Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas162
mod_vvisit_counterJučer373
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan535
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7272
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2613292

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
U Hrvatskoj su zapostavljeni Hrvati i male nacionalne manjine PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 21
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 24 Listopad 2010 18:16
|

Dragan Hazler

U Hrvatskoj su zapostavljeni Hrvati i male

nacionalne manjine

 

Zapostavljene su najmanje brojne nacionalne manjine i najbrojniji Hrvati

Potomak sam nepriznate švicarske nacionalne manjine u Hrvatskoj, kojoj sam vrhunski lojalan. To ističem s ponosom jer više volim poštivam i pomažem Hrvatsku, nego brojni Hrvati s hrvatskim pedigreom.

Ovim nepriznavanjem Švicarske nacionalne manjine, kojoj po muškoj genetici pripadam, predstavljam se kao branitelj prava nacionalnih manjina svugdje u svijetu pa tako i u Hrvatskoj.

To isto vrijedi i za moju kritiku na neravnopravnost u okviru 22 priznate nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj.

Napose se zalažem za priznanje nacionalnih i sveopćih ljudskih prava za one nacionalne manjine, koje po Ustavu Republike Hrvatske, po ključu broja zastupljenosti nemaju pravo na status nacionalne manjine.

Takvi smo među nepriznatima mi švicarski potomci i pripadnici svih najmanjih nacionalnih manjina u Hrvatskoj, koje su malobrojnije od minimuma po Ustavnome ključu.

Moram odmah dodati da je taj Ustavni ključ RH nepravedan jer baš najmanji, odnosno najmalobrojniji su u svojim pravima najzapostavljeniji, a trebali bi biti najzaštićeniji.

Najviše prava i privilegija u RH ima Srpska nacionalna manjina

U paleti od 22 nacionalne manjine po ključu Ustava RH najviše sveopćih prava, nadprava i privilegija ima Srpska nacionalna manjina.

Najbrojnija u Hrvatskoj Srpska nacionalna manjina, koja je u zadnjih stotinjak godina nekoliko puta  strahovito ugrožavala matični narod Hrvate ima u Hrvatskoj veća sveopća prava, nego matični narod Hrvati.

 

Ratovala je protiv Hrvatske i protiv Hrvata u Zelenom kadru, u hajdučiji, u redovima fašističkih četnika tijekom Drugog svjetskog rata i poraća i kao petokolonaški srbski zločinci od 1991. do 1995. gopdine.

Ta Srpska nacionalna manjina u Hrvatskoj ratuje i danas protiv hrvatske djece i radnih ljudi.

 

Kroz ubitačne mine u Hrvatskoj, koje su u najvećem broju posijali genocidni zločinci iz redova Srbske nacionalne manjine uz veliku suradnničku pomoć civilne teritorijalne obrane iz redova Srbske nacinalne manjine i sada u mirno doba ubija hrvatsku djecu i ljude  na svakodnevnim  poslovima, napose vaditelje mina, također domaće i divlje životinje.

 

Umjesto kazne i posljedica za sve zločine u ratu protiv Hrvatske, Srpska nacionalna manjina uživa u Hrvatskoj sva nadprava i privilegije, neuporedivo veće i raznovrstnije, nego što ih imaju najzaslužniji hrvatski branitelji.

 

Drskost velikosrbina Milorada Pupovca ide tako daleko, da traži mirovine za svoje četničkofašističke zločince, koji su razorili trećinu Hrvatske, poubijali i prognali stotine tisuća Hrvata sa svojih ognjišta.

 

Kao pritajeni četnički zločinci Srpska nacionalna manjina  ima veća nacionalna prava od Hrvata i veća prava od svih drugih nacionalnih manjina.

Negdje je zakazala politička pamet u Hrvata ili je prevladala briga Europske Unije, koja dokazivo djeluje protiv Hrvata, a štiti srpske zločince.

Dakle, najmanjebrojni u Hrvatskoj su najzapostavljeniji, a najbrojniji su najprivilegiraniji. Danas se u Hrvatskoj može s pravom govoriti o separatizmu, šovinizmu i nacionalizmu Srbske nacionbalne manjine, a ne u redovima matičnog naroda Hrvata.

 

"Svakome se prašta, prašta samo izdajici ne!"

Ovu staru  hrvatsku poslovicu su suvremeni Hrvati zaboravili. Ne samo u Hrvatskoj, nego u svima državama svijeta su od davnine do sada izdajice najstrože  kažnjavane.

Hrvatska je postala najveća iznimka u svijetu. Hrvatska ne kažnjava izdajice i zločince iz redova Srpske nacionalne manjine.

Takvi su ne samo nekažnjeni jer ih je po diktatu svjetskih moćnika morao  amnestirati i abolirati predsjednik RH, Dr. Franjo Tuđman, nego su čak  nagrađeni. Oni danas sjede u svima strukturama i na svima razinama hrvatske vlasti, u medijima, u kulturi...

Pored toga paralelno imaju svoju vlast Srpsko narodno vijeće (bez Hrvata u njemu), srpske političke stranke, Srpsku pravoslavnu crkvu kao eksponent velikosrpske politike, Srpsku prosvjetu, srpske škole i srpsko pozorište na najluksusnijim hrvatskim otocima Brijunima.

 

Rade Šerbedžija je naslijedio gigazločinca Tita na Brijunima

Kad se je trebalo boriti za Hrvatsku protiv srpske genocidne agresije ili barem smirivati genocidno pomahnitane Srbe od strane uglednog glumca, hrvatskog Srbina Rade Šerbedžije, on je okrenuo leđa Hrvatskoj. Pobjegao je tko zna kuda: u Srbiju i dalje u Ameriku... samo da nije u Hrvatskoj.

 

Takav izdajica, koji bi u svakoj pravnoj državi bio kažnjen, biva u Hrvatskoj visoko nagrađen.

Daje mu se privilegija gigazločinca Tita na Brijunima i još ga Hrvatska plaća godišnje do 5 (pet) milijuna kuna.

 

To je s onu stranu ljudske, političke i državne pameti. Tako nešto može se dogoditi i vidjeti samo u Hrvatskoj. Poznato je  da drug Rade Šerbežija dovodi glumce iz Srbije, a Hrvatski glumci nerijetko završavaju na popisu nezaposlenih.

 

Brijune treba iznajmiti ili dati na korištenje OUN-u ili Europskoj Uniji

Umjesto da Hrvatska iznajmi ili dade na besplatno korištenje OUN-u ili Europskoj Uniji čitavo Brijunsko otočje za međunarodne potrebe i kroz to ostvaruje razne dobiti kroz najamninu i cjelogodišnji turizam, Hrvatska je na Brijunima ustoličila, umjesto gigazločinca, druga Tita hrvatskog izdajicu, Srbina Radu Šerbedžiju, kojega plaća godišnje visokim novčanim iznosom iz hrvatskog proračuna. "Bože, ako jesi, gdje si?!" (Stih iz "Solferina")

Negdje je zakazala pamet pa bi se na tome zakazivaču trebalo zaposliti Vrapče i Rematinec.

 

Brijune treba iznajmiti ili dati na korištenje OUN-u ili EU-u pa će Hrvatska imati od toga goleme koristi kao Ženeva kroz OUN ili Brüssel kroz EU, a Radu Šerbedžiju treba poslati u Donji Lapac ili u Srb jer bi tamo kao glumac jako dobro došao.

 

Mr.sci. Dragan Hazler, genetski pripadnik Švicarske nacionalne manjine u Hrvatskoj

Basel/Slunj (u mislima!), 24. listopada 2010.

na obljetnički dan osnutka OUN-a

Впрочем, восклицание было такое тихое, что "кассовый план предприятия"его не могли бы услышать в соседней комнате.

Кимоно развевалось "новейшие игры я ищу"у него за "скачать игру гта дагестан"спиной, и весь он был исполнен непередаваемой грации.

Послушайте, "огни большого города митя фомин скачать"дружище, начал Крименко.

Осмелюсь доложить, господин лейтенант,-ответил за капрала Швейк,-человек, "синие розы скачать"который спит на животе, какой-то пьяный господин обер-фельдкурат.

Он знал, почему звонит "скачать темы на nokia 300"президент, но в данном случае ничем не мог "араш клип скачать"помочь.

Но сейчас, когда он смотрел на двухмильную "скачать игры агентство моделей"полоску пляжа и на военно-морские "Как отключить антивирус доктор веб"силы в море вокруг острова, в душу ему "скачать властелин колец противостояния"закрались сомнения, что человек, сделавший его Воителем Зора, сможет из всего этого выкрутиться.

Komentari (3)
 • Ljubomir  - Favorizirani Srbi u Hrvatskoj
  Analizu koju je postavio gospodin Dragan Hazler vrijedna je i moje pozornosti, pa ću primjetiti...favoriziranje tzv. Srba u Hrvatskoj biti će sve dotle dok sa Hrvatima budu komunisti vladali. Oni su ti jedini koji su i u II. svjetsklom ratu skrivali se sa tzv . Srbima po šumama i ratovali protiv svoje vlastite braće. Naravno je onda, da ni danas ih nezaboravljaju. Osim toga samo među njima imaju svoje uporište. Nije ni slučajno kako su Srbi dobili i status tzv. pozitivne diskriminacije - jedinstven slučaj u svijetu.
  Moram upozoriti moje sunarodnjake bivše tzv. Srbe da ne nasjedaju na ove privilegije i ne priklanjaju se tzv. Srbima, jer bi im se to moglo o glavu razbiti. Vrlo je izvjesno da će tzv. Srbi uz pomoć čarapana iz Srbije opet nešto sličnoga organizirati u Hrvatskoj i ponovno nas sve odvesti u neku treću prirodnu nepogodu. Ovog puta u "TAJFUN" koji će nas pomesti sa lica zemlje.Zato, draga braćo Hrvatski pravoslavci - pamet u glavu. Odbacimo Pupovca i njemu slične. Nama je mjesto među braćom Hrvatima....
 • Ljubomir  - Favorizirani Srbi u Hrvatskoj
  NASTAVAK: Nama je mjesto među braćom Hrvatima....
  Zato pazite kako ćete ispuniti popisnu listu na na državnom popisu koji će se dogoditi iduće godidne u travnju mjesecu.
  Ako ne bude rubrike "hrvatski pravoslavac, onda ispuinite rubriku pod ostale navedite slobodnim stilom "Hrvatski pravoslavac, kako smo to činili i za vrijeme popisa 2001.g.
  Ne zaboravite da nas se je 11.700 već tada bilo upisano kao hrvatski pravoslavci. U ovom popisu 2011.g. mora nas biti barem 100 tisuća
 • Stevo  - Popis 2011.
  U popisnici, kad dođe vrijeme popisa stanovništva, trebamo upisati pod vjera - Hrvatska pravoslavna crkva. To je jedino ispravno i u skladu s pravoslavnim kanonom. Postojimo ovdje već stoljećioma, a sad je vrijeme da se čuje i naš glas. Ne dajmo se! I mi volimo svoju domovinu! Pozdrav svim ljudima dobre volje!
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg