Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas126
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2323
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9060
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615080

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
EUROPSKA UNIJA UNIŠTAVA EUROPU I DRŽAVE U EUROPI PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 25 Svibanj 2011 20:55

EUROPSKA UNIJA UNIŠTAVA EUROPU I

DRŽAVE U EUROPI

Mirnodobska repriza ideje Napoleona, Hitlera i Staljina

Europska Unija je za sada još nepodpuno ostvarenje ideje Napoleona, Hitlera i Staljina. Ova trojica umobolnih manijaka htjeli su svaki u svoje vrijeme ostvariti gospodarenje Europom, čak više od nje snagom oružja i tehnikom genocida, podjarmljivanja nad svima nepodobnima i neposlušnicima.

Gospoda iz čelnih država Europske Unije, ujedno njeni utemeljitelji imaju isti cilj, zagospodariti čitavom Europom i susjedstvom, ali ne oružjem i brutalnostima, nego taktikom globalizacije, trgovine, bankarstva i novim, najsuvremenijim metodama podjarmljivanja manjih pa i većih naroda naroda Europe.

Već na prvi pogled lako je prepoznati te nove gospodare Europe kroz vladajuće države Europske Unije, a te su Njemačka i Francuska. Uz njih se na nekim poljima kočeperi Velika Britanija s golemim kolonijalnim iskustvom, Italija i Nizozemska, a svi ostali, oko dvadesetak malih pa i neki veći narodi su "ravnopravni" podanici svedeni na pravo besposlenosti i zaduživanja.

Nekim narodima poput Hrvata, koji još nisu podpapučeni u Europskoj Uniji, namijenjen je Den Haag jer su se branili od velikosrbskog genocida i jarma, što državama EU, napose Francuskoj i Velikoj Britaniji nije bilo po volji.

Po regulama EU dozvoljeno je Hrvatima pravo na nerad, na rasprodaju gospodarskih dobara, na deindustralizaciju, na odricanje prava na Zerp...

Trebamo li bolji primjer za propadanje gospodarstva po brizi EU, nego pogledati veliku Španjolsku na dužničkim koljenima, Grčku s već istrošenim dužničkim koljenima, a slijede ih Portugal, Irska..., za njima su Baltičke države i Mađarska... Bugarska i Rumunjska... su na dnu lige, a čeznutljivica za ulazak u EU, mala Hrvatska ima na leđima svojih praunuka već blizu 60 milijardi Eura duga...

Jeli to ta Europska Unija, koja zavarava svoje podanike obećanjima o boljem životu?

Na koji način i kada želi ta Europska Unija postati zajednica Europe od Urala (bez Staljina!) do Atlantika i od Sjevernog pola do Sredozemnog mora. Pitanje je: Ikada ili nikada?!

Europska Unija uništava Europu

Mi još živući s brojnijim godinama na svojim leđima se sjećamo, da je Europa proizvodila najbolji čelik i proizvode iz čelika, najbolje strojeve, lokomotive, cestovna vozila i zrakoplove svih vrsta, najbolje satove i elektroniku, najbolje brodove, najbolji tekstil i tekstilne proizvode, najbolje lijekove i kemijske proizvode...

Još se sječamo s nostalgičnim suzama, kad je Europska Unija in statu nascendi rušila Bessemerove kruške, zatvarala rudnike željeza i ugljena, preselila proizvodnju satova i elektronike u Koreju i Tajvan, smanjila proizvodnju najkvalitetnijih vozila ustupkom Japanu, brodogradnju predala Koreji, tekstil i sve drugo od dječjih igračaka do najsuvremenijih potrebština poklonila industriji Crvene Kine...

Europska Unija je ostala na industriji prehrane, građevinskoj industriji, industriji velikih trgovačkih kuća, industriji za stvaranje nezaposlenih, industriji muških i ženskih bordela, industriji narkomanije i kriminala, industriji oružja, industriji sporta i luksusa i na globalizirajućoj industriji bankarstva i tržištu uvoznih roba.

Tko u takovoj Europskoj Uniji  vidi zdravu perspektivu, taj si mora promijeniti optiku i transplatirati mozak...

Svakodnevno dobivam barem pet pisama i čak filmova protiv ulaska Hrvatske u Europsku Uniju. To je i moj osobni stav, a kao spas od jarma Europske Unije predlažem Hrvatskoj švicarski, danski i norveški model. Hrvatska treba sklopiti s EU sve bilateralne odnose, ali ostati samostalna država izvan EU.

Jedan film o Europskoj Uniji dobiven iz razboritih hrvatskih krugova sam upravo razaslao na stotinjak adresa u Hrvatskoj i u dijaspori, a jedno od brojnih pisama jer je zanimljivo po tkanju na drugi način prilažem ovdje:

"TKO  NAS VODI  U UNIJU?

Na  ovo pitanje, nije ni potrebno  davati upitnik.  Zar je još uvijek potrebno  naglašavati i javljati,  da je  sa naredjenjem zločinca Tita, jugokomunistička partija  izvršila POKOLJ, nad hrvatski narodom, ubijajući  Hrvate od Vukovara i  Dubrovnika, preko Bosne i  Hercegovine sve do  Slovenije. Ubijali su i mladost i starost.  Ubijali su  hrvatske seljake, radnike, hrvatsku inteligenciju, ubijajući  katoličke svećenike i svakoga  od  domoljubnog značaja  s ubijanjem novinara, glumaca, slikara i sportaša. Pobiti što  više Hrvata da se  više nikada ne sjetimo uspostaviti svoju državu. U  Zagrebu su  s  terorom, uništavali  starosjedioce Zageba, oduzimajući  na silu njihove kuće i  stanove.  Sve  su učinili da  obezglave hrvatski narod, kojega je  spasila  katolička Crkva  u  Hrvatskoj.

Poslje rušenja  Berlinskog zida  u  Europskim državama,  oslobodjenim od  komunizma  u tim  narodima  pod  Rusijom, komunisti  nisu izvršili   POKOLJ, kao što su jugokomunisti  izvršili pokolj nad  hrvatskim narodom. Nisu pobili  njihovu domoljubnu  inteligenciju, kao što su jugokomunisti pobili  hrvatsku domoljubnu inteligenciju. I  ti   narodi  oslobodili su se ostataka komunizma  i  po zakonu u tim državama  komunistička petokraka, zabranjena je na isti način, kao i  nacistička svastika.

 

Posljedice   jugokomunističkog   pokolja nad hrvatskim narodom,  jasno   dokazuju,  da  u  Hrvatskoj još  uvijek   vladaju jugokomunisti  i to  u  savezu  sa srpskim  fašističkim četnicima  u   Vladi i oporbi, na čelu sa predsjednikom  Hrvatske, koji zajednički   sa jugokomunistima u savezu sa  fašističkim četnicima, slavi i proslavlja, podizanje  komunističko  fašističko četničkog spomenika, s novcima  hrvatskog naroda.

Slave  ZLOČIN,  zajedno sa  Vesnom  Pusić, koja  u ime  Hrvatske, razgovara s EU.

I  vlada i  oporba   zajednički su  uvaljane u  korupciju, posljedica  jugokomunističke  pljačke i  otimanja, sa  zajedničkom  rasprodajom   Hrvatske,  sa  zajedničkim   slavljenjem   zločinca  sa njegovim zločinačkim imenom  u sred  Zagreba.  Ta  vlada i  ta oporba,  zaražena s jugokomunizmom, od kojega se ne želi osloboditi, uživa  u neodgovornosti,  prevarama, podmićivanju,   sakrivajući   ISTINU,  od  koje  se  bezuspješno  brane s njihovim nestinama,  koje unose u hrvatskim dom  preko  HRT-a.

Sa slavljenjem,  jugomunističkog  nacističtog terora, za uništavanje  hrvatskog domoljublja, s  neistinitim napadima  i  lažnim  optužbama na hrvatske  vojnike, branitelje ova vlada, zajedno sa oporbom, nemaju nikakvo moralno  pravo, voditi   hrvatski narod u EU.

Ustanimo, sa hrvatskim vojnicima, braniteljima  u  ZAJEDNIŠTVU, za   izbornu  pobjedu,  za  spas  države hrvatske,  za ljudski život  hrvatskog naroda u svojoj,  DRŽAVI  HRVATSKOJ.

Ante  Kunek "

Zahvaljujem Anti na njegovom načinu protivljenja ulasku Hrvatske u političku tvorevinu Europsku Uniju, koja treba europske države za svoje tržište reexport roba i za tržište kapitala. Hrvatska je premalo tržište pa ju je EU uključila u novu jugoslaviju pod imenom Zapadni Balkan ili "Region".

Na sreću Hrvatskog naroda EU odgađa ulazak Hrvatske u EU, dok je ne dostigne Srbija i ostale balkanske posestrine.

To je dobro je će se do toga vremena raspasti Europska Unija pa će se Hrvatska spasiti od svoga tradicionalnog unijašenja, uvijek na svoju štetu.

U želji da se što prije raspadne to bolesno unijatsko carstvo europskih sljedbenica Napoleona i Hitlera podučavano kolonijalnim iskustvom Velike Britanije, ostane mi da iz dubine hrvatskog srca uzviknem:

Živjela slobodna, samostalna i suverena, nikome nepokorena Neovisna Država Hrvatska!

Završavam s tom željom i s najljepšim hrvatskim pozdravom:

Za dom i domovinu Hrvatsku! - Uvijek spremni!

Mr.sci. Dragan Hazler - u svima dragovoljnimm ulogama za Hrvatsku

Basel, 25. svibnja 2011.

Komentari (7)
 • Srbin
  Stvarno lijepa temica o """hrvatskom pravoslavlju"""!!!
 • Hrvat
  Pa ti si Srbin, što se petljaš u unutarnje stvari Hrvata? Osim toga ovaj portal je namjenjen hrvatskim pravoslavcima, a ne srpskim. Skokni malo u Srbiju pa se interesiraj zašto je nastao raskol u SPC?
 • Srbin
  U nasoj SPC nema nikakvog raskola ,propagandaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
  Dokazite . Koji raskol ???
  Kako se petljam u stvari Hrvata ,pravoslavci u Hrvatskoj su Srbi !!!!
 • Sale  - Daj dođi pameti..
  Ima nas u Hrvatskoj preko 10000 (prema podatcima iz prošlog popisa) i dosta nam je više vaše propagande.
 • Srbin
  Moze i biti da vas ima ,ali vas nitko ne prizna ,cak vas ni Hrvatska kao drzava ne zeli.
 • pravoslavac  - Priznanje i nepriznanje
  Srbine. zar je uopće vazno da li nas netko prizna ili ne. Ni vas nije nitko priznao sve do 1922.g. pa vi ste ipak postojali, a postojali ste jer ste imali vjernike. Govorim za povjesnu Srbiju. Što se tiče današnje Hrvatske i postojanja srpskih vjernika u njoj, vi ste se sami ispisali iz SPC. Nitko od vas ne ide u crkvu. Ona vam sluzi za manipulaciju sa ljudima i za kamčenje novca od Hrvatske države. Mani te se ćorava posla i hodite svoja vjerska prava tražiti u svoju matičnu državu. Al' i tamo ćete morati se vratiti k crkvi - inače će vas opet upotrijebiti kao topovsko meso u nekom njihovom ratu, bez kojega gedže ne mogu....
 • Strogi
  Srbine,po čemu imaš pravo određivati tko mora biti koje religije?

  Stvarnost je da se religija može promijeniti/čak i nova formirati,pa ako su te uvjerili da nije nikada postojala hrvatska pravoslavna crkva ili religija,a što bi rekao ako ja ili bilo tko drugi hoće da postane hrvatski pravoslavac?. Moramoli pitati Srbe za odobrenje?.
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg