Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas230
mod_vvisit_counterJučer777
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1007
mod_vvisit_counterProšli Tjedan5128
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec14782
mod_vvisit_counterProšli Mjesec16840
mod_vvisit_counterUkupno2198626

Trenutno na stranici: 11
0 198.143.38.81
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
VAŽNA OBAVJEST O LAŽNOJ HPC PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 03 Svibanj 2015 15:54

 

 

VAŽNA OBAVJEST

 

Napokon su dolijali svjetske varalice i kriminalci u odorama svećenika i biskupa( episkopa) Naime, kako je javnosti već poznato u RH sa sjedištem u Zadru djelovala je skupina  svjetskih varalica i kriminalaca na čelu rasčinjenog pravoslavnog popa bugarina Aleksandra Ivanova, koji je prije 3 godine došao iz Bugarske i lažno se predstavio Udruzi Hrvatskih pravoslavnih vjernika. kao svećenik i koji bi rado služio liturgije (tzv. mise) u HPC.

Mi iz Udruge HPV nasjeli smo na njegovu priču i primili ga da privremeno radi za HPC. Nakon čega smo preko njega i još jednoga prevaranta i kriminalca tkz. fra Andrije Škulića stupili u vezu sa jednom  svjetskom pravoslavnom, vlaškom crkvom  iz Pariza koji su nam se predstavili kao priznata svjetska pravoslavna crkva i koji su nam  kao takovi dali placet o autokefalnosti HPC. To priznanje trajalo je samo par dana, do kada smo ustanovili da su to svjetske varalice, odbili smo svaku suradnju sa njima te ih preko imena Aleksandra Ivanova i  i tzv fra Andrije Škuljića prijavili javnom odvjetništvu. Postupak je još u tijeku. Dakako obavijestili smo i državnu upravu da zabrani rad ovoj tzv. HPC koja nije nigdje registrirana.

 

Slijedom ovih radnji koje smo poduzeli protiv ove samozvane crkve, ovih dana vidjeli smo da ih više nema niti u evidenciji i na portalu gore imenovane vlaške crkve. Sve su izbrisali i skinuli se sa javnosti. Utvrdili smo. također, da su i njihovi zadarski jataci i najmodavci u liku osoba tzv. dr. Ilije Barjašića i tzv. mags. Miljenka Marića otkazali im gostoprimstvo i istjerali ih iz svojih prostora.

Budući su nam ove varalice nanijeli veliku štetu, kako materijalnu – još više moralno- političku i duhovnu.

Stoga i pišemo ovu obavijest koju stavljamo na naš portal: www.hrvatskipravoslavci.com te na još niz drugih portala i novina, s kojim uljudbeno surađunjemo Naravno da preko istoga želimo upozoriti svekoliko hrvatsko pučanstvo da nenasjedaju ovim varalicama.

Zadar, 3. svibnja 2015.g.

                     Predsjednik udruge HPV

                       Ivo Matanović

 

 

 

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg