Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas174
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2371
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9108
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615128

Trenutno na stranici: 7
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
NOTORNE LAŽI VOJISLAVA STANIMIROVIĆA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 9
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 07 Studeni 2010 20:44

NOTORNE LAŽI VOJISLAVA STANIMIROVIĆA

Nakon jučerašnje izjave hrvatskog zastupnika iz redova srpske manjine u Hrvatskoj, druga Vojislava Stanimirovića - za neke medije u Srbiji, sada je više nego očito da Hrvatska u svom saboru ima srpske poskoke, odnosno poskoke u svojim njedrima. Da paradoks bude veći te sabornike   izabrali su zastupnici iz redova HDZ,    metodom tzv. pozitivne diskriminacije (jedinstven slučaj u svijetu).

Ako zbog ničega drugoga ono sa ovim drskim  istupom zastupnika Stanimirovića, ova vlada mora pasti. Poslije toga slijede izbori - a samo na izborima Hrvati mogu iz svojih redova izbaciti svoje izdajice i bivše komuniste.

Dakle, birači na vama je red. Dajte svoje glasove onim hrvatskim strankama koje u svojim redovima nemaju komunista, a to su, u prvom redu,Hrvatski pravaši i svi drugi, koji trenutno u pridjevu nemaju hrvatski predznak. Prestanite razmišljati o slavi starog HDZ-a koji je vodio obrambeni rat i dobro ga priveo kraju. No, ta slava ne daje im zapravo da državu vraćaju ponovno u okrilje Jugoslavije. Sad se tek vidi da su rat predvodili prikriveni komunisti na euforiji hrvatskog nacionalizma - a poslije kad su se dobro uvlastili, svoje su redove očistili od nacionalista i okrenili se komunistima i skupa sa njima krenuli u pljačku  nacionalnih dobara.

Ovaj zadnji susret komuniste Ive Josipovića, u svojstvu predsjednika države, sa predsjednikom B. Tadićem te mnogobrojnim uhićenjima državnih dužnosnika - pljačkaša, trebaju vam, dragi Hrvati i Hrvatice otvoriti oči i pročistiti pamet, kako bi ponovno krenuli u rat za oslobođenje Hrvatske od komunizma. Dakako da ovog puta ne mislim na rat sa puškama već rat sa glasačkim listićima, koji je, često puta, mnogo efikasniji od puške.

Opetujem se. Dragi Hrvati i Hrvatice, sudbina Hrvatske je u vašim rukama!!!

Uredndik

Ivo Matanović

 

 


VOJISLAV STANIMIROVIĆ:

'Rat u Vukovaru nisu počeli Srbi'

Foto: CROPIX / Damir Glibušić/

Vojislav Stanimirović

 

Datum objave:
07.11.2010 11:26

Autor: tportal.hr/Politika.rs

Nakon povijesnog posjeta srbijanskog predsjednika Borisa Tadića Vukovaru predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović dao je veliki intervju beogradskom dnevnom listu Politika i iznio svoje viđenje situacije u kojoj se nalaze hrvatski Srbi, a posebno je istaknuo kako će protokoli koji su predani hrvatskim vlastima promijeniti opću sliku o karakteru masakra na Ovčari

Stanimirović kaže da hrvatska strana stalno potencira da su iz bolnice na Ovčaru odvedeni hrvatski ranjenici, bolesnici i bolničko osoblje. S druge strane, prema srpskim informacijama, u bolnici su bile oružane snage koje su se preobukle u bolesnike. 'I sada ovi protokoli koji su predati mogu rasvijetliti što je tu istina, koliko je bilo stvarnih bolesnika, a koliko vojnika. Jer, oni koji nisu u tim protokolima, zapravo su preobučeni vojnici', mišljenja je Stanimirović.

Ratni zločin u Vukovaru je počinjen, kaže on, i to što se Tadić ispričao i zatražio oproštaj je civilizacijski čin, a za Srbe u Hrvatskoj svojevrsno olakšanje, jer je i on kao predsjednik Srbije primio teret te odgovornosti na sebe.

S druge strane, dodao je, Josipović je prvi put javno rekao da su ubijani i srpski civili i da je u sklanjanju posmrtnih ostataka pomagala i sudjelovala država. 'Njih dvojica s premijerkom Jadrankom Kosor primili su i delegaciju Srba čiji su najmiliji ubijeni prije početka ratnih operacija na tom području. To je vrlo važno kada se razgovara o tome kako je počeo rat u Vukovaru, jer je dosada uvijek govoreno da su Srbi počeli taj rat, što ne stoji', tvrdi predsjednik SDSS-a.

Stanimirović se u razgovoru za Politiku osvrnuo i na razdoblje mirne reintegracije kada se susretao s predsjednikom Franjom Tuđmanom te je s njima podijelio svoje dojmove.

U to vrijeme Stanimirović je bio predsjednik Prijelaznog izvršnog vijeća Istočne Slavonije, Baranje i Zapadnog Srijema.

Kaže da se nekoliko puta susretao s Tuđmanom. 'Prvi put sam doletio u Zagreb helikopterom UN-a, jer su sve ulice bile blokirane zbog mjera sigurnosti. Jacques Klain, tadašnji upravitelj prijelazne uprave, zahtijevao je da Tuđmana oslovim s predsjedniče i istrpim njegovu besjedu od 15 minuta u kojoj je govorio kako je Hrvatska nekada bila do Zemuna i slične stvari. Ali najteže je bilo na kraju reintegracije, kada je Tuđman trijumfalno došao u Vukovar 'vlakom mira', čiji su vagoni bili puni ljudi raznih profila. I ja sam morao govoriti na tom neprijatnom skupu', prisjetio se Stanimirović.

Он взял документы из рук "песня медведицы скачать"охранника, несмотря на то, что "windows media player для chrome"тот не хотел "скачать ну погоди все серии все серии"их выпускать.

Знаете, мне вообще-то не велели впускать незнакомых людей.

Мое внимание "Кухня навсегда"привлекло, что большинство демонов "Альбом для супердевочки"были вооружены.

А этот скакал "скачать фильм чужой фильмы"тут, точно акробат, сказал Мирон.

Теперь паруса были просто белые, "Полное собрание романов в одном томе"но когда-то их "Секреты ухода. Красивоцветущие комнатные растения"украшал вышитый герб его королевской семьи скрещенные "скачать интернет ускоритель"мечи, свидетельствующий о присутствии могущественного властителя.

Но "Хеллсинг. Книга 2"если вы коммунистка, то все равно ничего не поймете.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg