Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas166
mod_vvisit_counterJučer783
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan166
mod_vvisit_counterProšli Tjedan5016
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9611
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2586723

Trenutno na stranici: 11
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
POVLAČENJE TUŽBE ZA GENOCID JE IZDAJA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 08 Siječanj 2012 16:32

POVLAČENJE TUŽBE ZA GENOCID JE  IZDAJA

Nakon što je Vesna Pusić , Ministrica vanjskih poslova Hrvatske izjavila  ''Jutarnjem listu'' da će Zagreb povući tužbu za genocid protiv Srbije, jer se tom optužbom " dižu niske strasti, a to nije moralno prema narodu ",  (kojem ??) uslijedile su  brojne reakcije, od kojih ističem  analizu gospodina M.Borogovca urednika portala Bosanski Kongres, koja  pogađa samu suštinu pogubnosti ovakve izjave i poteza koji se namjeravaju  poduzeti od današnje Vlade.Stoga je  citiram:


“ Prvi korak do dugoročnog ozdravljenja je postizanje pravde, kažnjavanje je zločina. Ako Srbija želi zdrave odnose, i ako je raskrstila sa "Miloševićevom erom " zašto bi joj smetalo da se ustanovi istina o ratovima iz devedesetih? Zar Njemačka nije upravo tako postupila, preuzela odgovornost za drugi svjetski rat, i tako su ozdravili odnosi u Evropi?


Zar se Hrvatska ne boji da će bez objektivne sudske presude o ratu iz 1991., u udžbenicima istorije koje će čitati slijedeće generacije malih Evropljana ostati Srpska verzija da je u Hrvatskoj bio " građanski rat " u kojem su " Srbi iz Hrvatske etnički očišćeni u genocidnoj Oluji za koju su hrvatski generali dobili zaslužene kazne  "? „. Kraj citata!!


Sve ovo zna i Vesna Pusić, a čemu onda ovakav postupak, zašto to čini ??
Da bi opravdali  povlačenje tužbe za genocid, hrvatsku javnost uvjeravaju u opasnost od srpske protutužbe. Umjetno i namjerno stvaraju  predođbu o nekim velikim izgledima protutužbe na uspjeh. Kažu da idu na varijantu pregovora radi stvaranja budućih dobrosusjedskih odnosa pa da bi   onemogućili uspjeh protutužbe povlače.tužbu iako se gotovo svi eksperti za međunarodno kazneno pravo slažu u ocjeni da je srpska protutužba na staklenim nogama i izgubljen slučaj.
Što se postiže povlačenjem tužbe. ?? Povlačenjem tužbe postiže se  opća amnestija Srba za zločine koje su počinili u Hrvatskoj, što neminovno upućuje  na zaključak, da je ustvari  glavni razlog da  se prihvati  srpska teza o građanskom ratu u Hrvatskoj, udovoljavanje  nečijem nalogu izvana kako bi se otvorio prostor  za  lakšu odluku drugostepenog suda kojom će potvrditi prvostepenu presudu u predmetu generalu Gotovini i Markaću.


Jer, ako povlačenjem tužbe, vlast u Hrvatskoj priznaje tezu građanskog rata, tada ne postoji bilo koji  razlog da drugostepeni  sud   ne potvrdi  prvostepenu presudu i odbije žalbe generala Gotovine i Markaća kao neosnovane i time operaciju Oluja proglasi zločinačkom tj. genocidnom.
Kakve dalekosežne kobne posljedice će imati ovakva odluka, možete samo zamisliti. Jedna od tih posljedica  biti će, da će se ovim nazovi sudskim putem, oslobodilačku akciju hrvatske vojske pribiti na stup srama za sva vremena kao genocidnau.


Neposredno prije izjave o povlačenju tužbe, čini se u namjeri da hrvatsku javnost omekša, vjerujući da će na taj način pridobiti ako se  prikaže „ prijateljem “ BiH Hrvata iz Hercegovine,  aktualna ministrica vanjskih poslova RH lansirala  u javnost i tezu o potrebi utemeljenja pet entiteta u BiH i još poneki entitet  više.??!! Ovim  zapravo učvršćuje na zločinu stvorenu tzv. Republiku srpsku.!! Moramo se upitati u kakvoj namjeri je ova izjava i akcija aktualne Ministrice i njene Vlade ???


Svi znaju  da je koliko do jučer,  do samih izbora, tvrdokorno zastupala tezu i tvrdila da je BiH napadnuta od Hrvatske ?!! Zbog čega i otkuda ovakav salto ?? Da li  je i ovo smišljeno da se eutanaziraju ili omekšaju  ovdje i tamo  animoziteti kako bi se šutke prihvatila pogubna odluka o povlačenju tužbe za genocid. ??
Povlačenjem tužbe kompromitira se  i zajednička akcija hrvatske vojske i Armije BiH pod zapovjedništvom generala Gotovine i Dudakovića u tzv. „ zaštićenoj UN  zoni “ ,kojom je  spriječen srpski genocid nad muslimansko - bošnjačkim stanovništvom. Akcija hrvatske vojske na čelu s slavnim i časnim čovjekom i vojnikom, generalom Gotovinom onemogućila provedbu  prešutnog odobrenja  nekih izvana Mladićevoj srpskoj banditskoj soldateski da tamošnje stanovništvo istrijebi provođenjem  genocida i da ga svede na biološki „ prihvatljivi  mjeru “  u cilju, da se, „ imobilizirala rastuća islamska opasnost od  bijelih muslimana za Europu “. Vojnom operacijom  generala Gotovine spašeno je  preko sto tisuća muslimana i tako je pomućen prešutno odobreni plan o istrebljenju.

Da li su  zbog prešutnog odobrenja    sakrivali  zločince koji nešto znaju o tome planu i da li su zbog toga odugovlačili s izručenjem Karađića i Mladića, potvrdit će trajanje njihovog suđenja. Ako se suđenje protiv ovih zločinaca nastavi ovakvim tempom doći će neminovno do ustupanja postupka Sudu za ratne zločine u Beogradu, koje će završiti znamo kako. U tom slučaju biti će potvrđena gore iznesena tvrdnja. Nažalost, ako je tome tako, a čini se da je, jedno će ostati. Prihvatom  teze o građanskom ratu otvara se prostor za  potvrdu  monstruozne presude protiv Gotovine i Markaća a tako će  Hrvati i Hrvatska za oslobodilačku akciju biti proglašeni genocidnim za sva vremena.


Nužno je spriječiti  povlačenje tužbe  zbog nenadoknadive štete za Hrvatsku i tako spriječiti da zločinci koji su ubijali i uništavali sve što je hrvatsko izbjegnu kažnjavanje. Da li je  hrvatska vlast uopće svjesna što čini povlačenjem tužbe ??. Ili to mora učiniti!!
Mirsad Bakšić
Odvjetnik-Brigadir HV um.

Даже при слабом свете звезд я мог различить блистающие лезвия, винтовки, пистолеты и томагавки.

В одной старой швабской книге о военном искусстве мы находим, между прочим, наставление денщикам.

Через минуту она вновь появилась, "Скачать игру на телефо"неся на небольшом совке немного жару из очага.

Что же, он "заявка на автокредит онлайн"и мне рассказал "Новая версия агента скачать на телефон"то же самое.

Ей-богу, я не ожидал от нее такого "Скачать развивающую игру для ребёнка"хамства!

За девять лет численность населения Города сократилась почти на четверть.

Он явно "Есть, молиться, любить"был так же ошеломлен "Пианисты"заявлением Оцеолы, как и все "6 основных ошибок воспитания. Практическое руководство для молодых родителей"остальные, а может быть, даже еще "Лунные ритмы - ключ к здоровью. Универсальная гимнастика для восстановления организма"больше.

Черное небо и черный цилиндр тьмы с "Как вылечить боли в спине: Люди должны знать правду!"сетчатой звездной "Самоучитель по шитью одежды в вопросах и ответах"крышкой где-то на головокружительной высоте.

Не ""Французский язык. 5 класс". Аудиокурс к учебно-методическому комплекту (Синяя птица) (CDmp3)"было ни мочалки, ни мыла, ни березовых "Счастливчики: Почему у одних всё круто, а другим всегда не везёт?"веников.

А вела его "Экономика: моя семья. 5 класс: Тетрадь творческих заданий для учащихся 5 класса"туда, направляя, Вирджиния.

Проходя мимо одной, я услышал "Игрушечный дом. Новеллы"стук пишущей машинки.

Но вы недооцениваете Свертальфа.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg