Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Strahote političkih obmana Hrvata! PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 18
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 31 Listopad 2010 21:15

Strahote političkih obmana Hrvata!

Nalazimo se u vremenu nakon skoro petogodišnjeg obrambenog rata od velike srpske agresije na Hrvatsku. Nije to bila agresija Slobodana Milošević kako se to sada želi promicati. To je bila Memorandumska Agresija SANU kao i Srpske Svetosavske Crkve. To je bio novi velikosrpski ratni pohod u XX stoljeću. Slobodan Milošević je bio samo čelni izvršitelj srpske ratne agresije. Inače se u toj agresiji valjalo srpsko milijunsko mnoštvo ljudoždera kanibala s pjesmama Druže Slobo šalji nam salate bit će mesa klat ćemo Hrvate.

Nije se pjevalo nikome drugome nego samo Hrvatima! Zato je obrambeni rat Hrvata od srpske agresije bio ujedno i borba za slobodu svih drugih naroda one imperijalističke velikosrpske prve i druge tvorevine. Kada bi Slovenci ili pak Albanci Kosovari kao i Makedonci imali svoje slobodne države da nije bilo hrvatskog otpora protiv srboagresije. A sada se želi na sve načine umanjiti naš Hrvatski obrambeni domovinski rat prikazujući ga građanskim i od strane predsjednika RH Ive Josipovića.

On nastavlja krivotvoriti hrvatsku obranu od velikosrpske agresije na još podliji način i od S. Mesića - vidimo samo s kojim podvalama dovodi u Hrvatsku velikosrpskog predsjednika B. Tadića kao da se poklanja stratištu hrvatskih zarobljenih ranjenika na Ovčari i onoj maloj grupici stradalih Srba u Osijeku. To je Josipovićevo izravnavanje ratnih stradalnika. Zašto odvajati četnike od Srba jer su oni jedno te isto. Oni slave svoje četničke rehabilitirane koljače podižući im spomenike po Srbiji kao i RH. Nakon Josipovićeva nastupa pri podizanju četničkog spomenika u takozvanom "Srbu" kao i svih ostalih izjava i nastupa Ive Josipovića jasno je da on provodi politiku nasljednice SKH - SDP-a. I kao da to sve ne zanima nikoga na vlasti u RH. Ustavni sud RH jednostavno umilno šuti i kada mu se protive kako S. Mesić tako i I. Josipović, koji jednostavno svojim odlukama razaraju suverenost RH. Pa čak i jedna pravaška stranka koja je uzela ime dr. Ante Starčevića i u koju je pristupio najtragičniji hrvatski robijaš prigovara onim pravašima koji prosvjeduju protiv novog velikosrpskog srbiziranja Hrvatske.

Tome podilaze i neki čelni prelati Katoličke Crkve u Hrvata želeći oponašati đakovačkoga biskupa J. J. Strossmayera, koji u ono vrijeme nije mogao dovoljno poznavati velikosrpsku svetosavsku ćud misleći na nekakvo približavanje na vjerskoj razini tobožnjeg kršćanstva. Vladajuće prodane duše Hrvatsku ruše plaćajući ratne reparacije srpske agresije!

Savjet Slobodne Hrvatske (MĆ)

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg