Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas86
mod_vvisit_counterJučer413
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan872
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7609
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2613629

Trenutno na stranici: 10
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Kako očistiti Hrvatski sabor od jugokomunističkih elemenata? PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 20
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Petak, 29 Listopad 2010 20:56

Kako očistiti Hrvatski sabor od

jugokomunističkih elemenata?

Najnovije zasjedanje Hrvatskoga sabora od 27. listopada o. g. pokazalo je sav sjaj i bijedu saborskih zastupnika. Tko je to slušao i promatrao na kanalima hrvatske dalkovidnice, Drugi program i kanal Plus, vidio je koga sve imamo u Hrvatskom saboru. Valjda niti u vrijeme Khuena Hedervaryja nije bilo gore. Ali samo sada nemamo niti jednoga hrvatskog zastupnika u Saboru koji bi bio u stanju izudarati bar nekoga od njih, nogom u tur, kao u ono vrijeme. Jedini koji se posebno istaknuo bio je Vladimir Šeks kada je govorio sočno o zabrani jugokomunističkog SDP-a.

Napadaju ga mnogi, pa i SDP-ovski član predsjednik RH. Ta on se uvijek pokaže "stranački nepristranim" kada se radi o njegovoj jugokomunističkoj SDP stranci, koja čak u svome nazivu i ne spominje hrvatsko ime. Zato svekoliko državotvorni Hrvati podržavaju najavljenu mogućnost zabrane ove antihrvatske stranke u RH, skupa i sa njenom koalicijom. To bi bio jedni način da se hrvatska sabornica očisti od ovih jugokomunističkih elemenata. Svakako i s dodatkom da se provede lustracija i u HDZ-ovskoj stranci, za sve one koji se nisu oslobodili titoizma i jugokomunizma, koji još uvijek izjavljuju, s čelnih pozicija RH, kako su ponosni na svoju jugokomunističku prošlost.

I onda pitanje je koliko bi i u HDZ-stranci ostalo zastupnika u ovome Hrvatskome Saboru. Ali svakako ovo se više ne odnosi na dopredsjednika Hrvatskog Sabora gospodina Vladu Šeksa kao i sve one koji su u potpunosti odbacili svoju jugokomunističku prošlost. Dajmo poradimo na Šeksovoj najavi! Neka Ustavni sud uzme na dnevni red Šeksov prijedlog s našom dopunom pa da jednom i RH postane slobodna, demokratska zemlja, bez vladavine jugofašističkih komunista. Među takvima dolazi na prvo mjesto rasprava o jugokomunističkom SDP-ovom predsjedniku Ivi Josipoviću.

On ima klavirsko zanimanje pa neka odlazi svirati jugokomunističkoj prošlosti. On se pokazuje vrlo opasnim po slobodu države Republike Hrvatske, za koju su Hrvati i u ovome ratu prolili potoke krvi i podnijeli neprocjenjive žrtve. Zar će opet Hrvati morati uklanjati balvane i boriti se u trećem Domovinskom ratu? Ako predsjednik RH ovako nastavi svoje djelovanje, onda se Hrvati moraju spremati i za novu obranu od srbofašizma na hrvatskim prostorima . Zato je prijedlog Vlade Šeksa vrlo konkretno upozorenje svima. Vrijeme je da se to shvati

Savjet Slobodne Hrvatske

Сенатор положил руку ему на плечо, потом в разных ракурсах было запечатлено, как они жмут друг другу руку.

Но, думается, что пока не стоит ведь это только мои предположения, они могут оказаться ошибкой.

Телами оппозиционеров и установленными нами защитными полями.

Сумасшедший император Смит не только настаивал на том, чтобы все их действия совершались в строжайшей тайне, но более того он явно не собирался захватывать трон в этой стране.

Случись еще раз подобное вторжение и свирепая река унесет, пожалуй, самого хозяина и дом, а заодно и несколько сот его полуголых негров.

Они наивно полагали, что здравоохранение как-то связано с прививками для детей, причем таких детей, которые даже не были отпрысками важных особ.

Мы знаем, что "Panasonic tx lr32u3 прошивка"есть один на острове.

Ладно, "новые игры фитнес и ферб"тогда оставь его здесь, он "скачать папины дочки супер невесты торрент"тут будет в целости и "игра день недели"сохранности, предложил Смит.

Объясни кошке таблицу умножения, хихикнул "Паутина противостояния"Толька Дьячук.

Каждому рано "ключ к игре свадебный переполох"или поздно приходится расплачиваться за "Мои любимые рецепты. Книга для записи рецептов (чайник)"свои поступки, сказал Чиун.

Чиун заказал "технический план на квартиру"разговор с Фолкрофтом.

Если и "Keygen photoshop cs5 extended"не вечно, то, по крайней "интересное о книгах"мере, в течение длительного времени.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg