Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas294
mod_vvisit_counterJučer388
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan294
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2487
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9573
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15925
mod_vvisit_counterUkupno2602610

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
U katolike prešlo 36.000 Srba? - Još jedna srpska laž više PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 05 Siječanj 2011 11:10

 

Sačuvaj nas Bože........

Još jedna srpska laž koja ne pije vodu. Istina je da  SPC napuštaju vjernici, ali ne zato da bi prešli na katolike, već zato napuštaju crkvu kako bi se ne bi više Srbima zvali.Doduše, vjera je dogma i čovjek ju može mijenjati kad god to zaželi. Ova brojka od 36 tisuća nije baš tako mala, al' kad se uzme u obzir da su već devedesetih godina jedan veći broj tzv. Srba se opredjelio za lojalnost državi Hrvatskoj, onda se ovaj podatak može uzeti kao točan.

Međutim, treba reći istinu. Tzv. Srbi ne bježe od svoje vjere već od srpstva kojemu oni nisu nikada niti pripadali. Služili su "čarapanima" za topovsko meso u osvajačkim ratovima.

Zato, dragoj pravoslavnoj hrvatskoj braći preporučam da "ne mijenjaju vjeru za veceru" već da se pridruže Udruzi Hrvtaskih pravoslavnih vjernika, time će će se uključiti u hrvatski korpus - kojemu povjesno i pripadaju, a time će otkloniti i dilemu o nacionalnom identitetu. Neće više biti "politički Srbi" - Jao, kakve li lakrdije?!!!

Urednik

U katolike prešlo 36.000 Srba

Dramatično upozorenje dr Stojana Dželajlije.
Dramatično upozorenje dr Stojana Dželajlije.

Član Upravnog odbora Udruženja Srba iz Hrvatske u Beogradu dr Stojan Dželajlija tvrdi da u Hrvatskoj Srbi povratnici teško ostvaruju svoja prava, da

+++

staračko stanovništvo teško dolazi do lekara, da primaju socijalnu pomoć od koje ne mogu da prežive, da još uvek ima sela koja nisu dobila struju i vodu. Nije mali mali broj je onih koji su se vratili na stara ognjišta, ali su odlučili da ih ponovo napuste i da se vrate u Srbiju.

- Mladi Srbi nemaju mogućnost da se zaposle, ne mogu da ostvare ni druga prava i glavni im je cilj da odu u treće zemlje, kaže Dželajlija. On upućuje zamerke i predstavnicima srpske manjine u Republici Hrvatskoj.

- Sa svojim koalicionim partnerom (HDZ) samo se bore za vlast, a između samih njih nema sloge. Predsednik Srpskog narodnog veća Milorad Pupovac nedavno je u Beogradu primio nagradu, a niko mu nije postavio pitanje zašto je u Hrvatskoj čak 36.000 porodica iz pravoslavne prešlo u katoličku veroispovest. Pupovac i SPC se ne osećaju odgovornim što se u Hrvatskoj već registruje Hrvatska pravoslavna crkva i što se budzašto rasprodaje zemlja prognanih Srba i druga imovina, kaže Dželajlija.

27. 12. 2010. 00:00h | M. Đ.

VESTI

Что до моей надежды "В разреженном воздухе" отделаться штрафом.

Я вошел в "Остров накануне" комнату, пересек ее и включил окно.

Хотя, "Тайна в наследство" конечно, великодушно продолжала Энн, видя, что ее собеседнику больше "Салаты на любой вкус" не вынести, вы "Веселая ферма Кн. с наклейками" на кошку не наступали.

Имя моих "Азбука птиц" предков, величие которых в прошлые века "Мыслитель" заставило бы устыдится неблагодарное человечество.

Потом я свернул в "Лесной воришка" оказавшуюся поблизости нишу и быстро его перезарядил.

На их "Линия Жизни" пути совсем не встречались комнаты, "Красное и черное" наполненные дымом, и темные коридоры.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg