Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Obnavljanje Hrvatske pravoslavne crkve PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 12
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Petak, 04 Studeni 2011 20:09

 

Obnavljanje Hrvatske pravoslavne crkve

 

Ideja obnavljanja Hrvatske pravoslavne crkve  pozitivna je s vjerskog, narodnosnog, uljudbenog i državotvornog gledišta. Zamisao ponosnog i tragičnog sina domovine Eugena Kvaternika izdržala je kušnje vremena i dugotrajni tjelesni i mentalni, gospodarski i kulturni teror barbara s istoka.

Proces formiranja modernih nacija je manje-više dovršen. Na tom planu se više ništa značajno ne može učiniti, osim nasilničkim načinom kojim je to pokušala velikosrbijanska jugovojska s četničkim paravojnim jedinicama – „istragom, vašom ili našom“. Svi se nadamo da su ta vremena prošla i da možemo mirno spavati te za svoju domovinu do daljnjega boriti se perom, a ne mačem.

Nema razloga nagovarati hrvatske pravoslavce u smjeru napuštanja nekanonske SPC u Republici Hrvatskoj i njihovog pristupanja Hrvatskoj pravoslavnoj crkvi. Hrvatski pravoslavci, neovisno o svom etničkom podrijetlu,  već odavno su masovno napustili tu nekanonsku etnofiletičnu (jeretičku) vjersku organizaciju i prešli dijelom u katolike, dijelom u Jehovine svjedoke, a dijelom u ateiste. Oni takvim svojim tihim protestom daju do znanja svima da je ta organizacija zloupotrijebila njihovo povjerenje kao svog vjerničkog korpusa u interesu stranih država i naroda, umjesto da djeluje u njihovu korist i korist njihove domovine.

Za razliku od onoga što zastupaju zapjenjeni croatofobi po raznim medijima, koji još uvijek žale za Kraljevinom Jugoslavijom, Drugim svjetskim ratom, četničkim kamama, jamama, SFRJ i tzv. Krajinama te umjesto da gledaju naprijed, stalno se osvrću za prošlošću, namjera je Hrvatske pravoslavne crkve upravo suprotna - očuvanje pravoslavlja i pravoslavne tradicije u Republici Hrvatskoj, u potpunosti na kanonski način, s ispravnim sakramentima, sve to u ovo Hrvata pravoslavaca što je preostalo nakon stoljeća intenzivnog posrbljivanja hrvatskog pravoslavnog seljaštva. Također, Hrvatska pravoslavna crkva računa na pravoslavce drugih narodnosti, a koji svoju vjersku sudbinu ne vide u krilu nekanonske velikosrbijanske SPC, već domoljubne Hrvatske pravoslavne crkve.

Sve najbolje vam želim.

ΧΟΡΟΑΘΟΣ 

Я даже "Реальные пацаны зацени скачать песню"не стал дожидаться вечернего кофе, а скорее отправился в "Emulator xbox 360 скачать"Кираль-Хиду и со злости только о "Скачать программу для видео монтажа на русском языке"том и думал, как бы найти тихий кабачок, надраться "Руки вверх двигай телом скачать бесплатно"там, устроить дебош, съездить кому-нибудь по рылу и с облегченным "Скачать формы статотчётности"сердцем пойти домой.

Он держал целый штаб переводчиков, отбиравшихся из пленных "Скачать книгу как влюбить в себя любого"специалистов по строительству соответственно "Игры гонки на байках"их способностям и полученному образованию.

Не извольте беспокоиться, господин ефрейтор, успокоил его Швейк.

Схвачу "Скачать тему на телефон самсунг"его за горло и спущу со второго этажа, полетит "Скачать музыка ретро"у меня, что твоя шрапнель.

Все ждали, "Скачать мод повелитель зоны для сталкер тени чернобыля"что Морис сейчас же бросится на обидчика.

Карлов мост они миновали в полном молчании.

Komentari (2)
  • Sale  - Svaka čast na tekstu!
    Čestitke na odličnom i istinitom tekstu! Nadam se da će ga prenijeti i neki necenzurirani portali.
  • stojadin  - konačno vidim i jedan umjereni tekst...
    Konačno vidim jedan umjereni tekst koji ne vrijeđa nas bivše Srbe. Morate nas razumjeti. Nas su gedze posrbili, podarivši nas sa vojnim službama, a mi nasjeli na to i evo spadosmo na 2% stanovništva u Hrvatskoj. Sad barem znamo tko smo i što smo i prećićemo svi na hrvatstvo..tamo gdje smo i nekada bili. Neka gedze ratuju sami za sebe.. hebli majku svoju....
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg