Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas177
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1441
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8178
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614198

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Raduj se hrvatski narode.... PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 12 Lipanj 2011 20:31

 

Raduj se hrvatski narode....

Dobili ste već glas.

Dobili ste novog gospodara,

o Bože sveti...postat ćete opet kmeti!

Subota, 11 Lipanj 2011 13:42

E-mailIspisPDF

 

Jadranka Kosor

 

Jadranka Kosor

Raduj se hrvatski narode kad čuješ glas ... Dolazi ti nova EU (ropska) svijetla sloboda. Evo je već iza samog obzorja, samo što nije stigla. Dolazi ti ovaj puta sa Zapada, iz samog srca EU – Bruxellesa, u liku njenog zlatnog odraza iz euroogledala, uzora demokracije! Dolazi ti nova sloboda i već je ozarila lica tvojih sad presretnih političara i političkih elita. Tvoje višegodišnje muke i teška putešestvija se nagrađuju, novom nadom, novom srećom tvojih budućih naraštaja, sviću ti nova ružičasta obzorja u kojima će Hrvatima ponovno pod stranim gospodarima teći med i mlijeko. (Poput onog u Austro-Ugarskoj, Kraljevini Jugoslaviji i komunističkoj Jugoslavij). Za koje je jednako bilo oduševljenje tadanjih hrvatskih političkih elita i „mislećih“ intelektualaca koji su sijali iluzije, a brali zablude, koji su sijali političku slatkorječivost a narod brao gorki pelin.

Evo za dvadesetu godišnjicu već zadjevojčene hrvatske države, isporučuju je euroženiku s velikim mirazom, cjelokupnim narodom, s cjelokupnim teritorijem i gospodarskom, povijesnom i kulturnom baštinom, sa svim biserima Jadrana ulazi u nove eurodvore, predaju je novom gospodaru, da bi postala europejska i slobodna, a ne više narodna, hrvatska ili balkanska. Da ne bi bila više primitivna, nacionalistička i svoja, nezavisna i samostalna. Ukratko da im u buduće rađa europoejsku djecu. Da bi njom i njima vladala europska demokracija i sloboda s pravnom stečevinom većom od milijun i sedam stotina tisuća stranica zakona, odluka i propisa. Još su stari Latini znali reći – Corruptisima Republica Plurimae Leges! (Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi.).

Stiže ti sloboda za koju ne treba više davati „ni sva srebra, ni sva zlata, ni sve ljudske živote“. Dovoljan je samo list papira i potpis onih koji u ime Hrvatske vladaju. Ako je nije uspio ubiti rat, evo, pazite da je ne ubije mir i to za sva vremena. Zato raduj se narode! Stižu ti mrvice s europskoga stola – da bi potom u njihovoj vlasti i bez tvoga pitanja mogli uzeti sve ono što smo dosad nazivali hrvatskim.

Stiže ti demokracija na EU način, s pravima moćnijeg, s pravima jačeg, s pravima bogatijeg, s pravima brojnijeg, s pravima onoga koji je uvijek volio Hrvatsku, ali razumije se bez Hrvata.

Veseli se narode što više nikada tvoje Jadransko more neće biti tvoje hrvatsko ili mare nostrum croaticum, već europsko, veseli se što ćeš uskoro svuda po njemu na prekrasnim obalama i otocima imati doseljene brojne nove bogate susjede, kako one iz Mletaka, iz Berlina, Londona, ali uskoro i iz Beograda, više ne kao turiste već kao vlasnike, kao nove bogataše, ali i one azilante iz Afrike, Azije, Kine, Indije, Rumunjske i sl. Zar nije nepravedno da mi kao mali narod imamo najljepšu zemlju na svijetu. Ljepota je univerzalna kategorija i mora pripadati, ako ne zbog daljine svim ljudima svijeta, ali zato barem svim Europljanima koji su nam tu sasvim blizu. Zar još netko među nama umišlja da ta ljepota treba pripadati samo nama autothonim stanovnicima – primitivnim Hrvatima koje Europa nikada u svojoj povijesti nije voljela. Svašta!

 

I više se nikada nemaš pravo žaliti i buniti se, i ne daj bože ratovati, jer nam to sve nisu oteli ratom, dali smo im sve to dobrom voljom uz osmijehe i silnu radost tvojih političara koje si ti izabrao na slobodnim izborima, uz neskrivenu radost njihovih lica što te mogu predati novim gospodarima tvoga tijela i tvoje duše. Nema više - svoga tijela gospodar. To je nebuloza nepismenih kmetskih Zagoraca, to zaboravi za svagda. Oni hvale tvoje političare, i što ih više hvale sve veća je radost na njihovim licima. Zar ne vidiš da je njihova radost preplavila sve tv ekrane, kao da smo najsretnija nacija na svijetu. Nacija koja ima najsposobnije i najmudrije i najrodoljubivije političare.

Raduj se hrvatski narode jer tvoja inteligencija uglavnom samo šuti i u šutnji sve odobrava – qui tacet consentire videtur! Raduj se jer šute i tvoje institucije, sveučilišta, akademije, fakulteti. Raduj se jer se za EU okrenu i dio visokoga svećenstva kojem si ti uvijek vjerovao i koji čak kao da nagovoriše i samog Svetog Oca da dade vjetar u leđa eurofilima koji nikada nisu voljeli bilo kakvu Hrvatsku, a ovu ponajmanje.

Raduj se ludi narode jer ćeš uskoro dobiti i strane sudce koji će na tvojoj zemlji suditi tvojim domoljubima i onima koji su ti darovali slobodu žrtvujući svoje tijelo i svoje živote. A kad ti budu sudili stranci, neće smjeti biti oslobađajućih presuda.

Veseli se što u svome tisućljetnom Saboru, više nećeš trebati donositi svoje hrvatske zakone jer će ih u buduće donositi samo Bruxelles. Ionako je Sabor postao velika brbljaonica i svađaonica, koja ne dolikuje tvome europejstvu. I više ničemu ne služi!

Veseli se na svome hrvatskom jeziku koji postaje službeni jezik EU, a u svojoj vlastitoj domovini s vremenom ostat će kao jezik manjinskog domorodačkog stanovništva, jer će engleski sve preplaviti od dječjih vrtića, preko škola pa sve do državnih institucija.

Veseli se narode jer će ti uskoro zemlja natopljena krvlju tvojih sinova, očeva i djedova postati provincija kojom će upravljati tetrarsi kao namjesnici iz velikih europskih metropola, poput onih koji su upravljali pokrajinama u Rimskom Carstvu, starovijekoj Europskoj Uniji.

Veseli se narode jer svoju djecu više nećeš smjeti podučavati ni o svojoj povijesti. U školskim udžbenicima će biti napisana na engleskom jeziku, a pisati će je u Londonu, Parizu, Rimu, Beogradu ili negdje drugdje. I bit će napisana po istini tvojih novih stranih gospodara. Niti ćeš smjeti slaviti junake iz svoje junačke povijesti, bljeskove, oluje i sl. Nećeš smjeti nositi ni svoje kockaste bijelocrvene sportske dresove po kojima si prepoznatljiv u cijelome svijetu.

Tvoja Katolička crkva u bezbožnu EU ući će kao biblijska sol zemlje, ali ta će sol ubrzo obljutaviti i u samoj provinciji Hrvatskoj i u cijeloj Europskoj Uniji.

Kažu da će sada tvoja djeca moći studirati u europskim metropolama po vlastitoj želji, pri tome su valjda mislili na djecu onih iz Remetinca i sl. jer tvoja istinska djeca i danas zbog nedostatka sredstava teško mogu studirati i u vlastitoj domovini.

 

U EU postoje ili će postojati tri kategorije država: prva kategorija - one kojima u svakom pogledu itekako odgovara članstvo u EU jer im omogućuje nesmetanu ekspanzionističku politiku putem naseljavanja na nove teritorije – poput Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Italije, Srbije, Kosova, djelomično i BiH. ili, nekima od navedenih, ulaganjem agresivnog kapitala kojeg imaju u izobilju. U drugu kategoriju spadaju države koje svojim članstvom ništa ne dobivaju, ali ništa i ne gube poput Švedske, Finske, Danske, Nizozemske, Rumunije i sl. U treću skupinu država koje će u EU biti najugroženije spada djelomično Slovenija zbog svog primorja, Crna Gora i još poneka manja zemlja, a kao najugroženija Hrvatska u kojima će se ubrzano promijeniti struktura stanovništva i domaće stanovništvo će postupno postajati manjinsko prvenstveno u priobalnim pojasevima.

Na tv i radio postajama i u dnevnim tiskovinama ne daju ti prozboriti niti jedne jedne riječi o argumentima neulaska, kao da je to neupitno, kao da je to sveta dogma u koju svi moramo vjerovati. Kao što je bila neupitna dogma o komunizmu, koju nitko nije smio dovesti niti najmanje u pitanje.

Veseli se narode jer se veseliš neslobodi, veseliš se svojoj vlastitoj nesreći, a nemaš dovoljno svojih mudrih i poštenih sinova koji bi ti otvorili oči, ili koji bi te učinili da ponovno progledaš jer si izgubio vid kod svojih zdravih očiiju.

Mile Prpa

С этими "Анатомия тенниса"словами Томпсон встал и "Повседневная жизнь русского провинциального города в XIX веке: пореформенный период"рванул оконную штору.

Напрасно "Le petit prince. Vol de nuit"вы будете пытаться ускользнуть от "700 лучших олимпиадных и занимательных задач по математике. 5-6 классы"личной ответственности!

Конечно, она знала "Домашняя тетрадь для логопедических занятий с детьми. В 9-ти выпусках. Выпуск 6: звуки З-ЗЬ, Ц"о потерянной бумажке "Рисуем, как древние египтяне"больше, чем сказала своей госпоже.

Я едва ""Английский для бухгалтеров и аудиторов" (+МР3)"удержался от радостного "Светоносная Змея. Кундалини Земли и восход Священной Женственности"крика.

Одни были господа, другие "По ту сторону добра и зла: Прелюдия к философии будущего"рабы!

Ввиду этого только "Выкрикивается лот 49"что собранных солдат снова выпустили из вагонов.

Горе "гугл скетч ап скачать" мне, теперь уже ничего нельзя предотвратить!

Когда погас последний луч заката, "халк против росомахи" Зеб был не дальше двухсот "мобильная игра скачать" ярдов от асиенды.

До этой минуты еще "Кряк для stalker" не было явных доказательств смерти его "скачать шутер игра" сына, были лишь косвенные "журнал делай сам скачать" и не очень убедительные доводы.

Она "скачать крылья для симс 3" наступила прежде, чем у мустангера снова начался бред.

Осмелюсь доложить, господин "презентация скачать красивая" аудитор,-ответил Швейк, коллега Водичка простудился и "игру братц рок звездочки скачать" кашляет.

Господин обер-лейтенант Шеба на следующий "игра амели кафе" же день послал своего долговязого денщика в наш ресторан.

К "скачать программу для восстановление удаленных файлов с жесткого диска"тому же кто знает, какие изменения произошли в его "мама первое слово скачать"сознании под воздействием "бесплатный тренинг скачать"Чиуна, Мастера Синанджу.

Но, к счастью, никто "скачать песни для ребенка"из нас не был ранен.

Ладно, так и быть, я возьмусь "ролевая игра дневники вампира"за это "скачать программу чистка реестра"поручение, папочка.

Если бы шпиона поймали и разоблачили "в жизни так бывает скачать бесплатно"в непосредственной близости от поля сражения, он "айтюнс скачать для айпод"был бы немедленно допрошен и повешен, с "Football manager 2007 русификатор"ним бы не разводили церемоний.

Замять такое дело "алвар игры скачать"не под силу даже КЮРЕ.

Если это так, то он последний идиот.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg