Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas169
mod_vvisit_counterJučer783
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan169
mod_vvisit_counterProšli Tjedan5016
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9614
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2586726

Trenutno na stranici: 12
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Prosvjed u Srbu 27. srpnja 2010. godine PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Subota, 12 Lipanj 2010 16:53

Prosvjed u Srbu 27. srpnja 2010. godine

srbo-cetnicko-partizanski-ustanik.jpg


Protjerajte tu srbsku četničko fašističku i komunističku bandu

Postupite s četnicima u Srbu kao Slunjani u Veljunu 2000. godine

Podpisnik ovog uradka Dragan Hazler, dobivam brojna pisma i pozive na Prosvijed u Srbu, protiv proslave, organiziraju srbske četničko-fašističke i komunističke bande, koje su za vrijeme II. svjetskog rata masovno ubijale Hrvate, čak i hrvatske komuniste, primjerice Marka Oreškovića.

Treba prosvjedovati pred Vladom Republike Hrvatske i njenim ministrom, četnikoljubcem i komunistoljubcem Božom Biškupićem, a u Srbu se ne prosvjeduje, nego tu zločinačku bandu treba rastjerati, kao što su njihove predhodnike u Veljunu rastjerali Slunjani i Dugorešani.

Ja ne mogu iz zdravstvenih i staračkih razloga nazočiti tome prosvjedu niti gonjenju tih fašističkih i komunistirkih srbskih zločinaca, ali vam svima mogu reći, da vi ne trebate prosvjedovati, nego se okupiti i tu četničku fašističku bandu protjerati, kao što smo mi domobranski veterani iz Slunja i Duga Rese, podpomognuti Hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata postupili u Veljunu, 05. svibnja 2000-te godine.

Srbski skup u Veljunu organizirao je Milorad Pupovac i dobio nogom u tur

Tada se je u Veljunu, u organizaciji srbende Milorada Pupovca okupilo oko 1500 (tisućuipetsto) do 2000 (dvijetisuće)  Pupovčevih četnika iz Hrvatske i pridošlih četnika iz Karadžićeve tzv. Republike Srbske i iz Miloševićeve Srbije. Dakle, udružene protuhrvatske zločinačke bande Srba: Pupovčevih, Karadđićevih i Miloševićevih

Đurđev danak četnički sastana, Dmitrov danak četnički rastanak

Došli su uz Đurđev danak komemorirati 27 fašističkih četnika i osam komunističkih zločinaca, koje je Prijeki sud Nezavisne Države Hrvatske osudio na smrt strijeljenjem jer je dokazivo utvrđeno da je ta Veljunska fašističko-četnička i komunistička banda pod vodstvom četničkog vođe, prote iz Veljuna, Branka Dobrosavljevića, poklala i popljačkala 8-članu hrvatsku obitelj, mlinara na Korani Jose Mravunca.

hdz-zajednistvo.jpg

 

S hrvatskim novcem Milorad Pupovac je organizirao taj zločinački dernek

Za taj zajednički srbski četnički i komunistički dernek, Milorad Pupovac je okupio svoje četnike i već spomenute Dodikove (onda Karadžićeve)  i Miloševićeve četnike.

Čuvala ih je Hrvatska policija Županije Karlovačke, koja im je dala i Dozvolu za okupljanje, ali nisu imali Dozvolu od Gradskog poglavarstva Slunja, pod čiju nadležnost pripada Veljun.

Domobrani Slunj i Duga Rese su rastjerali te zločince i spriječili dernek

Mi Domobrani Slunjski, kojima je bio na čelu podpisnik ovog uradka Mr.sc. Dragan Hazler i domobrani iz Duga Rese smo se okupili zajedno Hrvatskim braniteljima, Gradskom vlasti iz Slunja i s Hrvatima iz Slunja i okolnih sela na crkvenu komemoraciju nedužne obitelji Mravunac, koju su uoči srbskog Đurđev dana 05. svibnja 1941. poklali srbsko četnički i komunistički ztločinci.

Uz nas su bili i domobranski veterani iz Duga Rese, predvođeni Ivanom Bukovcem i Nikolom Katićem.

Sve se je odvijalo mirno, lijepo i kršćanski dostojanstveno.

Tu dostojanstvenu svečanost prekinuo je hrvatski glasnik iz Veljuna:

"Sestre i braćo Hrvati, u Veljunu, srbski fašistički četnici i komunistički zločinci slave pokolj ovih Hrvata, za koje se mi molimo Bogu!"

U Veljunu slavi Milorad Pupovac četničko junaštvo na pokolju Hrvata u Hrvatskom Blagaju i komemorira strijeljane četničke zločince.

Netko od nas domobrana i Hrvatskih dragovoljaca trkom, a netko vozilima i već za desetak minuta našli smo se u Veljunu na megdanu sa zločincima. Ćetnike i komuniste smo zatekli u tri velike skupine.

Prva skupina četnika je okružila Milorada Pupovca, kod spomen kosturnice, koju je Jugoslavija podigla strijeljanim fašističkim četnicima i komunistima, a država Hrvatska (Koalicija s Ivicom Račanom) je obnovila tu Kosturnicu i Milorad Pupovac je ugravirao na njoj 528 strijeljanih žrtava ustaškog terora. Taj broj je paralaž svojstven srbskome uvećavanju žrtava. Dokumentarno se znade da je u čitavom Veljunskom kotaru bilo svih žrtava, uključujući pale borce, tifusare i prirodno umrle oko 360.

Uz Pupovca  bilo nekoliko prodanih hrvatskih duša, pretežno novinarke iz raznih hrvatskih medija, školovane u komunističkim političkim školama.

Jedan od slunjskih domobrana počastio je Milorada Pupovca nogiranjem u njegovo jedino častno mjesto (zna se koje!), a mi svi drugi smo rastjerali četničko fašističke i komunističke bandite. Bježali su glavom bez obzira, tipično za srbsku hrabrost.

Druga skupina četničkih zločinaca okupila se oko srbsko-pravoslavnog hrama  Svetog Đurđa i u nju nismo dirali. Vidjevši da nas je malo, četnici su napali nas, ali su ubrzo bježali brzinom, kako ih je svojevremeno oko Drine gonio naš uzorni vitez Jure Francetić.

Zatim smo krenuli na najveću četničku skupinu na igralištu. Tu su bili pretežno Miloševićevi četnici, igrači na nogometnome igralištu i poublika oko njega. Kad su nas vidjeli upustili su se u bijeg i vjerojatno su se smirili tek u Miloševićevoj Velikoj Srbiji.

U Srbu treba rastjerati srbsku fašističko-četničku i komunističku bandu

Prosvjeduje se u Zagrebu, a u Srbu ako se ta koaliciona banda četnika i komunista sastane, ne prosvjeduje se, nego ih se rastjeruje. Zar ćemo mi Hrvati u Hrvatskoj dozvoliti četničke i komunisdtičke derneke. Nažalost, dozvoljava im Hrvatska vlada i odgovarajuća ministarstva jer misle, da se na taj način dodvaraju Europskoj Uniji.

Tu je Hrvatska vlada i ministrar Božo Biškupić u zabludi jer je Europska unija osudila obadva zločinstva: fašizam svih oblika, uključujući četnički fašizam i komunizam svih oblika, napose s naglaskom na Staljinov i Titov komunizam u Europi.

Europska Unija je objavila Deklaraciju o lustraciji komunizma i tu Deklaraciju o lustraciji komunizma je usvojio i objelodanio Hrvatski sabor.

Hrvatska je dužnost spriječiti četničko-fašistička i komunistička slavlja

Temeljem Europskog antifašizma i antikomunizma, mi Hrvati, koji ne prihvaćamo ni fašizam niti komunizam kao dva najveća zla u čitavoj ljudskoj povijesti imamo pravo i moralnu obvezu spriječiti svako četničko-fašističko i partizansko komunističko slavlje njihovih zločinačkih obljetnica, bilo u Petrovoj Gori, bilo u Srbu bilo u Kumrovcu i svugdje...

Dakle prosvjed u Zagrebu, a rastjerivanje zločinačkih banda: fašističkih četnika i komunista na svakome mjestu u Hrvatskoj, gdje četnici i komunisti organiziraju svoje derneke

Mi antičetnički (antifašistički) i antikomunistički Hrvati trebamo podnesti Tužbu protiv Hrvatske vlade, koja dozvoljava i čak novčano pomaže fašističko-četničke i komunističke derneke.

Mr.sc. Dragan Hazler, domobranski častnik u pričuvi s pozdravom: Za Hrvatsku - Uvijek!

 

Ведь вы же говорите, что он ей всего "Вишневый сад чехова краткое содержание"лишь двоюродный брат.

Любовь квартеронки наполняла меня радостью, но, увы, при мысли о креолке меня охватывала глубокая грусть.

Телефонограмма "План урока по истории"эта касалась списка тех, кому была сделана и кому не была сделана противотифозная прививка.

Вероятнее всего, она его почуяла.

Все сошло бы гладко, если бы не этот ваш злополучный Швейк.

Понятно, и этого застрелили, а у нее уже от этих лесников круглым счетом было шестеро детей.

Я уже был на платформе и мчался "Жизнь без подгузников! Нежная мудрость естественной гигиены малышей" в ту сторону, где резиновая лента входила в центральный прибор.

Пишите "игровые автоматы свинки" только в "курсовая работа титульный лист скачать" настоящем времени, побольше цитат.

Режиссеры не жалели экранного времени на "скачать контурную карту мира" молчаливые сцены, когда камера подолгу задерживалась на ее лучистых глазах, чувственных сочных губах "Все для сада своими руками" и развевающихся на ветру очаровательных белокурых "паоло коэльо произведения" локонах.

Должна с горечью признать, что не все здесь в "Лечение пиявками: теория и практика гирудотерапии: Руководство для врачей" равной мере привержены нашим принципам.

Мне просто не хотелось обижать этого милого и одинокого старого чудака.

Он "сочинение по русскому языку егэ критерии" робко оглянулся на Мейтланда и растерянно "скачать шаблон диплома" развел руками, в то время "Литературное чтение. 4 класс. Учебник. В 3-х частях. Часть 3" как машины с ревом проносились в трех футах от него.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg