Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
HRVATSKA PRAVOSLAVNA CRKVA TRAŽI ZAŠTITU OD HRVATSKE VLADE PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 4
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Utorak, 14 Rujan 2010 20:47

|

SHZ Zadarske županije

)

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

 

HRVATSKA PRAVOSLAVNA CRKVA ZBOG

OBNOVE I DALJNJEG FUNKCIONIRANJA U

HRVATSKOJ, NAKON SILNIH PRITISAKA

TRAŽI ZAŠTITU I POMOĆ OD HRVATSKE

VLADE

 

 

 

Hrvatska vlast i vlasti uopće su po preuzetim dužnostima odgovorne, kao i pojedinci, kada naprave nedjelo protiv općeg dobra.

 

Dakle Hrvatska, tj. hrvatska vlast, odnosno pojedinci koji su u funkciji institucija države, dužni su zastupati hrvatski narod, a po preuzetim dužnostima su i odgovorni.

 

Ukoliko nosioci hrvatske vlasti nisu sposobni da to čine prema hrvatskoj specifičnosti na hrvatskim prostorima, onda to trebaju činiti po uzoru urednih država koje su poticajne, u suprotnom su odgovorni kada se narušava opće dobro.

 

U ovom tekstu je riječ o hrvatskim pravoslavcima, odnosno Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi koja se do sada tendenciozno i zlonamjerno zapostavlja, kako se to činilo naročito od 1918. – 1941. godine i od 1945. - 1990. godine po uputama Srpske pravoslavne crkve kao glavnog ideologa Srba, zadnjeg okupatora Hrvatske, a kojeg je poticala, baš „elita“ Srpske pravoslavne crkve kroz povijest.

 

Srbi kao nacionalna manjina u Hrvatskoj predvođeni Srpskom pravoslavnom crkvom kao koordinatorom pod maskom „duhovne institucije“, šablonama svjetovnih stranaka, a sve zbog okupacije i eksploatacije hrvatskih zemalja. Svi okupatori kroz povijest zaposjedali su tuđa ognjišta na taj način, kao manjina, pomoću nekih svojih programa i statuta kako bi realizirali svoje svjetovne želje. Srpska pravoslavna crkva kao „duhovna institucija“ i više je za osudu kada pod takvim nazivom perfidno i neprirodno potiče svoj narod protiv života drugih naroda, koja se zbog svjetovnih koristi služi pogubnim stilom protiv čovjeka.

 

Istina, pravoslavne crkve vezane su direktno uz svoje države i glavni grad (Grčka, Rusija, Bugarska. . . ), ali prije svega im je zadaća da potiču na duhovnost, što nije slučaj kako se pokazalo kroz povijest sa Srpskom pravoslavnom crkvom koja je u funkciji izričito zbog svjetovnih interesa i koristi. Srpskoj pravoslavnoj crkvi, što se i pokazalo na terenu, duhovnost je samo pokriće, kojom bi se trebala prije svega baviti. Stoga je prozrijeta, tj. nametnula se u srpskom orkestru kao prva violina s ciljem porobljavanja i eksploatiranja naroda u okruženju Srbije.

Da nije toliko u relativno kratkom vremenu htjela, možda bi i uspjela neke narode . . . i uništiti.

 

Nakon poraza, koji je relativno doživjela zadnja dva desetljeća, opet iznova starom šablonom zamagljivanjem, a ne duhovnošću pokušava nametnuti već viđene scenarije. Dakle, Srpska pravoslavna crkva po formi i sadržaju u funkciji je Srbima kao obična svjetovna stranka, čije su vođe zamagljene navodnom duhovnošću, dok ulaze u tuđa dvorišta, doslovce kao što je radio i pop Đujić. Njih nije briga što pijani i drski, u tuđim kućama samo razbijaju tuđe, kao što su činili Hrvatima i neki drugi okupatori. To najbolje potvrđuju ratovi koji su se uvijek vodili na hrvatskom teritoriju, što na Zemlji uljezima dozvole samo naivni narodi.

 

Očito, preko repova Srba pravoslavne vjeroispovijesti koji su nažalost  i danas u Hrvatskoj, nesrazmjerno svojoj brojčanosti, nosioci vlasti, i danas stvaraju agoniju koja se nastavlja, uz pomoć kojekakve hrvatske mutljevine u Hrvatskom saboru, koja toga jest i nije svjesna ovisno o genima istih, što adekvatno po djelima pokazuje njihova biografija i djela, jer se tako pokazuje i prikazuju na terenu konkretno.

 

Hrvati pravoslavci su već od 1918. -1941. godine i od 1945. - 1990. godine ugroženi od strane srpskog okupatora, silom i milom ih se asimilira preko Srpske pravoslavne crkve, pod pritiskom zbog „života“ poneki su čak po navici služili zbog mrvica srpskoj mašineriji, stvaranoj po Srpskoj pravoslavnoj crkvi daleko od duhovnosti, izričito zbog ovosvjetovnih koristi (okupacijom Hrvatske i drugih zemalja u okruženju Srbije), kao konkurenciju ubijali su i asimilirali Hrvate pravoslavne vjeroispovijesti i totalno zameli Hrvatsku pravoslavnu crkvu koja je starija od Srpske pravoslavne crkve.

 

I pored tolike dokumentacije i argumenata što ide u prilog Hrvatima pravoslavne ispovijesti ista se i dalje zlostavlja i progoni, samo zato što traže ono što im je zagarantirano Hrvatskim ustavom i pravilima pravoslavne crkve kao institucije na Zemlji.

 

Zato kao nedužnu žrtvu Hrvate pravoslavce, Hrvatsku pravoslavnu crkvu Hrvatska je dužna kao država i logistički podržavati,. Očito Hrvati u Hrvatskom saboru nisu svjesni da pod sugestijama i dirigiranjem pravoslavaca Srba, šablonama iz propale im Jugoslavije (Velike Srbije) pokušavaju održavati mrtvu Jugoslaviju, pomoću repova iz njihovih jugoslavenskih institucija (UDB-e, JNA i dr. ).

 

Pravoslavna crkva svake države, veže se uz svoju državu, tj. svjetovnu vlast, što znači da se u stranoj državi ne može ponašati kao produžena ruka, tj. okupator matične države. Dakle, kao i ostale u svijetu pravoslavne crkve, u ovom slučaju Hrvatska pravoslavna crkva, direktno je vezana uz Hrvatsku, Zagreb, koju kao takvu logistički je dužna pomagati Hrvatska.

 

Kada je riječ o Srbima pravoslavne vjeroispovijesti, koliko god ih je, fizički oni su za sada manjina, koji bi po nekom atributu pravoslavlja miješali kruške i jabuke samo zbog ovosvjetovnih koristi, kao okupatori htjeli bi i dalje u Hrvatskoj Srpsku pravoslavnu crkvu kao nosioca ukupnog pravoslavlja u Hrvatskoj, kao i na Zemlji.

 

Za razliku od Srba, Hrvati pravoslavne vjeroispovijesti u Hrvatskoj nisu manjina već sastavni dio korpusa hrvatskog bića, kako smo pojasnili bez miješanja kruška i jabuka, Hrvatski pravoslavci su sastavni dio hrvatskog korpusa.

 

Stoga, Hrvatska pravoslavna crkva bezrezervno zaslužuje pomoć svih institucija države Hrvatske, kao sastavni dio hrvatskog bića. Danas dok se obnavlja Hrvatska pravoslavna crkva u vlastitoj domovini Hrvatskoj nevjerojatno, popovima se već prijeti i stvaraju se razni pritisci, jer u Srpskoj pravoslavnoj crkvi misle da će ih omesti dok obnavljaju Hrvatsku pravoslavnu crkvu za pravoslavce Hrvate u Hrvatskoj. Da ne bi zlo ojačalo potrebna im je zaštita Države Hrvatske.

 

Poslano

 

1.    Hrvatskom Saboru

2.    Predsjedniku Hrvatske

3.    Vladi Republike Hrvatske

4.     MUP-u Republike Hrvatske

Zagreb-Zadar, 14. rujna 2010. godine

Stranka hrvatskog zajedništva

Все поехали искать, "Статусы в контакте скачать бесплатно"где он "Скачать книгу ключ джо витале"лежит.

Приветствие же сестры принял молча, почти "Книга хроники раздолбая"холодно.

А я, признаюсь, "Большая книга стервы"не вижу, что за "Как написать книгу план"удовольствие болтаться на "Скачать многоточие все альбомы скачать"веревке между небом и "Statistica русская версия скачать бесплатно"землей.

В конце концов, Маюми, "Буквоед скачать книги"может быть, вовсе и "Купить книги по покеру"не любила меня!

Старый охотник "Скачать книги елена михалкова"разгорячился и начал говорить более откровенно.

Таким образом, возник замкнутый круг.

Komentari (4)
 • pravoslavac  - Podrška HPZ-ci iz Australije
  Pravo na osnivanje Hrvatske Pravoslavne Crkve


  |
  jozo cuk

  za shzzadar, Tomislav, Jozo, Croatian, Nick, nikola, mene, Cro, Croatian, Dinko, Damir, CroExpress

  pokaži detalje 05:21 (Prije 4 h)


  Postovani hrvatski rodoljubi,  Dobio sam uzorak Vaseg dopisa, Priobcenja za javnost, kojega ste poslali na predsjednika RH, na Sabor RH, na hrvatsku vladu RH i zelim vam cestitati na hrabrosti i zaisa ste u pravu kada trazite ista prava Hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti, koja prava imaju i svi drugi Hrvati i stanovnici u Republici Hrvatskoj.  Nazalost jos ima mnogo onih koji se smatraju Hrvatima, ako i predsjednik Republike Hrvatske prof. Ivo Josipovic, predsjednica Hrvatske vlade gospodja Jadranka Kosor i brojni ministri Hrvatske vlade ali svojim djelima cine ono sto od njih, ne izravno nego mudro politickim zakulisima, traze cetnici i osvajaci hrvatskih zemalja.

  Neprihvatljivo je da je u Vukovaru Vojislav Stanimirović, predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) opet obtuzio Hrvatski narod da su Hrvati izazvali rat, a da je taj isti, zagovaratelj cetnickog zlocina nad hrvatskim narodom u koaliciji sa HDZ u Vladi republike Hrvatske. Da postoji pravedna vlast u Republici Hrvatskoj Stanimirovic bih zavrsio na sudu a Samostalna demokratska srpska stranka dobila bih zabranu djelovanja na porducju Republike Hrvatske.  Dadle, sramota je da su zagovaratelji pokolja i unistenja hrvatskog naroda u Republici Hrvatskoj ljudi koji odlucuju u Repoblici Hrvatskoj, u Hrvatskoj vladi, o sudbini hrvatskog naroda, dali izjavu koja nije istinita i da na takav nacin ponovo pozivaju Srbe u HR na ustanak i da daju izjave koje stete hrvatskome narodu i da daju izjave koje su provokativne izjave. Neka Vojislav Stanimirovic i ostali politicki pravoslavci u Republici Hrvatskoj zatraze od Hrvatske vlade i od predsjednika Republike Hrvatske da se prizna Hrvatska Pravoslavna Zajednica i Hrvatska Pravoslavna Crkva u Republici Hrvatskoj, pa tek onda cemo vjerovati da se ne zagovara ponovni rat Srba i Hrvata u Republici Hrvatskoj. Pravoslavni Hrvati imaju pravo inati svoju Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu, kao sto to pravo imaju sve druge vjerske, zajednice, pa i srpaka vjerska zajednica. To je zagarantirano u Ustavu Republike Hrvatske i u nacilima ljudskih prava Ujedinjenih naroda.  Vama hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti cestitam na hrabrosti izjaviti da ste hrvatski pravoslavci i da trazite da kao drzavljani Republike Hrvatske imate ista prava kao i ostali drzavljanji Republike Hrvatske.  Srdacno vas pozdravljamo i zelimo sve najbolje,  Jozo Cuk

  Hrvat katolik

  Melbourne, 30.Studeni 2010  10 Pacific Place

  Taylors Lakes, Vic., 3038

  Australia

  Broj brzoglasa +61 3 9449 4200

  E- posta: travel@crotravel.com.au
 • pravoslavac  - Podrška iz Australije
  Nastavak: stranke (SDSS) opet obtuzio Hrvatski narod da su Hrvati izazvali rat, a da je taj isti, zagovaratelj cetnickog zlocina nad hrvatskim narodom u koaliciji sa HDZ u Vladi republike Hrvatske. Da postoji pravedna vlast u Republici Hrvatskoj Stanimirovic bih zavrsio na sudu a Samostalna demokratska srpska stranka dobila bih zabranu djelovanja na porducju Republike Hrvatske.  Dadle, sramota je da su zagovaratelji pokolja i unistenja hrvatskog naroda u Republici Hrvatskoj ljudi koji odlucuju u Repoblici Hrvatskoj, u Hrvatskoj vladi, o sudbini hrvatskog naroda, dali izjavu koja nije istinita i da na takav nacin ponovo pozivaju Srbe u HR na ustanak i da daju izjave koje stete hrvatskome narodu i da daju izjave koje su provokativne izjave. Neka Vojislav Stanimirovic i ostali politicki pravoslavci u Republici Hrvatskoj zatraze od Hrvatske vlade i od predsjednika Republike Hrvatske da se prizna Hrvatska Pravoslavna Zajednica i Hrvatska Pravoslavna Crkva u Republici Hrvatskoj, pa tek onda cemo vjerovati da se ne zagovara ponovni rat Srba i Hrvata u Republici Hrvatskoj. Pravoslavni Hrvati imaju pravo inati svoju Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu, kao sto to pravo imaju sve druge vjerske, zajednice, pa i srpaka vjerska zajednica. To je zagarantirano u Ustavu Republike Hrvatske i u nacilima ljudskih prava Ujedinjenih naroda.  Vama hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti cestitam na hrabrosti izjaviti da ste hrvatski pravoslavci i da trazite da kao drzavljani Republike Hrvatske imate ista prava kao i ostali drzavljanji Republike Hrvatske.  Srdacno vas pozdravljamo i zelimo sve najbolje,  Jozo Cuk

  Hrvat katolik

  Melbourne, 30.Studeni 2010  10 Pacific Place

  Taylors Lakes, Vic., 3038

  Australia

  Broj brzoglasa +61 3 9449 4200

  E- posta: travel@crotravel.com.au
 • pravoslavac
  nastavak: pa tek onda cemo vjerovati da se ne zagovara ponovni rat Srba i Hrvata u Republici Hrvatskoj. Pravoslavni Hrvati imaju pravo inati svoju Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu, kao sto to pravo imaju sve druge vjerske, zajednice, pa i srpaka vjerska zajednica. To je zagarantirano u Ustavu Republike Hrvatske i u nacilima ljudskih prava Ujedinjenih naroda.  Vama hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti cestitam na hrabrosti izjaviti da ste hrvatski pravoslavci i da trazite da kao drzavljani Republike Hrvatske imate ista prava kao i ostali drzavljanji Republike Hrvatske.  Srdacno vas pozdravljamo i zelimo sve najbolje,  Jozo Cuk

  Hrvat katolik

  Melbourne, 30.Studeni 2010  10 Pacific Place

  Taylors Lakes, Vic., 3038

  Australia

  Broj brzoglasa +61 3 9449 4200

  E- posta: travel@crotravel.com.au
 • Anoniman
  Citat:
  HRVATSKA PRAVOSLAVNA CRKVA ZBOG

  OBNOVE I DALJNJEG FUNKCIONIRANJA U

  HRVATSKOJ, NAKON SILNIH PRITISAKA

  TRAŽI ZAŠTITU I POMOĆ OD HRVATSKE

  VLADE

  jesam ja tebi ivo rekla da će te popa sredit
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg