Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas182
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1446
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8183
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614203

Trenutno na stranici: 8
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Milanović otišao iz panike u bezumlje! PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Petak, 06 Prosinac 2013 20:33

Milanović otišao iz panike u

bezumlje!

Rudi Tomić

Panika je iznenadni slijepi strah koji obuzima ljude, te ih tjera na elementarno ponašanje lišeno svake racionalnosti; dočim Bezumlje je učiniti glupost mjesto mudrog postupka.(rhj) Svjedoci smo da je premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović 'iskočio s tračnice', kotrlja se nizbrdicu i nikako se zaustavi! Njegovi politički istomišljenici guraju ga još dublje u političku bespuće iz koje mu nema izlaska.

Ne pomažu mu ni podanički mediji jer svaki Premijerov postupak glorificiraju, ''grleći ga'' postavljaju mu nogu da što češće posrne – to nesvjesno čine jer su opsjednuti mržnjom spram hrvatske državotvornosti. S druge strane, bezrezervno su se pridružili svom Premijeru: ''građanske udruge'', antihrvatske političke stranke, ''antifašistički pokret'', patološki bolesnici (homoseksualci, lezbijke, estradni umjetnici), te srpska nacionalna manjina i srpsko pravoslavlje u RH.

 U svom bezumlju Milanović ima podršku i kod nekih međunarodnih čimbenika, koji su također indoktrinirani, odnosno prožeti mržnjom spram hrvatskog naroda, među kojima prednjače engleski masoni i socijalno-liberalni ljevičari, odnosno ''demokratizirani'' komunisti. Počelo je u Vukovaru Čim se je premijer Milanović odlučio na postavljaju dvojezičnih pločica u Vukovaru, morao je znati da je stavio nos u osinjak, jer Vukovar svojom postojanošću svjedoči zločin stoljeća kojeg su počinili: Srbija, JNA i srpsko-četničko pravoslavlje u Hrvatskoj.

 Milanović je dobio jasan odgovor i lekciju baš u Vukovaru na Dan sjećanja (18. 11. 2013.), gdje je bio izvrgnut ruglu i porazu, ne samo on, nego i njegova politička koalicija bili su zapljusnuti sramom, jer su došli omalovažiti hrvatske branitelje i obeznaniti hrvatske žrtve u Vukovaru. Nakon blamaže cjelokupne državne vlasti u RH, neupamćeno nigdje u svijetu, ''politička elita'' kukurikajući vratili se u Zagreb, gdje ih je odmah drugog dana Josip Šimunić i tridesetak tisuća navijača pozdravili: Za dom spremni! Očito je bilo kako nisu bili ni ''Za dom'' a ni - ''spremni''.

 Dobiva se dojam da njima hrvatska država nije domovina, jer čine sve moguće da u državi unište svaki trag hrvatskog nacionalizma, vjere i morala, rasprodaju ono malo hrvatskog bogatstva što nisu uspjeli pokrasti. Dakle, Vlada u Republici Hrvatskoj upravlja državom koju mrzi; upravlja s narodom kojem ne pripadaju (izuzev - etnički). Vladajuća vrhuška u RH više je zabrinuta za Srbe u Hrvatskoj i Srbiju nego što se Američka vlada brine za Židove u SAD i Izraelu! Referendum - rekvijem za vladajuću koaliciju Stranica 1Referendum hrvatskog naroda ''U ime obitelji'' (1. 12. 2013) polučio je očekivane rezultate; poražena je udružena nastrana sprega, na čijoj je strani bila Vlada, ''građanske udrugama'' i medijski mediokriteti, što je uzbudilo samodopadljivog premijera Milanovića, pa je najavio:

 ''Dok sam ja predsjednik Vlade, neka to dobro čuju, referendum o ćirilici neće nikada proći.'' Čak poručuje, da će ''vrlo brzo promijeniti Ustav i odrediti koje vrste referenduma su nemoguće'' (Napomena: državnici i političari uvijek govore u množini.) Ovakve poruke hrvatskog Premijera bile su sprdnja u svijetu, jer kojim se osobnim zakonima može odrediti koje će vrste referenduma biti prihvatljive za Vladu? Naime, nijedan referendum u svijetu nije prihvatljiv za aktualnu Vladu, jer referendumi su prosvjedi naroda, najjače demokratsko oružje za rušenje vladinih odredaba, ili Vlade kao takve koja u svom programu ima otvorene ili latentne nakane koje su u suprotnosti s općenarodnim interesima.

Na zapadno europskom kontinentu nikad se više neće ustoličiti diktator ili uspostaviti diktatura, te Milanovićeve prijetnje i kurčenje graniči s ludošću, on još živi u sjeni mrtvog diktatora i krvnika Tita, kojemu se klanjaju sljedbenici u zločinu, čiji su očevi zamazani krvlju nevinog hrvatskog naroda, koji su također zadužili svoje potomke da nastave s tamanjenjem naroda kojim etnički pripadaju. Srodnost izdajničkih Vlada RH i Ukrajine Današnja Vlada u RH srodna je s Vladom u Ukrajini, jer obje žele ostati u pokroviteljstvu, tj. zajedništvu svojih bivših okupatora od koji su se oslobodili s teškom mukom i s velikim žrtvama: Hrvati od Srbije, a Ukrajina od Rusije.

 Ako je današnja Vlada u RH ''zaboravila'' genocid u Hrvatskoj kraljevske i komunističke Jugoslavija, koja je bila paravan Velike Srbije – narod to nije zaboravio. Stoga su uzaludni svi pokušaji da se sa Srbijom prave bilo kakvi kompromisi za bilo kakvo zajedništvo, jer su srpski političari kronični zločinci i najveći neprijatelji hrvatskog naroda. Pa ni ''peta kolona'': Pupovčevi četnici i Josipović-Milanović-Pusić-Mesićeva Yugo-jadija ne će uspjeti u stvaranju regionalne ''bračne'' zajednice sa Srbijom. Sve što je Hrvatska mogla dati Srbiji, nakon osloboditeljskog rata – dala je: Severinu, Kseniju, Doris i Prosiničkog pa neka se s njima (i na njima) iživljavaju! Isti je slučaj i s Ukrajinom, koja je također toliko dugo robovala pod diktaturom carske i komunističke Rusije. ''Sovjetskom savezu'' je u Ukrajini počinili genocid - milijune Ukrajinaca umrlo je od gladi.

To svijet znade, ali ne osuđuje Rusiju! U isto vrijeme, u istočni dio Ukrajine, Rusi su naseljavali svoje pučanstvom, koji se ne žele oteti iz zagrljaja ''majke'' Rusije. Demonstracije diljem Ukrajine, u ovom zimskom hladnoćama, govori o vrućoj odlučnosti ukrajinskog naroda, koji neće nikakvo zajedništvo sa Rusijom, nego žele biti dio Europske zajednice. Ovo više nije ''žuta revolucija'' nego konačna revolucija, jer većina ukrajinskog svijeta jedva proživljava u zemlji koja je bila žitarica za cijelu Europu. Onaj tko nema što izgubiti on je odlučan i neuništiv! Stranica 2Hrvatski su katolici – kukavice Čovjek koji nije spreman boriti se, pa ako treba i umrijeti, za svoju obitelj, za svoju domovinu i za svoju vjeru – on nije čovjek, nego obično ljudsko biće.

 Na žalost, u Hrvatskoj imamo mnogo obični ljudski bića, koji su zadovoljni sami sa sobom i ne ''bave se politikom'', što je očitovano u par posljednji predsjedničkih i zastupničkih izbora, pa konačno i u ovom ''posljednjem'' Referendumu, na kojeg je izišlo oko 37 posto od ukupnog broja glasača. Ovo je moralna, nacionalna i katolička sramota hrvatskog naroda, zar roditeljima nije stalo hoće li njihova djeca biti jalovi i u brkatim brakovima!? Bez grižnje savjesti mogli bismo reći: polovica hrvatskog pučanstva su farizeji idu u Crkvu i mole se Bogu, a svojim nehajem (šutnjom) doveli su sotone da vladaju u RH.

 Pali bismo i na ovom Referendumu, da nije bila uporna Željka Markić i skupina iz udruge ''U ime obitelji'', koji su prikupili dovoljno glasova i prisilili Vladu na pristanak na referendum, a na referendumu brutalno su poraženi one koji se protive prirodnoj (normalnoj) obitelji, koju je osmisli Otac Bog. Koliko je god bio značajan uspjeh referendum također je bila značajna i odluka Željke Markić što je uskrati akreditacije određenim TV postajama i tiskovnim medijima za priopćavanje o referenduma iz središnjice ''U ime obitelji''. To je katastrofalno degradiranje javnih sredstava za priopćavanje u RH zbog pristranosti i prostačkog ponašanja. Bravo, Željka! Ovaj referendum također može poslužiti kao mjerilo za jednu drugu analizu. Sudeći po inzistiranju Vlade, predsjednika RH, predsjednika Sabor, ministara i režimski medija ''treba masovno narod izići na glasanje i zaokruži - PROTIV''.

 To ''protiv'' odnosi se na prirodni brak, kako bi se ozakonio ustupak privilegiranoj manjini (homoseksualcima i lezbijkama) da mogu sklapati brakove s istospolnim partnerima i posvajati djecu koje će rađati majke u bračnim odnošajima sa supruzima, ili vanbračnu djecu koja su plod žene i muškarca.(Nema sine ako ga ne rodi manjka!) Dakle, na protivničko se strani našli mnogi koji nemaju ništa zajedničkog, pa su jedni zaokružili 'Protiv' samo zato što mrze Katoličku Crkvu u Hrvata, čije je duhovno vodstvo stalo odlučno u obranu braka i obitelji. Drugi su pak imalo drugačije razloge: željeli su ozakoniti prostituciju – brakova istog spola. (fuj!) Većina je bila na protivničkoj strani jer su znali za one, koji će zaokružiti - ''ZA'' da su čvrstog stajališta na hrvatskim i katoličkim tradicijama.

No, ono koji su htjeli u Hrvatskoj oživotvoriti lust Sodom & Gomorrah nisu uspjeli ali su ostali sljedbenici Lucifera. Uglavnom, svaka je ptica pokazala svoj rep. Zaključna misao: Ni mi nismo za druge referendum, već smo za rušenje antihrvatskog režima i prijevremene izbore za predsjednika i Vladu u Republici Hrvatskoj! Ovom prigodom želim hrvatskom narodu blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2014. godinu u apsolutno oslobođenoj Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, također želimo Božićni i Novogodišnji blagoslov hrvatskom narodu u dijaspori! Stranica 

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg