Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas173
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2370
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9107
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615127

Trenutno na stranici: 7
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
EKSKLUZIVNO: PREDSTAVNIK SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NA ČETNIČKOM SKUPU U DORTMUNDU! PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Petak, 06 Travanj 2012 19:06

EKSKLUZIVNO: PREDSTAVNIK

SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NA

ČETNIČKOM SKUPU U DORTMUNDU!


EKSKLUZIVNO: PREDSTAVNIK SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NA ČETNIČKOM SKUPU U DORTMUNDU!Braniteljski portal ekskluzivno donosi nikada objavljenu i skrivenu od javnosti sablaznu činjenicu kako je ne samo u Srbiji nego i u Hrvatskoj ekspandirala potpora rehabilitaciji osuđenom i pogubljenom ratnom zločincu Draži Mihajloviću,posredno i njegovim vojvodama među kojima poglavito popa Momčila Đujića koji zajedno u zločinu personificiraju najkrvavije poglavlje djelovanja četničkog pokreta pod kojim su tijekom 2. svjetskog i Domovinskog rata počinjeni jedni od najtežih zločina na prostorima Hrvatske i bivše Jugoslavije,čime portal bjelodano dokazuje kako je u rehabilitaciji i očuvanju četništva u Hrvatskoj,osim direktno involvirane Srpske pravoslavne crkve,uključen i sam vrh četničkog pokreta s naglaskom djelovanja u Kninu i njegovoj okolici.
U prilog tome u javnosti je nedavno obznanjeno kroz slikovit prikaz djelovanje predstojnika manastira Krka oca Germana ili Aleksandra Bogojevića sa šajkačom i đujićevom kokardom na glavi na četničkom derneku u manastiru Krka, što je neosporni dokaz da se na tlu Hrvatske danas pod krinkom ekumenizma među već de facto osnovanim Đujićevim ćelijama širi četnička ideja primarno među pravoslavnim bogoslovima,te se ista potom širi među vjernicima i ostalim pravoslavnim stanovništvom s naglaskom na mlađu populaciju. Braniteljski portal došao je u posjed ekskluzivnih snimaka na kojima današnja svjetska „krema“ četničkog pokreta pristigla sa svih kontinenata potvrđuje naše tvrdnje i javno prokaziva grozomornu povezanost Centralne uprave Dinarskog četničkog pokreta „Vojvoda Momčilo Đujić“ sa svojim „mnogobrojnim pristašama iz redova omladine u Kninu“ koji je po njima „danas pod okupacijom“,kao i šokantne snimke u sred bijela dana prošlogodišnjeg javnog hodočašća u Đujićevu rodnu kuću koja se nalazi u selu Kovačić samo nekoliko kilometara od središta grada Knina.
Riječ je o audio-video zapisu osnivanja jedne od mnogih u svijetu instaliranih tzv.Đujićevih ćelija.Materijal datira od 14.studenog 2011. godine i načinjen je u Dortmundu gdje je okupljanju i potom podjeli radnih zadaća i analizi stanja na terenu predhodilo pjevanje državne himne Srbije, četničkih pjesama,pozdrav pravoslavnog svećenika, te na koncu obraćanje okupljenima od strane Stevana Kotaraša,barjaktara i predsjednika Dinarskog pokreta „Vojvoda Momčilo Đujić“ koji je u svome govoru jasno istaknuo poveznicu vrha Đujićevog pokreta s njegovim pristašama i sljedbenicima u Kninu.
- Borba nije samo sa puškom u ruci-kazao je okupljenim istomišljenicima u Dortmundu čelni čovjek tzv. Četničkog dinarskog pokreta i naglasio-Naime,Njegoš je rekao da je naša najveća borba jeste da onu žeravicu koja je zapaljena na Ravnoj Gori i Dinari prenesemo na naša pokoljenja. Moj kum Boško Zečević je rekao da možda nećemo uspjeti.Mi moramo da uspijemo a najveći uspjeh je taj ako to prenesemo na slijedeće generacije…MI U KNINU DANAS IMAMO OMLADINU KOJA JE TOLIKO VATRENA IAKO JE KNIN POD OKUPACIJOM DA POZIVAJU MENE KAO PREDSJEDNIKA DINARSKOG ČETNIČKOG POKRETA DA OSNUJEMO ODBOR U KNINU.PROSTO NE MOGU DA VJERUJEM.DAKLE,NITKO NE MOŽE SRPSKO ČETNIŠTVO DA UGASI-zaključio je Stevan Kotaraš u svome govoru i pobrao pljesak nazočnih

LAŽNI RATNI HEROJ- Propucavanje od strane svoga suborca zbog svađe oko psa prikazao kao „rane od ustaša“.

Stevan Kotaraš,rođen je 8.svibnja 1971. u Kninu i porijeklom je iz Kovačića rodnog mjesta popa Đujića.Tijekom agresije na Hrvatsku bio je pripadnik specijalne postrojbe martićeve milicije i poslije pripadnik četničke postrojbe „Petar Mrkonjič“ koja je 12.travnja 1992. godine osnovana i tada od strane SPC-a i tadašnjeg kninskog paroha Nikole Škrbića blagoslovljena na Lazarici kod Knina uz nazočnost njenog komandanta Radoslava Čubrila i utemeljitelja,srbijanskog političara iz redova SNO-a Mirka Jovića.
Godine 1991. Kotaraš je u svome selu u banalnoj svađi oko psa doživio i preživio ranjavanje kada je na njega iz pištolja pucao sumještanin Sanjin Čoko,također pripadnik paravojnih srpskih snaga. Ranjavanje je potom Stevan „po belom svetu“ proglasio kao ranu i stupanj invaliditeta zadobijen „na prvoj crti u direktnoj borbi sa ustašama“,nakon čega je u Zemunu kao srpski branitelj-invalid dobio stan gdje danas živi sa suprugom s područja Benkovca i petero djece.

REDOVITI I UVAŽENI BEOGRADSKI GOST NA OBLJETNICAMA SMRTI POPA ĐUJIĆA-KLASIČNI RATNI PORAZ PRETVORIO U POBJEDU

.- Stevan Kotaraš redoviti je organizator i uvaženi visoki gost u Srbiji prilikom obljetnice smri popa Đujića koja se parostosom slavi u beogradskoj crkvi Sv. Marka. U svome posljednjem nastupu u runu prošle godine Kotaraš se u prepunoj crkvi osim Đujićevih „najvažnijih odrednica:crkve,otadžbine i monarhije“,prisjetio i davnih „slavnih dana“- - Na današnji dan probijen je Solunski front, što takode simbolicno obeležava lik našeg vode. Nakon najvažnije bitke na Pađenima u Kninskoj krajini, 3. decembra 1944. godine, gde je vojvoda Đujic sa svojim cetnicima probio jaku komunisticku blokadu, on je emigrirao u Ameriku, gde je ostao do kraja života – kazao je tada Stevo Kotaraš, predsednik Dinarskog cetnickog pokreta "Vojvoda Momcilo Đujic",te opet po navadi klasični poraz pretvorio u pobjedu.

PRIJE DVIJE GODINE BIO U SPLITU I KNINU NA SAHRANI OCU
Prvi čovjek Đujićevaca,doznajemo posljednji je put bio u Hrvatskoj 4.studenog 2011.Posjetio je Split i tamošnju bolnicu gdje mu je preminuo otac, te je nakon toga u Kninu obavio sahranu. Doputovao je tada sa srbijanskom putnom ispravom,te je nakon sahrane bio pozvan od strane policije na obavijesni razgovor. Budući je riječ o stranom državljanu koji je aboliran u kontekstu ratnih djelovanja isti je potom bez problema napustio Hrvatsku.
Također iz dobro obaviještenih izvora doznajemo kako se proteklih godina na području Knina među mlađom populacijom Srba intenziviralo tajno učlanjenje u četnički pokret popa Đujiča, pri čemu je policija kod više osoba pronašla i izuzela dio uvezenog propagandnog materijala u rasponu od Statuta pokreta do članskih iskaznica.

Napisao: Željko Huljev
Snimci: Privatna arhiva:Željko Huljev/B.P.

Значит, они неплохо подготовились.

Карп, например, "картинки скачать христианские"с самого своего рождения сохраняет "игры спанч боб рыцарь"укоренившееся представление, что "скачать бориса виана пена дней"очень некрасиво со стороны кухарки вспарывать ему брюхо "пелевин виктор скачать"заживо.

Они должны запомнить этот день.

В каждом "

Швейк болтал с "Раскрась по образцу. Морские обитатели"извозчиком о войне.

Я оставил ее "Песенка мышонка"в хижине только "Магия кофе"десять минут назад.

Он укорял его, вспоминая, как "Шоколад"Швейк им обещал, что завтра его "Лучший учебник по продажам"повесят, а теперь выходит, что "Лиссабон: путеводитель"исповедь, как и "Тени Солнца"виселица, одно надувательство.

Прибегать к шифровальному "Живи до 100: 21 секрет того, как снизить вес, быть энергичным, великолепно себя чувствовать..."ключу не пришлось.

От разъяренного "Практическая энциклопедия садовода и огородника"господина осталась лишь салфетка.

Если отец "Библия для детей и взрослых"свободный человек, это не имеет никакого значения для его потомства.

Телеоператоры застыли в нерешительности.

В гнезде зажигания торчали ключи.

Конечно же, я его сфотографировал.

И я не вижу оснований пересматривать "Некоторые процедуры на заключительной стадии аудита" свое решение.

Наконец он заговорил, и голос его был слаб.

В мои времена люди, запуганные грубой силой, позволили американцам унижать "Отражение в учете дивидендов, полученных от нерезидента" себя, но вы поколение, которое поставит Америку на колени экономически.

Когда она лежала рядом "Испытание желанием" со мной, намеренно опаздывая в офис, я "Чесменское морское сражение" мог довести себя до оргазма, просто "ГК РФ" думая о машине, где я занимаюсь сексом с "Великолепная Ориноко" Еленой Ремингтон.

Со второго удара горлышко отвалилось.

И возраст у "Вязание крючком для малышей" него как раз самый опасный.

Он "Час Быка" взвизгнул, соскочил со стола, метнулся в угол и "Как рисовать пастелью" там припал к полу, разъяренно сверкая "Сальвадор Дали Альбом репродукций" глазами.

позвал Хогсон из-за угла, за который он удалился вместе "Семейные войны" с Дерконом.

Я приехал сюда, "Два шага на небеса" чтобы убить Василия Рабиновича, ответил он по-татарски.

Komentari (2)
 • Jozo Cuk  - Hrvati u Hrvatskoj a Srbi u Srbiji
  Izvrstno iznašanje istine, gospodina Huljeva o četnicima i zločinima četničkih zločinačkih hordi po Hrvatskoj. Ovakve istine trebaju iznašati mnogi drugi u Hrvatskoj i u svijetu.
  Ne shvatljivo je da još uvijek hrvatska vlast u Republici Hrvatskoj ne dozvoljava uspostaviti [b]HRVATSKU PRAVOSLAVNU [/b]CRKVU u Republici Hrvatskoj, a dozvoljava postojanje Srpske Pravoslave Crkve u Republici Hrvatskoj, koja otvoreno, bez srama, podrzava ekstremni srpski cetnicki pokret kojega tokodjer podrzavaju svi srpski politicari, "povijestnicari", akademici i nazalost i ogromna vecina srpskog stanovnictva u Srbiji.
  Vec je vrijeme da Republika Hrvatska uvede zagon zabrane postojanja bilo cije "kulturne" politicke ili vjerske zajednice koja podrzava, na bilo koji nacin ekstremizam kao sto je cetnicki pokret, koji zagovara unistenje hrvatske drzave i hrvatskoga naroda. Sve sto Republike Hrvatske treca uniniti, jest, pogledati zakone Australije, Amerike, Francuske i mnogih drugoh civiliziranih drzava, pa ce vidjeti da je u tim drzavama zabranjen bilo kakav, vjerski, politicki ili bilo kakav druki ekstremizam i prema tim vec utvrdjenim zakonima najnaprednijih zdrzava svijete, treba ozakoniti i sprovesti izte zakone u Republici Hrvatskloj i katko sprijeciti ponovni rat u Hrvatskoj. Svi stanovnici u Australiji, svi stanovnici u Americi, bez razlike kojeg su podrijetla ili koje su vjerske zajednice sluzbeno su Australci. Tako treba biti i u Republici Hrvatskoj, svi stanovnici u Republici Hrvatskoj su po drzavljanstvu Hrvati, a svi stanovnici u Srbiji(maticnoj Srbiji ne u okupiranim hrvatskim zamljama) su Srbi. Samo takvim zakonom moci cemo sacuvati hrvatski narod u ponovnog cetnickog pokolja hrvatskoga naroda.

  Jozo Cuk

  7.Travanj 2012
 • pravoslavac  - NASTAVAK ČLANKA JOZE ĆUKA
  NASTAVAK:civiliziranih drzava, pa ce vidjeti da je u tim drzavama zabranjen bilo kakav, vjerski, politicki ili bilo kakav druki ekstremizam i prema tim vec utvrdjenim zakonima najnaprednijih zdrzava svijete, treba ozakoniti i sprovesti izte zakone u Republici Hrvatskloj i katko sprijeciti ponovni rat u Hrvatskoj. Svi stanovnici u Australiji, svi stanovnici u Americi, bez razlike kojeg su podrijetla ili koje su vjerske zajednice sluzbeno su Australci. Tako treba biti i u Republici Hrvatskoj, svi stanovnici u Republici Hrvatskoj su po drzavljanstvu Hrvati, a svi stanovnici u Srbiji(maticnoj Srbiji ne u okupiranim hrvatskim zamljama) su Srbi. Samo takvim zakonom moci cemo sacuvati hrvatski narod u ponovnog cetnickog pokolja hrvatskoga naroda.

  Jozo Cuk
  7.Travanj 2012
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg