Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas172
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2369
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9106
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615126

Trenutno na stranici: 7
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
CPC: Amfilohiju mjesto u zatvoru PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 11
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Petak, 18 Veljača 2011 09:10

 

CPC: Amfilohiju mjesto u zatvoru

Crnogorska pravoslavna crkva ocjenjuje da su Dubrovčani u pravu sto mitropolita Amfilohija nazivaju “poglavarom ratno–huškačke, crno srpske i svetosavske crkve“ i što mu nijesu dozvolili da prisustvuje Međunarodnoj skupštini pravosavlja u tom gradu.

CPC podsjeća da je u Briselu svojevremeno postojao spisak od 14 osoba kojima je zabranjen ulazak u zemlje Evropske unije i da je mitropolit Amfilohijre bio na tom spisku, te da je sa njega izbrisan uz pomoć mita.

"Poslije najnovijeg skandala koji je proizveo  mitropolit Amfilohije svojim najavljenim učešćem na Međunarodnoj skupštini pravoslavlja, na kojoj nije učestvovao, jer je takvom svojom odlukom u posljednjem času izbjegao pravedno hapšenje, nedvosmisleno se može konstatovati da su zvanični Dubrovnik i njegovi ponositi građani u pravu. Svaka izgovorena riječ dubrovačkih građana i njihovih građanskih vlasti je puna, nepobitna i neosporna istina. „Poglavaru ratnohuškačke crno srpske, svetosavske crkve m. Amfilohiju“, kako sa pravom rekoše Dubrovčani, nema mjesta u svetome gradu Svetoga Vlaha, niti u bilo kojem hrvatskom gradu, osim iza zatvorske brave. Jer i građanima Dubrovnika, kao i građanima mučeničkog Vukovara, Srebrenice, Mostara, Sarajeva i drugih mučilišta, stratišta i svetilišta, potomcima žrtava pokopanih na Ovčari, kao i svima koji imaju uši da čuju i oči da vide, na svim meridijanima svijeta, poznato je odavno, da je m. Amfilohije najveća elementarna nepogoda koja je zadesila Crnu Goru i cijeli region jugoistoka Evrope, u zadnje dvije decenije.

Poznata je njegova ratnohuškačka i propagandna aktivnost u ratnim operacijama protiv legitimnih i suverenih naroda i država na geopolitičkom prostoru bivše Jugoslavije. Pozivao je Srbe da sa oružjem u ruci ubijaju i proćeraju Hrvate, Muslimane, Bošnjake i kosovske Albance sa njihovih vjekovnih ognjišta i istorijskih prostora, što njegovom krimenu daje  međunarodni karakter i težinu nedjela protiv čovjeka i čovječnosti. Pritom je organizovao i prikrivao pod okrilje zloupotrijebljenog Cetinjskog manastira Arkane i Frenkijevce,  koje su kao ratne zločince ispovijedali njegovi popovi i uz sve to sadjejstvujući Sedmom bataljonu, kao pukovnik srpskih formacija i paraformacija.

Srpska pravoslavna crkva i mitropolit Amfilohije se nikada nijesu odrekli  svojeg učešća u ratu i ratnim zločinima počinjenim na tlu bivših jugoslovenskih republika i pokrajine Kosovo. U Briselu je svojevremeno saopšten spisak od 14 osoba  kojima je zabranjen ulazak u zemlje Evropske unije.  Među njima je bio i mitropolit Amfilohije, koji se nalazio na haškoj poćernici. Spisak je volšebnim kriminogenim putem uz pomoć mita ukljonjen. Postavlja se opravdano pitanje  kada će se m. Amfilohije pokloniti žrtvama i stradanjima  Vukovara, Srebrenice, Dubrovnika, Mostara, Sarajeva i drugih masovnih  i mučilišta  i stratišta? Kada će se pokajati i zatražiti oproštaj  grjehova za zločine u kojima je učestvovao? Njegovo ćutanje znači  da nije spreman da prizna krivicu. A kad je tako, javnost koju čine vjernici i klir CPC pitaju ga , kada će osvojiti Skadar i  time staviti pod svoje ingerencije područje susjedne  države, imenovano u svojoj crkvenoj tituli.  Tituli samozvanog vjerskog poglavara i na legitimnom državnom prostoru  druge – albanske države.  Više je nego svakom zdravorazumskom čovjeku jasno, da podržavanje ovog zločina, ma od koga dolazilo, od dijela upravljačkog državnog vrha ili međunarodnih faktora, znači, usporavanje ulaska Crne Gore u EU. Ključno pitanje glasi: ima li iko pod kapom nebeskom, na bilo kojem zemaljskom meridijanu ko podržava ovog i ko bi smio nekažnjivo podržati ovog ratnog huškača i saučesnika u ratnim zločinima. Svi koji su uz njega  isti su kao on. Zato, što su poput njega izdali sebe, svoj narod, ali i najviše ljudske vrijednosti slobode i dostojanstva.

Njegova krivica tim je veća  kada se zna, da svoju potonju  riječ o ovom destruktivnom  kliriku, Raspućinu našeg doba, još nije rekla CPC.  Uz sve saučesništvo u zločinima Amfilohije je najizrazitija degradacija hrišćanskog morala, jer uz ostalo, maršira protiv homoseksualaca na beogradskom  mitingu, istovremeno sa njima, obučenim u mantijama služeći Bogosluženja u hramovima po Crnoj Gori.

Čas je, da sve što nosi ljudsko dostojanstvo potpuno okrene leđa ovom devastatoru Božjih, ljudskih i hrišćanskih vrijednosti i svetinja, a da zastupnici domaće i međunarodne pravde i prava u ime odbrane i zaštite univerzalnih ljudskih prava i sloboda očuvaju ljudski dignitet od ove pošasti.

Njegoš ih je davno opomenuo na to:

‚ Al’ tirjanstvu stati nogom za vrat,

dovesti ga k poznaniju prava,

to je ljudska dužnost najsvetija ‚ “ , navodi se u saopštenju CPC.

Судя по моему хронометру, у вас есть еще несколько часов, госпожа.

Завод находится примерно в районе девяти часов, вам следует обратить внимание на час если воспользоваться циферблатом в качестве ориентира.

Любопытно, как элишиты успевают выучить такое количество сложных ритуалов.

Я слыхала, что ты в дружбе с преступниками.

В руке у Долмина зажигалка, но он медлит и смотрит на толпу, словно ищет кого-то глазами.

Не вернулись две патрульные птицы.

148 Когда мы ехали по Западному "В волшебном зеркале Принцессы" проспекту, мне "УПК РФ" вдруг захотелось, чтобы ее тело заключило в объятия салон автомобиля.

Я "Где дракон" чувствовал отстраненность от собственного тела, "Анабиоз Марш мародеров" словно мускулатура была подвешена в нескольких "Основы техники рисунка" миллиметрах от арматуры костей, точки соединения были только в нескольких местах, "Лунные кошки" где были раны, которые "Книга отзывов и предложений Закон о защите прав…)" снова начали ныть.

Все в Синанджу знают, "Лучшие кулинарные рецепты. Более 1000 рецептов на любой вкус" чем заняты Мастера.

Теперь-то мы точно куда-нибудь доберемся.

Не было "Мебель стены пол Виды красок и техники исполнения" ни кометы, ни землетрясения, ни звездопада.

робко "Литературное чтение 1 кл" напомнил полковник, опасаясь, что его дело затеряется в бесконечной бюрократической машине Политбюро.

Дни за днями "Динозавры. Школьный путеводитель" протекали однообразно.

На какой-то миг, скосив глаза направо, "женщина в черном скачать бесплатно" он заметил, что походит на неуклюжего "Успей за 5 минут!/Умножение" медведя.

Итого в его распоряжении свиток с описанием эпизода, "игровые автоматы медведь" даже для пятисотого года до "флэш игры на комп" нашей эры уже далеко не нового, и посыпанный мраморной крошкой "игры охота на медведя" квадрат на полу бывшей сокровищницы Синанджу.

Однако, теперь, "скачать готик 2britney spears скачать песню" я полагаю, вам нужна моя "игра скачать контра" помощь, и вашего могущества недостаточно, чтобы "ангелы здесь больше не живут песня скачать" заставить меня.

Он положил его на пол рядом со своим и "Карманный справочник Мессии" внимательно осмотрел обоих.

Не ходи туда, послышался голос.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg