive, obranu i pohlepe pjeva zazov Bogu, da blagoslovi "srpske zemlje srpski rod". Ta srpska himna se javno pjeva u Hrvatskoj i po njoj Bog blagoslivlje Srbe u srpskoj zemlji.

 

Što reći tek primjerice na sljedeće srpske nastranosti, stavove, ponašanje i planove:

 

Vuk Stefanović Karadžić: "Hrvati su Srbi katoličke vjere! Sve što je hrvatsko, to je srpsko!"

 

Ilija Garašanin: Načertanije, Srbija se mora i u tom smotreniju u red ostalih evropejskih država postaviti, stvorivši jedan plan za svoju budućnost, ili tako reći da sastavi sebi jednu domaću politiku po kojim glavnim načelima treba Srbija kroz više vremena stalno da se vlada i sve svoje poslove po njima postojano da upravlja. Iz ovog poznanja proističe čerta i temelj srpske politike, da se ona ne ograničava na sadašnje njene granice, no da teži sebi priljubiti sve narode srpske koji ju okružavaju.

 

Kralj Aleksandar Karađorđević - zvani od nacističkih prijatelja Nijemaca Hitler II, prisvojio je sve zemlje i nesrpske narode u svoju kraljevinu, kojom su vladali Srbi i država je po njima smatrana proširenom ili velikom Srbijom.

 

Dražo Mihailović - fašističkočetnički nacist -  zajedno sa Stevanom Moljevićem objavljuje 1941. sprovedbeni genocidni plan prema kojemu sve nesrpske narode istaknuto Hrvate treba poubijati. Dodaje i jednu "milost". Treba poštediti 200.000 Hrvata, koje ćemo prevaspitati u Srbe.

Važna pripomena: Najuspješnije se je borio protiv genocidnih fašističkih četnika Draže Mihailovića, hrvatski ratnik, ustaški zapovjednik crne legije Jure Francetić i tom borbom spašavao je od srbskog četničkofašističkog genocida ne samo Hrvate, nego i sve druge narode obuhvaćene genocidnim četničkim planom Mihailović-Moljević.

Današnja politika u Hrvatskoj pod utjecajem srbskih četnika u Hrvatskoj (Milorad Pupovac...) i soroševke Vesne Teršelič ruši spomenobilježje Juri Francetiću u Slunju, a zadnjih godina se hrvatski političari druže i ljube sa srbskim četničkim političarima.

Posebice valja istaknuti predsjednika Ivu Josipovića, koji se pederski (iako navodno nije peder?!) ljubi tropoljubcima s najvećim i najviše graduiranim srbskim fašističkim četnikom Tomislavom Nikolićem.

Ovdje zaista posustaje svaka ljudska pamet. Taj isti predsjednik RH, komunistički agnostik Ivo Josipović strahovito kritizira i osuđuje, ako se neko hrvatsko dijete pojavi negdje s ustaškom kapom na svojoj nevinoj glavi. Istovremeno hvali komunističku petokraku, iako je ideologija petokrake pokopana pod Berlinskim zidom, u Hrvatskoj pobjedom "Oluje" i u Europskoj Uniji objavom Rezolucije 1481.

Ovdje se postavlja pitanje ljudskih i nacionalnih kvaliteta prof. dr. Ive Josipovića i onih komunista, koji su uveli Hrvatsku u EU, a ne poštivaju načela i zakonitosti Europske Unije.

 

Srpska kleveta, demonizacija i sotonizacija ustaša - što znači masovno ubijanje bez suda ponajboljih hrvatskih vojnika - mladih ustaša i općenito Hrvata. Srbi svih ideologija dobro znadu da im samo hrvatski ustaše mogu spriječiti genocid na Hrvatima i stvaranje velike Srbije na hrvatskom kopnu i moru i zato su ih osudili bez suda na smrt.

Iz kojih gena i iz kakovog odgoja proizlazi ta strašna srbska morbidnost prema Hrvatima. Za Srbe su svi Hrvati ustaše, a ustaše su bez suda osuđene na smrt. To znači smrt za sve Hrvate, uz inimku prema proporciji Mihailović-Moljevićevog plana, po kojem je predviđene pošteda jednog broja Hrvata, koje će Srbi prevaspitati u Srbe.

Kako u ovome slučaju shvatiti hrvatske komunističke političare pa i dio njima naklonjenog hrvatskog naroda, koji ima negativan stav o ustašama. Da nije bilo ustaša u Drugom svjetskom ratu, danas ne bi bilo Hrvatskog naroda niti Hrvatske, ovakove kakova je.

 

Memorandum SANU 1987. - Srbi u komunističkoj Jugoslaviji vladaju i smatraju je Velikom Srbijom, ali niti to nije dosta. Pod izlikom "ugroženosti Srba" hoće još drastičnije pokoravati Hrvate u Hrvatskoj i pripremati im odlazak u dijasporu ili...

 

MILOŠEVIĆ, SLOBODAN MILOŠEVIĆ. Indicted for genocide; complicity in genocide; deportation; murder; persecutions on political, racial or religious grounds; ...(iz Wikipedije). Srbi iz Srbije slijede Slobu u genocidu na Hrvatsku: "Slobodane šalji nam salate, biće mesa klaćemo Hrvate!"

Petokolonaški Srbi u Hrvatskoj odazivaju se Miloševiću "Balvan revolucijom" i genocidnom himnom: "Oj Hrvati, neka neka, duboka vas jama čeka, duboka je koji metar, a dugačka kilometar.

Otkuda, iz koje genetike potječe ta srpska genocidnost prema "braći" Hrvatima?!

 

Kult fašističkog četništva u Srbiji. U Srbiji ponovo divlja srbsko fašističko i genocidno četništvo usmjereno istim ciljem protiv Hrvata kao u obadva zadnja rata i prije njih. Zanimljivo je da su fašistički četnici Draže Mihailovića i komunistički partizani šumskog maršala Tita bili čas prijatelji čas protivnici i udruživalo ih je genocidno zločinstvo prema Hrvatima.

Povijest se ponavlja! U Srbiji cvjeta spomenički i velikosrpski fašistički kult Draži Mihailoviću i njegov živi nasljednik je Tomislav Nikolić. 

U Hrvatskoj komunisti i komunistički agnostici poput predsjednika RH Ive Josipovića druži se i ljubi tropoljubcima s četničkim voždom Tomislavom Nikolićem. Zaista se ponavlja povijest političke ljubavi srpskih fašističkih četnika i hrvatskih komunističkih četnikopartizana.

 

Memorandum SANU II. Zove opet sve Srbe na okup "jer su ugroženi" i treba obračunati s Hrvatima kroz srpsko političko pravoslavlje, kroz čirilicu kao srpsko oruđe, kroz srpske političke stranke u Hrvatskoj (četnik Milorad Pupovac...) i kad sve to dozrije, primjena srbskog genocida na Hrvatima, radi "ugroze Srba".

 

Srpske ubitačne mine u Hrvatskoj

Srpske ubitečne mine po Hrvatskoj su dokaz da srpski genocidni rat protiv Hrvata u Hrvatskoj nezaustavljivo traje. Uz eksplozije srbskih mina od kojih ginu Hrvati, slave Srbi uvođenje srpske ćirilice u Vukovar i sjećaju se uspomena na ubijanja Hrvata, silovanja Hrvatica u Vukovaru, pljačku Vukovara, razaranje grada, odvođenje dijela Hrvata u srpske logore i drugog dijela Vukovaraca, koje su prognali u "ustašku" Hrvatsku.

 

U Hrvatskoj "Sve je to po zakonu!" 

Postavlja se temeljno pitanje: Kakav je zakon - zakoni?! Tko u Hrvatskoj izglasava zakone poput Zakona o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca, poput protudemokratskog zakona, kojim se daju sva nadprava srpskoj nacionalnoj manjini, kao nagradu što je masovno ubijala Hrvate, pljačkala i razarala Hrvatsku, silovala hrvatske majke i djevojke, odvodili Hrvate u mučilišta i na stratišta...

Srpskoj ćirilici nije mjesto u Vukovaru i nigdje u Hrvatskoj. Tko ne može bez ćirilice neka ide u Srbiju. I to spada opća i nacionalna prava i nitko ne smije uskraćivati to pravo Srbima!

U Hrvatskoj je po Ustavu i po svima prirodnim zakonima službeni jezik hrvatski i službeno pismo latinica, a u svojim kućama, bogomoljama i društvima može svaka nacionalna manjina vrištati, pjevati, slaviti, moliti, govoriti... jezikom svojih predaka.

 

Zaključak

Nezamislivo je iz kakove to genetike Srbi nasljeđuju i sprovode svoje nastranosti?!

Srbi su takovi, kakovi su. Spontano se ne će promijeniti na bolje. Osvetom i mržnjom Srba ne će se ništa postići.

Srbi trebaju nacionalnu psihoterapiju i opći narodni preporod, u kojemu moraju svjesno odbaciti stare, genetski urođene loše navike i po uzoru na bolje narode mijenjati se u smjeru ljudskosti, bez pohlepe za tuđim, bez nametanja sebe drugima, bez osvajanja tuđega prostora i prisvajanja sebi i što je najvažnije osloboditi se morbidnosti prema Hrvatima i svima nesrbima.

 

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Basel, 4. studenoga 2013.

Na obljetnički dan, kada su iza Prvog svjetskog rata Talijani ušli u hrvatski Zadar, a 12. studenoga 1920. Rapalskim ugovorom predali su Srbi (Nikola Pašić...) dijelove Hrvatske (Istru, otoke, nešto kasnije i Rijeku...) Talijanima, a jugoslavensko-hrvatska historiografija okrivljuje za taj zločin Dr. Antu Pavelića.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg