Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas168
mod_vvisit_counterJučer783
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan168
mod_vvisit_counterProšli Tjedan5016
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9613
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2586725

Trenutno na stranici: 11
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Velika Srbija u Hrvatskoj PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 5
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Subota, 13 Kolovoz 2011 07:21

Velika Srbija u Hrvatskoj
X
Dragan Hazler

Treba ustrojiti pravilan stav prema srbskoj nacionalnoj manjini u RH

Srbska nacionalna manjina u RH je produkt velikosrbske politike

U Hrvatskoj ima 23 Ustavom priznate nacionalne manjine. S nijednom nacionalnom manjinom Hrvati nemaju spomena vrijednih problema, nego samo sa srbskom, manje s talijanskom i na svojstven način s romskom nacionalnom manjinom.

Problem srbskoj nacionalnoj manjini u Hrvatskoj i istovremeno državi Hrvatskoj stvara velikosrbska politika i Srbska pravoslavna crkva. Ta velikosrbska nacionalistička i vjerska politika napravila je od srbske nacionalne manjine svoju petu kolonu u Hrvatskoj.

Za takvo stanje snose odgovornost vlasti u Hrvatskoj, koje se prema Beogradu odnose vazalski, a prema srbskoj nacionalnoj manjini nedržavnički, nedisciplinirano, neintegrirajuće i neodgojno... Srbska nacionalna manjina živi u Hrvatskoj razuzdano, kako to ona želi.

Imamo državu Hrvatsku, a s njom i dalje vlada Beograd

Velečetnik Boris Tadić vlada Josipovićem, Kosoricom, Bebićem i Bajićem..., a petokolonaški velečetnik Milorad Pupovac vlada u Hrvatskoj, kako mu se prohtije i prema instrukcijama, koje dobiva u Beogradu od srbijanske vladajuće kaste i od petokolonaške vlade - RSK, koja se sprema na novu "balvan revoluciju" u Hrvatskoj.

Čovjeku zdravog razuma i čistog pogleda nije jasan ovaj podilažljivi odnos hrvatskih vlasti prema Beogradu i prema petokolnaškim Srbima u Hrvatskoj, koji traže i ostvaruju sve više nadprava, nacionalističkih i švinističkih sadržaja.
Dobivaju visoke novčane podpore od države, povratnicima, koji su ubijali Hrvate, pljačkali i palili hrvatske kuće i silovali žene, obnavljaju se i grade nove nove kuće, daju im se (nekima od njih!) čak boračke mirovine, socijalna pomoć i sve druge privilegije.  Petokolonaški Srbi u Hrvatskoj se osjećaju nagrađenima za strašan rat, kojeg su vodili u Hrvatskoj protiv Hrvatske.

Dodajmo ovome samo još jedan strašan slučaj: Petokolonaški Srbi u Hrvatskoj su posijali ubitačne mine namijenjene ubijanju Hrvata. Te mine i danas ubijaju nedužne Hrvate, domaće i divlje životinje i one Hrvate, koji vade te mine. Pupovac nam se svima u brk smije.

Zašto te mine ne vade Srbi, koji su ih sadili i sijali, a ne Hrvati. Mine u Francuskoj iza Drugog svjetskog rata su vadili Nijemci, a ne Francuzi.

Iz ovih nekoliko primjera uzetih iz enciklopedije srbskih zločinstava počinjenih u Hrvatskoj i iz njihovoga ponašanja, a napose iz krajnje nezrelog odnosa hrvatskih vlasti prema petokolonaškim Srbima u Hrvatskoj, jasno se razabire, da je na pomolu nova "balvan revolucija" u Hrvatskoj.

Evo jedan primjer ponašanja mladeži iz srbske nacionalne manjine , preuzet i Večernjeg lista:

Vrijeđali i prijetili. Pjevali četničke pjesme i prijetili hrvatskoj obitelji

Protiv šest je osoba podnesena kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja, a protiv dvojice i zbog prijetnje da će na kuću baciti bombu.
Policija je podnijela kaznene prijave
Podgorje, gvozd, nasilničko ponašanje
Piše: Zdravko Strižić
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policajci iz Gvozda podnijeli su kaznenu prijavu protiv šest osoba iz sela Podgorje u općini Gvozd zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja.
Istraživanjem je utvrđeno kako su osumnjičeni u noći između 23. i 24. srpnja, tijekom zabave u mjesnom društvenom domu, puštali glazbu uvredljiva sadržaja, a potom ispred i u dvorištu obiteljske kuće jedne peteročlane obitelji pjevali pjesme neprimjerenog i uvredljivog sadržaja (četničke pjesme). Kako je priopćeno iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, tom su prilikom dva muškarca iz skupine prijetila hrvatskoj obitelji da će im na kuću baciti bombu i zapaliti je, a potom su radi zastrašivanja bacili nekoliko petardi. Ta su dvojica prijavljena i zbog prijetnje.
Neslužbeno smo doznali da je riječ o skupini osoba srpske nacionalnosti, koje su prijetile hrvatskoj obitelji. Među izgrednicima su bile i dvije maloljetne osobe. Zabrinjavajuće je da je u posljednje vrijeme na području Banovine već zabilježen sličan izgred s nacionalističkim predznakom te da u takvim izgredima sudjeluje sve više mladih.

Nisu ovakovi četnički izgredi samo pojava srbskog divljanja u Banovini. Ja ih mogu pobrojiti i opisati barem desetak u Slunju, odnosno Slunjskome kraju. Spomenut ću samo učestale napade na Hrvatskog branitelja Tomislava Tureka i hrvatske pastire.
I osobno sam bio žrtvom fizičkog napada od fašističkočetničkih Srba i to u vršenju službene dužnosti u Veljunu kao dogradonačelnik Slunja. Slučaj, uz navođenje svjedoka prijavio sam Policiji u Slunju i rezultat je bio nula.
Da je bilo obratno našao bih se u društvu s Norcem, Hrastovom, Merčepom i među više od 300 Hrvatskih branitelja, koji ispaštaju po hrvatskim zatvorima, a srbski zločinci im se podrugljivo smiju.
U Vukovaru stoje srbski četnički spomenici, a silovatelji Hrvatica iz Vukovara šeću slobodno gradom. Ima li Boga da kazni srbske počinitelje zločinstava u Vukovaru, kad to ne čini Hrvatsko pravosuđe?!

Prije završetka, evo još jedne "poslastice", za koju Hrvati u Hrvatskoj ne znaju: Svi Srbi u dijaspori, bili oni iz Srbije, iz BiH ili iz Hrvatske dobivaju na svoje adrese razna velikosrbska ili četnička odličja i obilježja. Kategorizacija je po zaslugama u zadnjem srbskome ratu. Tako na primjer, neki dobivaju ordenje i plakete kao da su četnički vojvode, neki su poštivatelji Draže Mihailovića, neki Slobodana Miloševića... Ta odličja u raznim oblicima i obilježja se vješaju okićena u stanovima ili su nalijepljena na ulazna vrata dotične srbske obitelji.

Kolika razlika: Hrvatska uskraćuje Hrvatima u dijaspori TV-program, uskraćuje Hrvatima pravo glasovanja i uskratila je Hrvatima u dijadpori upis u žitelje Republike...

Nabacio sam naprijed i s tim završavam, ova nazovi država Hrvatska je više pod beogradskim opankom i manje je država Hrvatska po nekim ponašanjima, nego je to bila u obadvije velikosrbske Jugoslavije. Tko to ne osjeća, neka se liječi, a tko ne vidi neka si kupi bolje naočale.

S punom odgovornošću podpisujem napisano.

Mr.sc. Dragan Hazler - u svima svojim dragovoljnim djelatnostima za Hrvatsku

Basel, 13. kolovoza 2011.

Мужского "скачать dr web cure it"голоса уже не "Игры на телефон моя прекрасная няня скачать"было слышно.

Когда Чиун не "пчеловодство журнал скачать"смотрел на "Iphone 3s инструкция"него с такой "игры нэнси дрю все игры скачать"тревогой.

Он зажег свечу и раскрыл книгу.

Это они "песня мужичок за 50 скачать"просто сговорились обокрасть "полная версия игры модница скачать"меня, как "скачать игрі на флешку"настоящие трусы.

Но по "фильмы кука скачать"нафу, крича, бегали люди.

Был назначен другой сигнал, и он прозвучал.

Судя по моим "Кто был кто во Второй мировой войне Союзники СССР" часам и по моим представлениям о скорости движения ленты и "Сказка для взрослых девушек" расстоянии между нами, он вполне мог "Остеохондроз для профессионального пациента" оказаться тем самым субъектом.

Все хорошо, не обращай "Изобразительное искусство 1 кл. Р/т" внимания.

На этот раз впечатление было такое, будто он "Книга сказочных перемен" налетел на стену.

Добравшись до комнаты, где находилась Яма, они осторожно прокрались внутрь, держась "Большая книга магии 5" поближе к стене.

А в то, что глаза "Путеводитель Париж" ее горели огнем, "Поступай только хорошо!" когда она читала про его, Джефа, безжалостные обличения, он попросту не "Мимбо-Джимбо" поверил.

Один русский был в зеленой форме чекиста, другие и черных "промсвязьбанк потребительский кредит" мундирах, которых Римо раньше видеть не приходилось.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg