Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas189
mod_vvisit_counterJučer1018
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan4422
mod_vvisit_counterProšli Tjedan3430
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8851
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2585963

Trenutno na stranici: 10
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
SDP I HDZ GLAVNI KRIVCI ZA PLJAČKU BIBLIJSKIH RAZMJERA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Subota, 07 Prosinac 2013 21:21
 

             HRVATSKO PRAVO

Prve online stranačke novine u Republici Hrvatskoj

 

http: www.hrvatsko-pravo.hr

14. studeni 2013.

SDP I HDZ GLAVNI KRIVCI ZA

 

PLJAČKU BIBLIJSKIH

 

RAZMJERA

 

                                           SLUČAJ VIDOŠEVIĆ NASTAVAK SLUČAJA SANADER

Ponovno je stigla potvrda da Bruxelles nije primio Hrvatsku u svoje članstvo radi hrvatskih već isključivo radi  europskih tehnokratskih i grabežnih interesa. Hrvatska je premrežena udbomafijom koja pljačka i razara materijalnu i duhovnu nadgradnju hrvatskog naroda što može u konačnici dovesti do gubitka hrvatske države, odnosno svođenja iste na zemljopisni pojam.

 NA SLICI:IZVJEŠTAJ GFI ZA 2012.- JEDNA PARTIJA SA DVA IMENA SDP I HDZ PLJAČKOM PROTIV NARODA I DRŽAVE

Pomoćni zagrebački biskup Valentin Pozaić javno je na zagrebačkom Mirogoju 01. studenog označio vladajući režim kao nositelja zločinačke ideologije no ta ista kvalifikacija vrijedi i za HDZ-ovu zločinačku praksu 18 godina zlouporabe vlasti nad vlastitim narodom.

 

Valja stalno ponavljati evanđeosku poruku „Vjerujte u Istinu i Istina će vas osloboditi“ a to u hrvatskom  slučaju znači ne mijenjati jedno zlo drugim, odnosno SDP sa HDZ-om i obratno, već valja oba zla osuditi i odbaciti kao i sve njihove trabante koji s njima paktiraju i šuruju prozivali oni sami sebe demokršćanima, narodnjacima, socijaldemokratima, laburistima ili istinskim ljevičarima.

 

Od goleme vile iznad zagrebačkog Tuškanca do  wc čučavca u Remetincu Nadanov put oholosti, grabeža i pljačke  potrajao je 20 i više godina. Cijeli državni i stranački vrh HDZ-a i SDP-a znali su i znaju da je Vidošević svoje bogatstvo stekao jedino i isključivo grandomanskom pljačkom hrvatske države i naroda, ali mu se nitko od njih nije suprotstavio nego su ga dva desetljeća u tom zločinu podupirali, odobravali ga dajući mu sva moguća priznanja i položaje.

 

Odgovor zašto vrlo je jednostavan kao što je istina uvijek jednostavna: svi su oni bili Vidošević ili Sanader, odnosno, Tuđman, Mesić ili Josipović u većoj ili manjoj mjeri zlorabeći vlast i povjerenje naroda za osobno bogaćenje i protupravno stjecanje golemog bogatstva.

 

Predsjednik HSP-a D. Paraga prozvao je za pljačku, masovno otpuštanje radnika i sumnjivu privatizaciju ovog bezdušnog otimača hrvatskog kapitala davne 1993. godine na sjednici u Hrvatskom saboru kada je sjedio u stolici predsjednika uprave Dalmacijacementa, no represivna Tuđmanova vrhuška zaštitila je svojeg ministra gospodarstva Vidoševića a uništila Hrvatsku stranku prava.

 

Global Financial Integrity (GFI) iz Washingtona ustanovio je potkraj 2012. godine da je iz Hrvatske nelegalno isisano oko 15,2 milijarde američkih dolara u razdoblju od 2001. do 2009. godine.

 

Biblijski su razmjeri pljačke hrvatskog naroda i države i za njeno razotkrivanje i kažnjavanje glavnih nositelja te pljačke bilo bi potrebno uvesti izvanredno stanje u državi i pozatvarati sve one iz državnog i političkog vrha, uprave i pravosuđa koji su u tome sudjelovali ili to dopuštali, odnosno koji za to snose zakonsku političku  i kaznenu odgovornost.

 

Međutim, to može učiniti samo politički, organizaciono i financijski snažna sila za koju hrvatski branitelji i ostali dio naroda do sada nisu pokazali niti svijest niti ikakav ozbiljan interes, pa proizlazi da im je dobro što propadaju kao i da se problem hrvatske države svodi jedino na upotrebu latiničnog i ćiriličnog pisma.

 

.Nedavno se je cjelokupna javnost mogla uvjeriti u drugo, pravo lice SDP-a gledajući i slušajući njihovu članicu najužeg rukovodstva Marinu Lovrić Merzel.

 

Kada bi  u Hrvatskoj postojalo neovisno a ne partijsko Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, dotičnu je po Zakonu o kaznenom postupku trebalo sačekati na izlasku iz HTV-a privesti i saslušati samo na okolnosti na koje se ovih dana saslušava i privodi Nadan Vidošević,  zatim je uhititi i otvoriti istragu radi osnovane sumnje u zlouporabu položaja protupravnim stjecanjem goleme materijalne koristi, protupravnim stjecanjem fakultetske diplome itd.

 

Međutim, tada bi Lovrić kao i sve tajnice propjevala pravu istinu o svojim mafijaškim kumovima iz SDP-a prema kojima je njezin kriminal mačji kašalj.

 

Neprijatelji u ovom narodu su jaki koliko je on slab. Zato valja učiniti sve što je na dobrobit izliječenja njegove slabosti. Dobro je dakle prvi uzrok istine a „Istina će vas osloboditi!“

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg