Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas37
mod_vvisit_counterJučer612
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1357
mod_vvisit_counterProšli Tjedan5016
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec10802
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15867
mod_vvisit_counterUkupno2587914

Trenutno na stranici: 8
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
KRITIČNO O HRVATSKOJ ZBILJI - PIŠE RUDI TOMIĆ PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Petak, 23 Ožujak 2012 20:25

Hrvatski narode – srami se!

Piše: Rudi Tomić

Sram me spopada kada pročitam u tisku, ili na web stranicama hrvatskih portala, ili vidim na malim ekranima, ili na Youtube, kako se sramotno ponašaju najviši državni dužnosnici u Republici Hrvatskoj; kako besramnici sramote sebe i hrvatski narod pred svijetom ponižavajući se kroničnim neprijateljima hrvatskog nacionalnog i državotvornog bivstva.

Prekipjelo je u glavi svakom normalnom čovjeku koji je čuo srpskog povjesničara  Jovana Peina na HTV –ovoj emisiji: ''Hrvati su primitivci, a Vukovar je bio srpski grad… Hrvati uzimaju sve tuđe. Hrvati su prisvojili i Tomislavovu krstionicu, koja pripada Italiji'', rekao je Pein.

Pein, povjesničar i bivši direktor Arhiva Srbije, optužio je katoličke svećenike da su s ustašama činili ratne zločine, a rekao je za četnike, da ''nikada nisu činili nikakve zločine.'' Na kraju emisije dao je povijesnu lekciju Josipovićevim, Mesićevim i Kukuriku građanima u RH ''da pogledaju dokud je bila Srbija, a dokud Hrvatska'' te da ''Hrvati danas govore srpskim jezikom.''

Netko će od Hrvata reći, da je Pein (inače četnik židovskog podrijetla) kontroverzna osoba,  pristaša Draže Mihailovića, te da su njegove izjave izljev mržnje.   Ali, nismo zaboravili kada je  predsjednik Srbije Boris Tadić, ''demokrata i Europejac'' i najomiljeniji prijatelj hrvatskog predsjednika Josipovića, rekao da je Ruđer Bošković bio Srbin.

Hrvatski je narod u dva krvava rata (1941. i 1991.)  pobijedio srpski šovinizam i fašizam, četništvo i velikosrpstvo na hrvatskim povijesnim i etničkim prostorima, ali taj genocidni narod još nije ukroćen!

Srbi u RH i u Srbiji ohrabreni su izborom  Kukuriku političara, masmedijem i hrvatskim jalom, koji su svojim antihrvatskim ponašanjem ubili u narodu osjećaj za rodoljublje i domoljublje, što je mnoge i najdržavotvornije branitelje otjeralo u očaj beznađa. Zašto se hrvatski branitelji ubijaju?  Zašto u RH ima 1106 registriranih Braniteljskih udruga? Zašto imamo 114 političkih stranka?  Nema pametnog odgovora na ovakve apsurdnosti.

''Svaki pokušaj  domoljubnog članstva da se nešto promijeni  završavao bi neslavno, najčešće osnivanjem još jedne desne stranke. U dvadeset godina prividne demokracije dobili smo desetke desnih stranaka, a rezultat  rada tih stranaka je rasprodana država, osiromašen narod i komunisti na vlasti.'' (Dragovoljac.com)

Dakle, ne valjaju nam političari - koje smo izabrali; ne valjaju nam sredstva javnog priopćavanja - koje plaćamo; ne valjaju nam susjedi u Balkanskoj regiji - ali punimo dvorane na njihovim koncertima i utakmicama (makar dobili i batine);  ne valjaju nam susjedi na Zapadu -a Sloveniji smo dali dio hrvatskog mora i Talijanima prepustili Istru;  ne valja nam Europska zajednica - a dopustili smo da nam nameće životne i kulturne standarde, i presude hrvatskim generalima; ne valja nam englesko-američka politika - a uveli smo engleštinu u komuniciranje i nazive;  ne valja nam politika Vatikana - a dopustili smo da Italija uzima crkvene imovine u Hrvatskoj; ne valja nam Crkva u Hrvata - a hrlimo na misno slavlje (hipokrizija) !!!

Gdje da Boga stavimo - kad će ukloniti križeve iz javnih ustanova u RH?  Što će nam obitelji kad se homoseksualci mogu ženiti i djecu prisvajati?

Sram me je -  što se moram sramiti svoga naroda!

Ovo su činjenice koje pokazuju koliko je obesrabljen, obezglavljen i nemaran hrvatski narod, da je povjerio krvavo stečenu slobodu i državnu samostalnost ljudskom ološu u hrvatskom društvu da vodi izdajničku politiku. Mala skupina dobro organiziranih i plaćeni ljudski spodoba praktično linčuju rodoljubne, domoljube i branitelje u RH.

Mogli bismo prstom pokazati na osobe (u tri skupine), koji su uzročnici svih zala u Hrvatskoj. Mada su malobrojni, ali su združeni zajedničkim poslom, te predstavljaju snagu i moć, jer nisu zaustavljeni nakon Oluje.

Prvi skup ima oko dvadesetak najgrlatijih i najpokvarenijih režimskih novinara, koji su raspoređeni u glasilima, portalima i na TV ekranima.

Drugi skup ima oko pedesetak političara - sabornika ili stranačkih čelnika, koji služe tuđinskim interesima. Potrebno je također naglasiti da su nacionalne manjine privilegirane u RH i  služe svojim matičnim središtima na štetu hrvatske samobitnosti.

Treći skup ima oko 200 obitelji koji su se obogatili od privatizacije u vrijeme osoloboditeljskog rata, koji su opljačkali hrvatsku nacionalnu imovinu, rasprodali hrvatska poduzeća, uništili gospodarstvo i sve grane privrede. Država živi od posuđenog novca, a kamate plaća od prihoda turizma.

 

Znanstvenici su dokazali zašto demokracija nigdje ne funkcionira. Naime, narod je preglup da izabere pravog vođu! Izbor George W. Bush za predsjednika SAD (2 puta!) bio je povod prof. Davidu Dunninga-u za istraživanje biračke prosudbe. Ako igdje u svijetu treba dokazati vjerodostojnost ovog znanstvenog otkrića,  za to imamo klasičan  primjer u Hrvatskoj.  Hrvati su znali da je Stjepan Mesić, kao predsjednik Jugoslavije bio spreman pustiti JNA da uništi pokret oslobođenja u Hrvatskoj. Ipak,  narod bira Mesića (2 put) za predsjednika RH.!

U predsjedničkoj predizbornoj kampanji Ivo Josipović je rekao, ako on bude izabran da će  Hrvatska biti crvena. Unatoč tome Hrvati ga biraju za predsjednika! Izbornom pobjedom Kukuriku koalicija formirala je Vladu, tako da su komunisti, nakon dvadeset godina, službeno (ponovo) preuzeli vlast u Hrvatskoj.  Ovo nije došlo po milosti Božjoj!

Zaključna misao

Razveselila me je vijest da su radnici Jadrankamena išamarali svog direktora. Smrknulo im se kada su ga vidjeli u bijesnom novom Audiju A6, a radnicima nije isplatio njihove plaće. Dočekali su ga na parkiralištu, izvukli za uši iz auta, opalili mu nekoliko šamara i ispljuvali ga. Tonći Drpiću, Josipu i Marku Etereviću - dokazali su da je nevolja prigoda za hrabrost i stoga im čestitamo na odlučnosti!

Neka ovaj 'incident'' radnika Jadrokamena bude uzor hrvatskom puku, kako bi trebalo ''ugostiti'' političke predstavnike, koje su poslali u Sabor, a ne ispunjavaju svoja obećanja, nego sramote hrvatski narod - treba ih išamarati i ispljuvati. Isto tako treba postupiti i sa novinarima, koji blate hrvatske svetinje i optužuju hrvatske branitelje za ratne zločine.

Okanimo se pisanja provrijednih pisama i peticija, jer to nitko ne čita, ili ne drži do toga. Nisu ni prosvjedi učinkoviti, ako nisu masovni. Sudstvo u RH ne funkcionira. Jedino šamari (šamar nije ''zločinački pothvat'', nego sramota) mogu (ne)ljude usmjeriti na pravi put. Neka nitko od ovih prepoznatljivih ne bude siguran da na ulici ne dobije šamar ili ispljuvak.  Dira necessitas! (kruta nužda!)

Još nije kasno učiniti neke značajne poteze za dobrobit hrvatskog naroda, ali treba narod biti organiziran, jer nije teško srušiti vlast ni u diktatorskom režimu ako je narod složan, a u demokratskom sustavu vladu se može prisiliti na raspisivanje novih izbora. Ako RH uđe u Europsku zajednicu u ovakvom političkom sastavu, onda možemo biti sigurni da ćemo biti prvi među evropskim narodima koji ćemo izgubiti nacionalni suverenitet!

Ako ovaj apel ne potakne hrvatskog čovjeka na ljudsko dostojanstvo, nacionalni ponos i osjećaj domoljublja, onda znamo sudbinu: ''Hrvatska će postati zemlja konobara i sobarica1'' (D. Pavun)

==================

PS: Šaljem vam ovaj domišljaj, s obzirom da jako pristaje uz ovaj osvrt.

Hrvat u Africi

Uhvatili divljaci Hrvata u džungli i ubacili ga u kazan da skuhaju juhu.

Pitaju ga ima li posljednju želju.

''Nema ja nikakvih želja, samo me nešto zanima.''

''Što?'

''Imate li vi SDP, HDZ ovdje?''

''Nemamo!''

''Imate li HDSSB, HNS; SDS?''

''Imate li HSS?''

''Nemamo!''

''Imate li HZZO, HZMO, 21 županiju, 555 općina i gradova, 30 ministarstava, INU i MOL, 25% PDV?''

''Nemamo!''

''Imate li Keruma, Bandića, Čačića, Josipovića, Pusićku?''

''Nemamo!''

''Pa od čega ste podivljali, mater vam jebem!???

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg