Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Poštovane i drage Hrvatice i Hrvati do kojih dopre ovo pismo! PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 19
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 10 Studeni 2010 19:04

X

|

Dragan Hazler

Poštovane i drage Hrvatice i Hrvati

do kojih dopre ovo pismo!

Dobrotom primljen i šaljem dalje ovaj prilog na dobre ljude i institucije s zamolbom da ga dalje šaljete na svoje prijatelje, znance i na institucije država domadara u kojima živimo.

Dakako, najvažnije jest da mi sami pojedinačno, skupno i institucionalno pišemo prosvjedne peticije i osude komunističkih i udbaških zločinaca, koji i dalje ugrožavaju vjerske zajednice u BiH, u ovome slučaju Katoličku nadbiskupiju u Sarajevu.

Naša je ljudska i kršćanska dužnost, pomoći uzoritome kardinalu Vinku Puljiću u njegovoj aktivnosti, da se odupre komunističkome i udbaškome zločinu otimačine prostorija, koje su neotuđivo imovinsko vlasništvo Nadbiskupije.

Glas o tome zločinu treba proširiti u javnost cijelog svijeta i mi moramo uz Božju pomoć i pomoć dobrih ljudi zločin spriječiti.

Posljednja Bosansko-hrvatska kraljica Katarina Kosača predala je oporučno vlast nad Bosansko-hrvatskim kraljevstvom Svetoj Stolici pa je trebamo podsjetiti na njenu odgovornost i potrebu zaštite crkvene imovine.

Republika Hrvatska je obvezna štititi svekolika prava Hrvata u BiH pa je red, da se na ovakovom zadatku istakne dvomandatski ex-predsjednik RH i njegov nasljednik predsjednik RH, sveuč. profesor prava, Dr. Ivo Josipović.

Dakle, dragi kardinale Vinko, nisi sam. Svi smo uz Tebe i uz Tebe ćemo biti, dok ne slomimo kičmu prokletim komunističkim i udbaškim zločincima, koji su još uvijek na vlasti i Hrvatskoj i još više u BiH.

Bog i pravda su na našoj strani i do nas je da udružimo hrvatsku pamet, hrvatsko pravo, razboritost i hrabrost da zgazimo komunističku bandu, koja nas još uvijek tlači, od 1941. do sada.

Mr. sc. Dragan Hazler, u obrani Hrvata i Hrvatske - Uvijek!

Basel, 10. studenoga 2010.

Na obljetnički dan "Kristalne noći", u kojoj su nacistički manijaci započeli masovna zlostavljanja, pljačku i ubijanja nedužnoga, nama Hrvatima prijateljskog Židovskog naroda, 10. studenoga 1938. godine.

Slijedi primljeni prilog, kojega šaljem dalje i reagirat ću protiv sarajevskog komunističkog zločina osobno i ispred Hrvcatske akademije..., kojoj sam na čelu. D-H.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg