Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas183
mod_vvisit_counterJučer1018
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan4416
mod_vvisit_counterProšli Tjedan3430
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8845
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2585957

Trenutno na stranici: 13
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Josipović, još jedan opasni tip PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 31 Srpanj 2011 08:15

Josipović, još jedan opasni tip

Autor Ivica Šola/Glas Slavonije

Subota, 30 Srpanj 2011 18:00

Zamislite da je glavni analitičar, savjetnik francuskog predsjednika, Englez koji se nalazi na listi engleskih tabloida među deset najmoćnijih Engleza u svijetu. Zamislite da je isti savjetnik francuskog predsjednika na popisu engleskih znanstvenika na radu u inozemstvu.

Zamislite da isti savjetnik francuskog predsjednika neprestano tužaka Bruxellesu Francuze za nacionalizam ili neofašizam, konstruirajući i pljujući po narodu koji mu daje radno mjesto. Zamislite da taj savjetnik francuskog predsjednika radi za englesku Ekonomsko-obavještajnu agenciju i zastupa interese engleskog kapitala i politike u Francuskoj, a ne obrnuto. Zamislite da taj isti čovjek za zaostajanje Italije u EU krivi Francusku i tvrdi da Francusku treba zabremzati, pa za to lobira u Bruxellesu. Zamislite savjetnika francuskog predsjednika koji tvrdi da je višijevski režim generala Petaina bio antifašistički pokret… Što biste rekli o takvom francuskom predsjedniku, njegovoj politici, o takvoj državi? Najblaže rečeno, čovjek bi se zapitao tko je tu lud, šali li se netko? Sve to ima Hrvatska. Savjetnik predsjednika Josipovića je Dejan Jović, kojega je beogradski Blic izabrao među deset "najmoćnijih Srba u svetu". Dejan Jović je ujedno na popisu istaknutih "srpskih naučnika u svetu". Dejan Jović je konzultant britanske Ekonomsko-obavještajne agencije. Dejan Jović u knjizi "Jugoslavija država koja je odumrla" tvrdi kako su u Jugoslaviji djelovala dva antifašistička pokreta, partizanski i četnički.

Milošević - nevini egzekutor

U službenom listu Instituta za sigurnost Europske unije od prošloga mjeseca Chaillot Papers, kako donosi Večernjak, za razliku od hvalevrijednog četničkog pokreta, Jović smatra da je Domovinski rat i njegov mit okosnica nacionalizma i neofašizma u RH te je najveća prijetnja tolerantnijoj i otvorenijoj Hrvatskoj. Ostalo što je iznio prošli mjesec u listu Chaillot Papers zapravo su tvrdnje koje je na svom blogu na beogradskom B92 više puta iznosio: da je individualni pristup pri eurointegracijama opasan, da Hrvatska u EU treba pripustiti u paketu sa Srbijom, jer će hrvatski narod, kojeg u maniri najmračnijih komunističkih vremena stigmatizira "nacionalističkim", članstvo u EU koristiti protiv Srbije, pa se kao savjetnik hrvatskog predsjednika sav upinje kako bi zaštitio srpske interese od ugroze hrvatskog nacionalizma. U već citiranoj knjizi Jović, kao i Josipović, sve zlo posljednja dva desetljeća smatra "konglomeratom loših politika" te da je za raspad Jugoslavije kriv Ustav iz 1974. i Edvard Kardelj (!?). Milošević je tu, prema Jovićevu mišljenju, očito nevini egzekutor "istorijske nužnosti".

Od Hrvatske će ostati samo zastava i himna

Kako je ova zemlja već naviknuta na poniženja politike tipova poput Sanadera, Mesića i njihovih Buda Lončara, Ivo Josipović je sa svojim savjetnikom Jovićem tek opasni kontinuitet političkih lidera RH koji pod krinkom pseudoreligijske politike pomirenja ili europeizma čine sve kako bi zaštitile srpske, mađarske, engleske… interese u Hrvatskoj. "Neki" su to i naplaćivali, sumnja se. Razina samopoštovanja ovoga naroda je takva da nema sumnje da će tandem Jović - Josipović dobiti još jedan mandat. Pored takvih, od Hrvatske će uskoro ostati samo komad krpe i par nota, zastava i himna. I marginilizirani "nacionalisti".

Ivica Šola/Glas Slavonije

Я очутился снаружи "Вертолёты игра скачать"как раз тогда, когда "Договор купля продажа авто скачать"Ларри упал и замер, "Бунин господин из сан франциско скачать"распластавшись на снегу.

При том качестве информации, хранящейся в Доме на каждого, это было практически невозможно.

Мне было интересно разузнать о Руди и Майке.

Обер-фельдкурат пускал ветры, рыгал "Скачать электронную карту киева бесплатно"и зевал во весь рот.

Теперь мы будем звать его, чтобы он снова "Скачать демиса руссоса сувенир"был с нами!

В конце концов оно рядом с Ньюарком.

Там "История России. Учебник" где раньше было трое, "игра в одноклассниках линия огня" теперь осталось только двое.

Совершено нападение "скачать учебники в txt формате" на замок Рондовал!

На "Технология. Прекрасное рядом с тобой. Учебник для 4-го класса" пол с грохотом упали "книга про любовь и вампиров скачать" его ботинки, которые он "История Древнего мира: Учебник для 5 класса общеобразовательных учреждений. ФГОС" долгое время нес подмышкой.

Он уселся "рефераты финансовому праву" перед костром и начал "скачать новою opera" ласкать ее.

Это совсем не так, "гончаров краткое содержание обломова" как ты "кремлёвская диета скачать" думаешь, сказал он наконец.

По-прежнему я не мог найти ни одной режущей глаз детали.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg