Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas38
mod_vvisit_counterJučer612
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1358
mod_vvisit_counterProšli Tjedan5016
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec10803
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2587915

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
KOnačno se i katolička crkva probudila - stala je na stranu antikomunista PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 11 Kolovoz 2010 18:48

KONAČNO SE I  KATOLIČKA CRKVA PROBUDILA -

 

STALA JE NA STRANU ANTIKOMUNISTA

Dragan Hazler

)

Glas Koncila: HDZ i SDP vode komunisti, osnujmo novu stranku!

Miklenić tvrdi da bivši komunisti, osim časnih izuzetaka, i nemoralni pojedinci nikad nisu imali hrvatsko državotvorno opredjeljenje, a nemaju ga ni danas.

 

 

Vezani članci

Glas Koncila, Ivan Miklenić

Piše: Darko Pavičić

 

Glavni urednik Glasa Koncila mons. Ivan Miklenić poziva hrvatske građane da se "masovno uključe u ovog časa možda malu stranku i dadu svoj doprinos da na budućim izborima pobijede državotvorne stranke i političari". Osim što taj njegov stav izravno odražava antipatije prema vodećima HDZ-u i SDP-u te njihovim političkim trabantima, Miklenić cijeli politički establišment proglašava, praktički, antidržavotvornim. Dakle i - antihrvatskim.

On u svome najnovijem komentaru, zapravo, odgovara na pitanje zašto u današnjoj Hrvatskoj nije bolje, tvrdeći da državu od samih njezinih početaka do danas, što javno što tajno, kontroliraju i vode bivši komunisti.

– I prvi hrvatski predsjednik bio je bivši komunist koji je kao suradnike također okupio bivše komuniste; a da to nije učinio, nikada ne bi došao na vlast niti bi Hrvatska postala samostalna država. Za razliku od prvog predsjednika, koji je (premda je bio bivši komunist i general JNA) bio istinski hrvatski državotvoran, vjerovao i iskreno radio i borio se za osamostaljenje Hrvatske, mnogi njegovi suradnici i kasniji nositelji visokih državnih funkcija, a bivši komunisti, nikada nisu čvrsto zastupali hrvatsku državotvornost i mnogi od njih, da nije uspjelo osamostaljenje Hrvatske, bili bi na strani onih koji bi bez trunke grižnje savjesti sudili hrvatskim nacionalistima i separatistima – piše Miklenić.

Tvrdi da bivši komunisti, osim časnih izuzetaka, i nemoralni pojedinci nikada nisu imali hrvatsko državotvorno opredjeljenje, a nemaju ga ni danas, ali "poznaju metodologiju kontroliranja i izvršavanja moći i vladanja, pa su stvarno preuzeli kontrolu nad hrvatskom državom".

– Oni su se otpočetka infiltrirali u sve novonastale političke stranke u Hrvatskoj i uspjeli potpuno onesposobiti stvarno hrvatski orijentirane stranke za ikakav bitan utjecaj u hrvatskom društvu i državi. Oni su preuzeli kontrolu nad većinom medija, nad kulturom, oni su izvršili nemoralnu i često protupravnu privatizaciju i pretvorbu, oni su razorili hrvatsko gospodarstvo i usmjerili ga u skladu sa svojim interesima, a na očitu štetu općeg dobra i svih ostalih hrvatskih građana. Oni su uveli najsiroviji kapitalizam, rasprodali ispod svake cijene velike hrvatske proizvodne i ekonomske vrijednosti. Oni i dalje žele Hrvatsku slabu, na koljenima, oni pužu pred međunarodnim silama... – piše glavni urednik Glasa Koncila, dodajući da je "Sanaderov iznenadni i vjerojatno prisilni odlazak, koji je očito bio marioneta u njihovim rukama, poslužio da baš bivši komunisti preuzmu potpunu kontrolu nad najjačom hrvatskom političkom strankom, premda su u njoj manjina".

Miklenić dodaje da su "velikogospojinska okupljanja u marijanskim svetištima povlaštena prilika da se moli na veliku nakanu da Hrvatska na svim razinama dobije vodstvo kojem će na prvom mjestu biti stvarna briga za napredak i boljitak svakog čovjeka i čitave hrvatske nacije".

Комиссар "Диагностика кармы (вторая серия). Опыт выживания. Часть 2"разрешил вам однодневный отпуск так выполняйте.

Он знает, кого "скачать клубная музыку с прослушкой"наказывает, ибо являет нам тем "ромео и джульетта скачать"самым свое "Секреты управления от Уоррена Баффета"провидение и всемогущество.

Продолжение собрания отложили, закончив "решебник по алгебре 7 класс л.б.шнеперман"призывом бороться с расизмом.

К "песни 1 klasa скачать"концу обсуждения на стороне Римера "Петровка, 38. Огарева, 6. Противостояние"остался только бухгалтер.

И тогда, как это уже было, "скачать прогу для взлома для игр"одна из "Всеобщая история религий мира"групп победит нас.

Придется всю шею "Нетерпение сердца"вывернуть, чтобы не упустить это чудовище.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg