Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas128
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2325
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9062
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615082

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
U Hrvatskoj novi četnički spomenik PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 28 Rujan 2011 13:13

Pozor, uz odlični članak g. Ante Jurića !

Primio  od prijatelja članak Ante Jurića sa zamolbom da ga  razašiljem, što i činim, ali uz moju dopunu, koju smatram važnom. D.H. Slijedi iza Jurićevog članka pod mojim naslovom:

U Hrvatskoj ima groba i spomenika za sve

samo najmanje za Hrvate!

U Hrvatskoj novi četnički spomenik

Autor Ante Jurić

Utorak, 27 Rujan 2011 16:55

Još jedna u nizu nevjerovatnih stvari koje se događaju u Hrvatskoj – u naselju Golubić kod Knina podiže se spomenik poginulim srbima u periodu 1990-1995! Zar su određene osobe i institucije koje daju podršku i blagoslov zaboravile da je upravo u selu Golubić bio kamp za obuku kapetana Dragana i specijalnih postrojbi VSK?

Pa pobogu,nije to tako davno bilo da se zaboravlja!Ovo je još jedan šamar Hrvatskoj kulturi !!

Hrvatska država, u doba financijske krize, u vrijeme najveće nezaposlenosti,ukidanju određenih prava braniteljima,smanjivanju braniteljskih invalidskih mirovina....i još podosta represivnih i recesijskih mjera,odlučuje se na ova nemoralan potez. Da li je gospodin ministar Jasenko Mesić upoznat sa događanjima tijekom Domovinskog rata u navedenom mjestu Golubić ? Da li ministarstvo kulture doista misli da je ispravno i moralno odobravanje spomenika u navedenom selu,i to za period 1991. - 1995.?

Zar je moguće da i nakon osude srbijanskog suda nad Hrvatskim braniteljem Veljkom Marićem na 12 godina,nakon prijetnji o konfisciranju Hrvatske imovine (nekretnina) na teritoriji srbije,nakon odbijanja slanja potrebne dokumentacije iz SSNO timu generala Gotovine (koje bi dokazalo pobijanje optužnice),nakon svakodnevnih grafita sa srbijanskim i četničkim porukama po Vukovaru,nakon oskrvnjivanja novog spomenika u Kninu,nakon uzastopnih pljuvanja po proslavi 05.8. i zahtijevanja da se taj praznik i obljetnica zabrani,nakon prijetnje srbije da će tužiti Hrvatsku za genocid i etničko čišćenje (što je čisti apsurd,jer znamo tko je agresor i ne treba nam iskrivljivanje povijesti)....

Zar nakon toliko nelogičnih i nedopustivih postupaka srbije i srbijanskog naroda u Hrvatskoj dopuštamo podizanje takvih spomenika,i to u selu Golubić,od kuda su najobučavaniji četnici (instruktor i voditelj kampa je izvjesni kapetan Dragan za kojeg čekamo da ga izruče iz Australije Hrvatskoj,a između ostalog i upravo zbog Golubića) vsk odlazili širom naše Domovine,od Podunavlja,zapadne Slavonije,Banije,Korduna,Like,Dalmatinskog zaleđa i činili strašne zločine i pokolje,pljačkanja,paljenja,silovanja,odvođenja i ubijanja....

Zar institucijama i pojedincima nije jasno da su SVI mještani sela Golubić sudjelovali u agresiji na HRVATSKU,pa čak i civili koji su materijalno potpomagali taj obučni kamp kapetana Dragana. Zar je moguće da su se počeli podizati spomenici otvorenim agresorima na Hrvatsku i to uz blagoslov institucija i pojedinaca,a sve u cilju dodvoravanja koalicijskim partnerima drugovima iz SDSS-a ?

Ante Jurić

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

U Hrvatskoj ima groba i spomenika za sve samo najmanje za Hrvate!

Pradivljaštvo prema hrvatskim vojničkim grobljima

U Hrvatskoj su  boljševički komunistički okupatori, po naređenju splitskog orjunaša Vicka Krstulovića porušili sva spomenobilježja Hrvatskim vojnicima svih vremena, a grobove hrvatskih vojnika ustaša i domobrana su čak preorali i zasadili drveće i trnje  na tim prostorima.

Recimo teoretski da su ustaše i domobrani bili zločinci, što nije točno, ali ostanimo kod te postavke radi razmatranja stanja u ovome članku.

Ustaše i domobrani su bili i ostali prva Hrvatska vojska nakon 1097. godine

Svaki narod, koji drži do sebe i do svoga ponosa na sebe slavi i časti pojavu svoje prave vojske nakon višestoljetne okupacije i podaništva tuđinima, a boljševički komunisti u Hrvatskjoj su prihvatili srbsku klevetu, sotonizaciju i demonizaciju Hrvatske domovinske vojske - ustaša i domobrana.

Ustaše i domobrani su bili najčastnija i prva prava Hrvatska vojska u ratnoj državi Hrvatskoj, zvanoj NDH nakon poraza Hrvatske vojske u Petrovoj gori 1097. godine od Prve križarske vojne, u kojoj je bilo dosta Mađara.

Hrvate u Petrovoj gori pod vodstvom kralja Petra Svačića nisu porazili Mađari jer su Hrvati bili i ostali uvijek vojnički jači od Mađara. To je dokazao i hrvatski ban Josip Jelačić.

Hrvate je porazila Prva križarska vojna uz sudioništvo Mađara i zato se petlja i s imenom Petra Svačića, kojeg se pretvara u Snačiča i petlja se s Ugovorom Pacta conventa, koji je bio dogovor i ugovor između Rima i Mađara, a na štetu Hrvata jer Hrvati od Grgura Ninskoga nadalje nisu bili dovoljno poslušni ondašnjim rimskim biskupima - papama.

Medu ustašama je bilo zločinaca kao i u svakoj vojski, ali ustaše nisu zločinci

Nacifašistička Srbija je sotonizirala i demonizirala ustaše, kad su 1934. sudjelovali u atentatu na diktatorskog kralja Aleksandra Karađorđevića, kojeg je gestapovac Himmler slavio kao Hitlera Drugog.

Od tada do sada Srbi svih ideologija nisu prestali sa sotoniziranjem ustaša, domobrana i za njih nepodobnih Hrvata i tu pogrdu su uspjeli nametnuti na jezik većem broju Hrvata, koji ne znaju politički misliti.

Danas imamo čak u Hrvatskim rječnicima tumačenje pojma ustaša po srbskoj demonizirajućoj i sotonizirajućoj metodi. Štoviše, Srbi nazivaju sotonizirajićim pojmom "ustaše" sve Hrvate, pa čak i hrvatske ulizice, ako nedovoljno ližu srbsku usranu guzicu.

Među ustašama je bilo zločinaca kao i u svakoj vojski u ratu, ali ustaška vojska i domobrani nisu zločinci. Oni su zločinci za srbske fašističke četnike i njihove pristaše jer su ih ustaše i domobrani pobjeđivali u svakome borbenom okršaju.

Osdtanimo i ovdje kod teoretske postavke, radi rasprave u članku

Ustaše i domobrani u obranbenome ratu, napadnuti od srbskofašističkih četnika u našoj Hrvatskoj, od boljševičkih komunista, od talijanskih fašista i drugih bandita branili su svoju zemlju i svoj narod kao domovinska vojska i bili su kao i svaka vojska u ratu - niti gora niti bolja.

U svakome slučaju za ustaše i domobrane bi se moglo reći, da su bili neuporedivo bolja, poštenija, hrabrija i častnija vojska,  nego srbski fašistički četnici i boljševički komunisti svih nacionalnosti, koji su ratovali protiv Nezavisne Države Hrvatske.

U prilog ustaša i domobrana spomenimo samo dvije karakteristike:

1. Ratnim metodama, u nametnutome ratu od fašističkih četnika i boljševičkih komunista ustaše i domobrani su samo branili svoj narod i svoju državu Hrvatsku, onakovu kakova je bila u ratu. Vrijeme je pokazalo da su ti isti srbski četnici i komunisti rušili državu Hrvatsku i u miru. Napali su je okupatorskim i genocidnim rato, pljačkali je, ubijali Hrvate i zlostavljali Hrvatski narod u njegovoj domovini sa svima zločinačkim metodama  od 1991. do 1995.

2. Ustaše i domobrani nisu osvajali tuđe zemlje niti su dolazili u njih zlostavljati druge narode. Ponavljam, u ratu nije dobra nijedna vojska pa se ne mogu niti ustašama i domobranima u ratu pripisati anđeoska svojstva. Ali, u svakome slučaju ustaška vojska i domobrani su bili prva Hrvatska domovinska vojska, nakon 1097. godine i bili su za Hrvatski narod branitelji od boljševičkih komunista i srbskofašističkih četnika.

Srbskofašistički četnici i boljševički komunisti su ratovali u Hrvatskoj protiv Hrvatske i protiv Hrvatskog naroda i bili su po svima svojim zločinstvima na Hrvatima, uključujući i vandalizam najstrašnije vojske, koje su se kretale po Hrvatskoj u Drugome svjetskome ratu.

Srbskofašistički četnici i  boljševički komunisti su ubijali sve ljude, koje su sumnjičali kao protivnike. Ubijali su djecu, žene, starad, zarobljenika i ranjenike.

Logori su ratna sramota, ali u zlu su manje zlo od ubijanja i mučenja bez suda

Ustaše i domobrani su imali pričuvne logore za one koje su smatrali neprijateljima i ti logori kao Jasenovac i drugi su najveća ljaga na ratnoj državi Hrvatskoj, uključujući i na ustašama i domobranima. Ali, iz tih logora, koji su za svaku osudu je ipak netko mogao na ovaj ili onaj način izvući živu glavu, ali s boljševičkog i četničkog stratišta nije nitko izlazio živ.

Gdje su logori kod srbskih fašističkih četnika i boljševičkih komunista?!

Nisu srbskim fašističkim četnicima i boljševicima bili potrebni logori jer su sve svoje neprijatelje, prave protivnike i osumnjičene protivnike ubijali odmah po zarobljavanju, dakako uz sadistički način najstrašnijih mučenja, koja su nadilazila mučenja u Jasenovcu.

Ako znademo da je tako bilo, zašto čak danas, oko 60 godina iza Drugog svjetskog rata nema Republika Hrvatska barem isti kriterij prema poginuloj ili i poubijanoj Hrvatskoj vojski (ustašama i domobranima) kakav kriterij, točnije rečeno kult ima prema srbskim fašističkim četnicima i boljševičkim komunistima?!

Srbski fašistički četnici i boljševički komunisti (oboji ubojice i svestrani zlostavljači Hrvata u Hrvatskoj!) imaju u Hrvatskoj na tisuće raznih spomenika, spomenploča, kostrunica, naziva toponima...) i održavaju im se razna kultna opijela i skupi derneci, a mrtvoj Hrvatskoj  vojski - ustašama  i domobranima ne dozvoli ta suverena država Hrvatska niti groba niti najskromnijih spomenobilježja.

Fašističko-četnički Veljun i fašističko-četnički Srb - Hrvatski Slunj i Hrvatski Sveti Rok

Spomenut ću samo po dva primjera za srbsko-fašističke četnike udruženo s boljševičkim komunistima i za poubijane Hrvate: civile, ustaše i domobrane, u Slunjskome kotaru oko 8,5 tisuća.

U Veljunu i u Srbu obnovila je Republika Hrvatska spomenike srbsko-fašističkim četnicima i boljševičkim komunistima (ubojicama Hrvata u Hrvatskoj).

Ta ista Republika Hrvatska je vandalski porušila vrlo skromna spomenobilježja - Hrvatskome vitezu Juri Francetiću u Slunju, najistaknutijem bojovniku protiv srbskih fašističkih četnika, protiv talijanskih fašista i ne štedeći niti boljševičke komunističke zločince i porušila je grobnu spomenploču bardu hrvatske književnosti Mili Budaku.

To je učinio Ivo Sanader po nalogu slovenske četnikuše Vesne Teršelič, koja glumi ulogu zaštitnice ljudskih prava i plaća je Hrvatski narod. Takova "zaštitnica ljudskih prava" ne bi dobila stolicu u nijednoj pravnoj državi Europe, ali u Hrvatskoj je ona vlast iznad hrvatskih vlasti.

Takve abnormalnosti mogu vladati samo u Hrvatskoj. Hrvati (recimo i ovdje  teoretski - da su bili ratni zločinci i grješnici!) moraju imati pravo na grob i na grobno obilježje u svojoj Hrvatskoj.

Mrtvi, poginuli i poubijani Hrvati nemaju pravo u svojoj Hrvatskoj niti na grob niti grobno obilježje, a njeguje se spomenički kult, održavaju opijela i derneci najvećim super-zloncima - krvnicima, mučiteljima i progoniteljima Hrvata u vlastitoj domovini Hrvatskoj: srbskim fašističkim četnicima i boljševičkim komunistima.

Za razliku od porušenih spomenobilježja vitezu Juri Francetiću i književniku Mili Budaku, Hrvatska vlast po zapovijedi velečetnika Milorada Pupovca obnavlja i ukrašava velebne spomenike u Veljunu i u Srbu srbsko-četničkim zločincima - ubojicama i progoniteljima Hrvata.

Ustaše i domobrani u obranbenome ratu, napadnuti od srbsko-fašističkih četnika u našoj Hrvatskoj, od boljševičkih komunista, od talijanskih fašista i drugih bandita branili su svoju zemlju i svoj narod kao domovinska vojska i bili su kao i svaka vojska u ratu - niti gora niti bolja.

Ova neljudska praksa protv mrtvih Hrvata nije samo absurd svih absurda u Hrvatskoj, koju sprovode hrvatske vlasti, nego te iste hrvatske vlasti ne poštivaju Međunarodnu konvenciju, prema kojoj svaki mrtvac ima pravo na grob i grobno obilježje.

U ovome članku je poruka hrvatskim vlastima da usklade svoj odnos prema grobovima poginulim i ubijenim Hrvatskim vojnicima i častnicima  sukladno Međunarodnoj konvenciji.

Kao član Saborske komisije za utvrđivanje žrtava Drugog svjetskog rata i poraća, koju je bezpravno ukinula komunistička vlast SDP-a  2000-te godine (Ja Dragan Hazler ne priznajem to boljševičko ukidanje moje uloge), poručujem Hrvatskom saboru, da stavi izvan snage komunističku zabranu održavanja spomenobilježja Hrvatima, zabrani klevetanje, sotoniziranje i demoniziranje prve prave Hrvatske vojske - ustaša i dpomobrana i da primjeni za odnos prema poginulim i poubijanim Hrvatima Međunarodnu konvenciju o pravu mrtvih na grob i grobno obilježje.

Mrtvi Hrvati u Hrvatskoj moraju biti barem ravnopravni s mrtvim srbskim fašističkim četnicima i njihovim pomgačima.

Normalnim Hrvatima, kakova je još uvijek u Hrvatskoj većina je nejasno po kakovoj se to patološkoj liniji vlasti u Hrvatskoj dodvaraju najzločinačkijoj srpskoj nacionalnoj manjini u Hrvatskoj, darivajući živima zločincima i mrtvima sva nadprava, kakova nema niti približno matični narod Hrvati.

Poginuli ili ubijeni Hrvatski vojnik ustaša i domobran nemaju pravo niti na grob u vlastitoj državi Hrvatskoj, a srbski fašistički četnici i boljševički komunisti - živi i mrtvi uživaju u Hrvatskoj najviši kult i najviša prava - nadprava.

Za ovu usporedbu navodim Hrvatske žrtve u Slunju (297!), koje su po genocidnom planu počinili srbski zločinački četnici od 1991. do 1995.

Paralelno navodim srbske ratne žrtve, koje su poginule u Golubiću (34) služeći srbskim četnicima u ratu protiv Hrvatske.

297  mučki poubijanih Hrvata svih dobi i obadva spola nemaju u Slunju spomenika!

34 ratne žrtve pročetničkih Srba imaju u Golubiću velebni spomenik, kojeg je podigla Republika Hrvatska novcem hrvatskih poreznika, među kojima ima i žrtava počinjenih od Srba iz Golubića.

Zašto mrtvi Hrvati, primjerice slunjski civili nisu u svojoj domovini Hrvatskoj ravnopravni s mrtvim Srbima, među kojima je bilo zločinaca i svi su pomagali srbski četnički rat protiv Hrvatske?!

Božica Justitia u Hrvatskom pravosuđu nije samo slijepa, nego je i uškopljena u mozak i Vesana Teršelička joj je ukrala i vragu prodala o dušu.

Za sva pitanja razmatrana u ovome članku  mora naći rješenje Hrvatski sabor, a u protivnom, ja Dragan Hazler kao član Saborske komisije za utvrđivanje žrtava rata i poraća predat ću predmet Europskom sudu za ljudska prava u Strassbourgu. To će biti prilog ulaznici Hrvatske u Europsku Uniju. Nota bene!

Mr.sc. Dragan Hazler, predsjednik HAZUD-a i član Saborske komisije za ratne žrtve

Basel, 28. rujna 2011.

Оно пробралось через валуны, разбросанные у подножия горы, и на миг задумалось о последнем подъеме.

И Беннет Уилсон опять чуть не расплакался.

Я же собираюсь последовать за ней.

Мы пришли, чтобы сотворить вулкан в Атлантике.

Следующее сражение произойдет не здесь, Джей.

Сосредоточив энергию, он освободил ее, переместив в птицу.

А мне скоро "поющие лошади скачать"будут так нужны "неправильные глаголы скачать таблицу"друзья!

Недаром они в военном наряде "скачать программу для взлома тюряге"и подкрадываются с такой осторожностью.

Через пять минут они подошли, спустили парус и остановили плот.

Поэтому если трое его друзей смогут догнать бочки, то они с таким же "шуберт серенады скачать"успехом догонят и плот, и это будет чудесно!

Так я о шлеме, сказал Олег Николаевич.

Рука в кармане нащупала пистолет.

Мастер Синанджу уже вошел в деревню.

Бывают такие злые люди, они становятся твоими врагами без всякой причины.

Даже если вы и прошли наркопробу, вы знаете, что вас расколют за пару дней, если будут пользоваться наркотиками и всем прочим умело.

Мы тронулись в путь в половине двенадцатого, и сейчас солнце сияло особенно весело на ясном предвечернем небе.

Он перестал улыбаться и принялся внимательно изучать мое лицо.

Она знала, что у техасцев возникло много разных предположений о ее внезапном исчезновении после того, как она позвала их на помощь.

На его шее болталась красно-бело-голубая ленточка с висюлькой из желтого золота.

Вейн глядел на него со слезами на глазах, слегка покачиваясь "Nero 8 crack скачать" из стороны в сторону, тяжело и прерывисто дыша.

Вообще-то после встречи с лордом Аффенхемом Шимп зарекся лезть в незнакомые спальни, но выбирать не приходилось.

Теперь оно возвышалось над "Современный русский язык Синтаксис простого предложения" Джеком на черных кривых ногах.

Но разрешите обратить ваше внимание на то, что я не собираюсь попросту заменить Добро Злом и таким образом вывести противоположную мораль.

Теперь требовалось сделать только что отвергнутое мною, как невообразимое для кого-либо.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg