Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas126
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2323
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9060
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615080

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Znanošću protiv fašizma i lustracijom protiv komunizma PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 6
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011 11:34

X
|

Dragan Hazler

)

Znanošću protiv fašizma i lustracijom protiv komunizma

Hrvatski sabor treba objaviti Zakon, kojim se kažnjava svakoga onoga ili onu, koji potvaraju Hrvate fašistima jer su Hrvati najveći antifašisti.

Hrvati su se kroz čitavu povijest borili protiv tuđinskog osvajanja, za koje se u novije doba rabe nazivi okupacija, iredenta... prerasla kroz Mussolinija u fašizam, kroz Hitlera u nacisocijalizam i kroz Staljina u komunizam.

Fašizam, nacisocijalizam i komunizam su ista zločinstva pod različitim nazivima i međusobno su se borili za prevlast.

Hrvati su se čitavu povijest do sada branili i još uvijek se brane od iredente, dakle od fašizma pohlepnih susjeda, napose Srba i Talijana.

Hrvati su najistaknutiji antifašisti u Europi jer su se uvijek morali boriti za obranu domovine, protiv iredente, protiv fašizma!

Samo razni okupatori, lakomi osvajači hrvatskog prostora, iredentisti i rudimentirani fašisti nazivaju Hrvate sa svojim fašističkim imenom, da bi fiktivno povećali broj sebi sličnih fašistoidnih zlobnika i fašističkih zločinaca. Varaju se takove fašističke gnjide da će dobiti Hrvate za sebe!

U zabludi su takovi nitkovi, iredentisti, fašistoidi i fašisti, da će lažnim potvaranjem Hrvata fašistima povećati svoj broj.

Ponavljam: Hrvatski sabor treba objaviti Zakon, kojim se kažnjava svakoga onoga ili onu, koji potvaraju Hrvate fašistima jer je to najveća uvreda za, uvijek i svagda antifašističke Hrvate.

Stjepan Mesić vrijeđa Hrvate fašizmom i treba ga kazniti!
Razne vucibatine i protuhrvati svake vrste poput Stjepana Mesića, Ive Sanadera, Zorana Pusića, Vesne Teršelič i nemali broj njima sličnih pojedinaca i nevladinih "udruga za ljudska prava" , koji su na ovaj ili onaj način uzeli sebi vlast i pravo,  trajno vrijeđaju Hrvate ne samo kultom, nego i postojanjem djelatnog fašizma u Hrvata. To je podla laž i kleveta Hrvata. Takove klevetnike treba kažnjavati i takove "udruge za ljudska prava" treba ukinuti.

Ni ustaše nisu bili fašisti!
Hrvati nisu bili nakada fašisti niti kad je Mussolinijev fašizam cvjetao i vladao. Iako su se ustaše sklonile, uz Belgiju, Mađarsku, Njemačku, Argentinu i u Italiji, nikada nisu niti u Italiji niti u Hrvatskoj osnovali fašističku stranku.
Ustaškom organizacijom likvidiran je 1934. najveći, iza Hitlera nacifašist Aleksandar Karađorđević, što dokazuje da su ustaše bili najistaknutiji antifašisti. Hitler je smatrao Aleksandra Karađorđevića prvim nacifašistom iza sebe, a tek iza njega su slijedili mađarski Horthy, talijanski Mussolini. spanjolski Franko...

Fašizam je iredentistička ideologija, a ta je uvijek bila protuhrvatska pa samo zlobnici, budale i protuhrvati (dakle razni fašistoidi!) mogu potvarati Hrvate fašistima.
Ako je bilo pojedinaca, a možda ih ima i danas među Hrvatima (ulizice iredentističkim Srbima i Talijanima), to je apsolutna manjina i radi takovih guzolizaca iredentostičkim = fašističkim Srbima i Talijanima, nema nitko pravo potvarati poštene i domoljubne Hrvate fašistima.

Fašizam i fašisti u Hrvatskoj  su bili i ostali srbski četnici
Fašizam u Hrvatskoj je djelovao i djeluje u redovima iredentističkih Srba predvodjenim srbskočetničkim strankama s velikosrbskim petokolonaškim namjerama uz blagoslov i podržku nacionalno-političke institucije Srpske pravoslavne crkve s izrazitim atributima iredenmtizma.

Prema Klaiću (Rječnik stranih riječi) "Iredentizam je težnja nacionalnih manjina u nekoj zemlji, da se sjedine sa svojom maticom zemljom; šovinistička i fašistička težnja na primjer Srba i Talijana za okupacijom hrvatskih krajeva, na koje protežu svoje pravo."

Iredenta je temeljnica fašizma
Dakle, fašizam je uz sva druga zlodjela nametanje sebe drugima, a SPC u Zagrebu kao srbska vjersko-politička i srbskonacistička institucija vlada Hrvatskom, Slovenijom i vascelom Italijom. To je živi i aktivni nacionalno-pravoslavni politički iredentizam velikosrbske ideologije, a nametnički iredentizam je glavnina fašističke ideologije.
U tom gnijezdu bi komunistički antifašist Sjepan Mesić trebao tražiti spizu za svoj crveni kljun, a ne među  Hrvatima.

Okorjeli fašisti u Europi su Srbi Talijani
Zar nam blizka povijest ne svjedoči zajedništvo srbske i talijanske iredente (fašizma), kroz koju je hrvatska Istra, Zadar i hrvatski otoci predani Italiji (Nikola Pašić).
Zar nam srbsku i talijansku iredentu na Hrvatsku ne svjedoči najjači savez srbskih fašističkih četnika i talijanskih fašista (Dražo Mihailović, Momčilo Djujić...).
Zar i danas ne vidimo hrvatsku Istru naseljenu Srbima (od 1948. nadalje), da bi mogli s ostakom Talijana sprovoditi zajedničku srbsko-talijansku iredentu (iredenta je uvijek u temeljima fašizma!). Nota bene!

Znade li ovu srbsko-talijansku papazjaniju drug Stjepan Mesić?
Ovo bi trebao znati sekretar komunističkog antifašističkog komiteta Stjepan Mesić, zvani u narodu "prst pameti".
Ako u Hrvatskoj ima rudimenata živog fašizma onda taj postoji i djeluje u redovima srbske i talijanske nacionalne manjine u Hrvatskoj i podržavan je iz Srbije i iz Italije.
Zar nismo ovih dana svjedoci sve većeg uzurpiranja vlasti i nadprava od Srbske nacionalne manjine u Hrvatskoj i smetnje Talijanske televizije Hrvatskoj televiziji u "talijanskoj Istri" i u talijanskoj Dalmaciji".

Hrvati su najveći antifašisti u Europi!
Dakle, druže Mesiću "prst pameti" ne potvaraj Hrvate fašistima jer su Hrvati uvijek bili i ostali najveći antifašisti u Europi, jer im je povijest nametnula trajnu borbu protiv iredentističke (fašističke)  Srbije i iredentističke i fašističke Italije.

Trajni oblik hrvatskog antifašizma je trajna borba protiv pohlepne velikosrbske nacifašističke ideologije i protiv srbske petokolonaške iredentističke politike srbske nacionalne manjine u Hrvatskoj.
Politika Milorada Pupovca je iredentistička, a to znači profašistička. Takovi parazitiraju u Hrvatskoj i mole boga da u Srbiji pada kiša.
Srbska pravoslavna crkva "svuda i svagde" njeguje više iredentizam i osvajanje (fašizam), nego kult Bogu. Uostalom, zar nisu Srbi "svuda i svagde" najveći prijatelji s Talijanima, koji još uvijek uzvikuju: "Dalmatia Italiana, belissima terra di Mondo". (Talijanska Dalmacija najljepša zemlja u svijetu.)

Najveći srbski hram u Trstu je bastion srbske i talijanse iredente
Zar ne zna "antifašist" Stjepan Mesić, da je u bivšem slovensko-hrvatskom gradu Trstu, okupaciju provela talijanska i srbska iredenta. U Trstu djeluje najjača Srbska pravoslavna crkva za Istru i "vascelu Italiju". Srbski hram u Trstu bio je donadavno, prije nego je srbska četnička dijaspora izgradila Hram svetog Save najveći srbski hram "u vascelom srbskom svetu". Dakle jedinsvo srbskog i talijanskog iredentizma (fašizma") na djelovanju protiv Hrvata, čak i protiv Slovenaca.

Već zbog takvih iredentističkih (fašističkih) pojava vezanih uz Srbe i uz Talijane Hrvati ne mogu biti fašisti, a ako je bilo među Hrvatima nekoliko srbskih i talijanskih ulizica (ima i sada, primjerice Ivo Josipović!) ne može se po njima čitav Hrvatski narod potvarati neprijateljskim nazivom fašista.

Zaključno za Stjepana Mesića, Vesnu Teršelič i druge "antifašiste"
Hrvati nisu bili nikada fašisti, Hrvati nisu sada fašisti i Hrvati neće nikada biti fašisti jer je fašizam najveći neprijatelj Hrvatima. Hrvati nisu nikada osvajali tuđe niti se nametali drugim narodima, kako to čine srbski i talijanski iredentisti (fašisti!) nego su uvijek branili, brane i branit će svoje.
Hrvati su kroz namatnute povijesne      okolnosti iredentističkih susjeda Srba i Talijana bili, jesu sada i bit će uvijek najistaknutiji  antiiredentistički i antifašistički narod u Europi.

Ne trebamo tromandatskog ex-predsjednika Mesića na Pantovčaku!
Zato, mi antifašistički Hrvati ne trebamo komunističkog parazita, samozvanog antifašistu Stjepana Mesića jer je sav Hrvatski narod antifašistički po svojoj naravi i po trajno nametnutoj borbi za samoobranu od iredentističkog fašizma pohlepnih Srba i Talijana.

Druže Mesiću, ne pravi budalu od sebe i ne vrijeđaj Hrvate fašistima jer ti se taj bumerang vraća. Samo profašist (Yugopredsednik) i fašistički komunist (odgovoran za tragediju Vukovara)  Stjepan Mesić pripisuje Hrvatima svoje atribute. Nota bene!
Slijedi drugi dio,  nastavak o hrvatskome antikomunizmu.

Dragan Hazler, hrvatski domobranski častnik u pričuvi, za Hrvatsku - uvijek spreman!
Basel, 23. siječnja 2011.
Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg