Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas174
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2371
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9108
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615128

Trenutno na stranici: 7
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
SRPSKA MRŽNJA PREMA SVEMU ŠTO NIJE SRPSKO.. PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Subota, 14 Travanj 2012 19:18

SRPSKA MRŽNJA PREMA SVEMU

ŠTO NIJE SRPSKO..

Bez obzira što se u nekim detaljima ne slažem sa ovim prosvjedom, ipak ću ga u cijelosti objaviti i na našem portalu. Ispravio sam samo jednu riječ "građanin" koja se kod nas iz neznanja krivo uporabljava. Naime, "građanin" je komunist iliti anacionalna osoba. Mi smo svi Hrvati, državljani hrvatske države, žitelji hrvatske države, pučanstvo, stanovnici, a nikakvi građani.

Nu, ovo je manji problem u ovom tekstu. Veći je problem dijalektička transformacija rečenica, po kojima ispada da mi Hrvati živimo negdje u Srbiji ili pak da smo nacionalna manjina u vlastitoj državi. Treba znati da su se tzv. Srbi oduvijek u Hrvatskoj ponašali okupatorski, poglavito njihova crkva i da su uvodili pravila ponašanja po svojim srpskim propisima iz njihove matične zemlje. Drugi problem je što hrvatski Zakoni nisu nigdje propisali pravilnik o ukopu u groblja, bez obzira kako se ona zvala i u čijem su vlasništvu.

Zato treba educirati sve Hrvate pravoslavce da se ukopavaju u katolička groblja, ili protestantska, grkokatolička, sve samo ne u groblja uzurpirana od strane SPC. Jer, iz ovih nekoliko primjera u zadnjih par godina, koja su se u Hrvatskoj dogodila, govore sami za sebe. Srbi se i dalje okupatorski ponašaju i u svoja groblja ne žele pokopavati nikoga drugoga tko nije Srbin, bez obzira što su kršćani i pravoslavci. Posebno su kivni na svoje "odmetnike", koji se nisu borili na strani četnika već na strani Hrvata. Zabrana unošenja u groblje hrvatske zastave je kazneno djelo. Prije bi bilo logično da se zabrani srbijanska zastava pod kojom su četnici klali Hrvate svih vjera, uzrasta, spola, svjetonazora i socijalnog stanja.

Pa zato, pozivam sve Hrvate - pravoslavne vjere, da se ne guraju tamo gdje nisu dobro došli. Oni su svoju zadnju rekli na bojišnicama  Hrvatskog oslobodilačkog Domovinskog rata, a na državnom popisu rekli svojim potpisom kojoj naciji pripadaju. Na zadnjem popisu bilo ih je cca 30 tisuća.

Stoga još jednom molim sve Hrvatske pravoslavce da se i osobno suprostave srpskim okupatorima a napose ponašanju SPC. Neka se za sve obavijesti obrate Udruzi hrvatskih pravoslavnih vjernika, koja će uskoro imati i svoju Crkvu i potreban broj svećenika.

Akademik -Ivo Matanović -Predsjednik Udruge

hrvatskih pravoslavnih vjernika

Naša adresa je:

U Zagrebu, Ilica 421 (098-184-4955)

i u Zadru: Trg Petra Zoranića 1 - (023-214-523 i 098-171-3697)

BRANITELJSKI PORTAL ZATRAŽIO

OČITOVANJE PRAVOSLAVNE CRKVE

O SRAMOTNIM ISTUPIMA NEKIH

PRAVOSLAVNIH SVEĆENIKA

OČITOVANJEPOŠTOVANI

NA OVE GROZNE POJAVE I PROVOKACIJE I IGNORIRANJA HRVATSKIH ZAKONA KOJE ĆEMO NABROJATI TREBA I MORA REAGIRATI VLADA RH I URED PREDSJEDNIKA RH. KAO I SPC I NAPOKON SREDITI I DOGOVORITI SA SPC DA SE OVO VIŠE NIKADA NE DOGAĐA...SRAMOTNO I PONIŽAVAJUĆE OD SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE... OD KOJE OČEKUJEMO DA SE SLUŽBENO OGLASI DA LI JE TO PRAVILO I STAV CIJELE PRAVOSLAVNE CRKVE ILI SU TO SAMO STAVOVI I NEGATIVNI ISTUPI POJEDINACA PRAVOSLAVNIH SVEĆENIKA KAO ŠTO JE I NEDAVNO BIO NEMILI DOGAĐAJ KOD MANASTIRA KRKA KADA JE IGUMAN I GERMAN ALEKSANDAR BOGOJEVIĆ NAPAO DVOJICU HRVATSKIH BRANITELJA OD KOJIH JE JEDAN BIO NOVINAR KOJI JE SAMO RADIO SVOJ POSAO...ILI ĆE SE SPC OGRADITI OD ISTUPA PRAVOSLAVNOG SVEĆENIKA KOJI VELČIČA ČETNIŠTVO NA SVJETSKOM ČETNIČKOM SKUPU U DORTMUNDU..JEDNAKO KAO I ODBIJANJE PRAVOSLAVNOG SVEĆENIKA JUČER PRI POKOPU HRVATSKOG BRANITELJA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI DA NE MOŽE BITI POKOPAN PO ŽELJI I VOLJI SVOJE OBITELJI SA SVIM POČASTIMA KOJE SU ZAPISANE U PRAVILNIKU O POKOPU I ODAVANJU POČASTI HRVATSKOM BRANITELJU..

POŠTOVANI PREDSTAVNICI PRAVOSLAVNE CRKVE MOLIMO VAS DA SE SLUŽBENO OGLASITE I SLOBODNO NAM POŠALJETE VAŠE PRIOPĆENJE I BRANITELJSKI PORTAL ĆE GA RADO OBJAVITI....MOLIMO VAS DA POGLEDATE VIJESTI NAVEDENE NA DONJIM LINKOVIMA I MORAMO VAS UPOZNATI DA IMAMO JOŠ NEKOLIKO MATERIJALA KOJI ZORNO POKAZUJU GROZOMORNE ISTUPE POJEDINACA.IZ VAŠIH REDOVA SPC..

.NO NAMA TO NIJE ŽELJA NITI ŽELIMO DA NA IKAKAV NAČIN NAŠIM OBAVIJESTIMA POVRIJEDIMO OSJEĆAJE državljana RH PRAVOSLAVNE VJEROISPOVIJESTI KOJIMA JE HRVATSKIM USTAVOM ZAGARANTIRANA SVA SLOBODA JENAKO KAO I SVIM DRUGIM državljanima RH KOJI UVAŽAVAJU RH KAO SVOJU DRŽAVU...SMATRAMO DA JE NUŽNO I VRIJEME DA SE VISOKI PRESTAVNICI PRAVOSLAVNE CRKVE OGLASE I NA TAJ NAČIN ZAŠTITE SVE ONE ČASNE I POŠTENE SVEĆENIKE KOJI NA ZEMLJI IMAJU SASVIM DRUGU MISIJU ZA RAZLIKU OD OVE KOJU ĆETE VIDJETI NA OVIM LINKOVIMA...

OVU PORUKU ŠALJEMO VAMA I UREDU PREDSJEDNIKA RH KAO I VLADI RH I SRBIJE
i nekim medijima da sve bude transparentno....

POŠTOVANJE

UREDNIŠTVO BRANITELJSKOG PORTALA

http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/hrvatska/15229
http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/hrvatska/15229
http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/svijet/15110
http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/hrvatska/14935

SVI ZNADEMO DA CRKVA TREBA OVAKO GOVORITI .KAO NA OVOM LINKU DOLJE, A NE NIKAKO RIJEČNIKOM MRŽNJE...JER TAKAV
GOVOR I PONAŠANJE NE DONOSE NIKOM DOBRO....

RADUJEMO SE VAŠOJ POZITIVNOJ REAKCIJI I RAZBORITOSTI I OŠTROJ OSUDI GORE NAVEDENIH SVEĆENIKA PREDSTAVNIKA SPC-e....

http://www.kurir-info.rs/patrijarh-irinej-vaskrsenje-da-dozivimo-kao-svoje-izbavljenje-clanak-177600

Он "Стихи и сказки для малышей" был шаманом настоящим шаманом один раз.

Их "скачать на два игрока игру" собственная жизнь "книга скачать юрия ивановича" была размеренной, счастливой и "скачать плагины для adobe audition" очень тщательно отрегулированной.

Его сиятельство "От Москвы до Берлина" сослался на это обстоятельство.

Вот и хорошо, "Neverwinter nights русификатор" сказал Чарв, когда я "Повседневная жизнь драконов" поднялся на "Конец Игрока" ноги.

Позади все, кажется, и для "Тесты по математике 1 класс: к учебнику М.И. Моро и др. "Математика. В 2-х частях. 1 класс"" КЮРЕ.

Стрелки же указывали, куда "Искусство подбора персонала: Как оценить человека за час" та или другая сторона должна послать мяч.

Харрисон Колдуэлл понимал, что для того, чтобы воссоздать историю его новейшей "Ghost in the Wires" монархии, ему придется начать с "Комикс Возвращение зла т.2" самого начала.

Хотел бы я знать, кто из них остался в барыше!

Я хорошо запомнил этого парня, "Сергей Есенин" потому что он надул меня однажды при покупке лошади.

Никогда не "Проблемы веса Мудрость человеческого тела" говори плохо о тиранах.

О каком нападении акулы мог он думать!

И с каждым новым инструментом человек все меньше и "Кулинарная книга Кремля Тайная диета рос. политиков" меньше использовал свои собственные способности, таким образом у современного представителя гомо сапиенс большинство чувств "Три высших закона кармы. Физика преображения" и мышц оказались столь же бесполезны, как и аппендикс.

Komentari (5)
 • Sale  - pokop
  Koji kufer to šalju u Srbiju? Ja sam se borio za ovu zemlju, zajedno sa svojim ocem, pravoslavac protiv četnika, ne može neki četnički prota nekanonske crkve tako se ponašat u mojoj Domovini prema mojim suvjernicima. Ta je četnička crkva u RH nekanonska i njezine svete Tajne su bezvrijedne, lažne, samo varaju narod i šire mržnju.
 • Vjeran Vlahovic
  cigani!ni mrtvi u smrti spokoja nemaju.sram ih moze biti.svaki covjek bez obzira na vjeru,rasu,...ima pravo na dostojan pogreb u skladu s svojim uvjerenjima.ja sam zagrepcanin i ateist sam,ali vjerujem u Majku Mariju i njoj se utjecem.odgajan sam kao rimokatolik ali niti Kaptol a ni SPC vise nisu ljudi od morala,vjere i nauka ljudskog.postali su kapitalisti...nema vise kardinala Strossmayera,reformatora i domoljuba,Vrhovca tvorca naseg Maximira ili onog mitropolita koji za obranu Hrvatske skida zlatni kriz i daje u prilog Banu...Bozanic i Jovan su potkupljive kapitalisticke svinje.sto mislite koliko je spc dobila za centar Cvijetni?citav trg je njihovo vlasnistvo!a Bozanic da otkaz zeni,samohranoj majci...a oprema zdanje poludragim kamenom,u Domobranskoj zemljiste na koncesiju od 10mil Eura koje je dobio Kaptol od Hrvatske za osnivanje fakulteta...a spc se i u vjeri sad izrazava izrazom mrznje i prijezira prema Hrvatima...stoka i gamad!bolje da su u svojoj zalosti zvali Muftiju Omerbasica,jer nesto je moderno u zadnjih par godina u katolickih svecenika pedofilija pa covjek nije bas siguran u casne,duhovne i moralne namjere istih...da sam ja premijer svaka religija bi mi placala porez.daj caru carevo a bogu bozje!mjesaju svjetovnu vlast i svjetovne probleme s naukom vjere.lijep im je nauk....sramota!
 • pravoslavac  - Vlahović - nastavak
  nastavak:basica,jer nesto je moderno u zadnjih par godina u katolickih svecenika pedofilija pa covjek nije bas siguran u casne,duhovne i moralne namjere istih...da sam ja premijer svaka religija bi mi placala porez.daj caru carevo a bogu bozje!mjesaju svjetovnu vlast i svjetovne probleme s naukom vjere.lijep im je nauk....sramota!
 • adolpho nikolas
  Zasto se uopste izjasnjavate kao neko ko je kompetentan s tim da se uhvati u kostac..te neke zlocine,te neke okupacije..ovo je sirenje mrznje na ovom sajtu,osobno ne shvacam kakve poruke nose skrivene radnje koje ukazuju ''vitoperiti srpsko po svaku cijenu'',izlagati se mrznji necega sa cim jedino imate zajednicko,a to je Pravoslavnu vjeru,jedinu istinitu i pravu.Ovo je gomila besmislica iznjeta na racun ne znam sad kako da kazem,ali uporabicu taj izraz,mozda vama konkurentske i suprostavljene strane,mozda je tu o nekom natjecanju u ''tko je veci Hriscanin'' rijec,ili sta ja vec znam..Nista ovdje ne navodi na pomirljivo,a Pravoslavci ste..Pa gdje vam je to Pravoslavlje,zasto ne izbija na vidjelo..Pokazite se dostojnim nosenja vela sluzbe Hriscanskim vrijednostima.Kako mogu a da ne budu obostrani,za rat je potrebno dvoje,zlocini su u toj mjeri cinjeni da nam je proslost za naum ostavila toliko materijala i dokumenata razne vrste da sad mozemo da se pokajemo za tisuce i tisuce nedjela na teretu naseg napacenog hrvatskog naroda..Dosta smo kao Hrvati grijesili u proslosti,i vrijeme je da stanemo pred Boga..a sa kim cemo?Odakle nama Svetitelji u Hrvatskom Pravoslavlju,gdje su nam,kad ih je moglo biti?oni su se ukazivali kod vjernika,a Srbski narod,vi to zeljeli ili ne,obiluje Svetiteljima i zastitnicima srbskog roda.Nas Hrvatski rod okruzen je stalnim prijetnjama da se i to tanko Pravoslavlje prigusi sopstvenim ne pridrzavanjem regularnih i skromnih Pravoslavnih ucenja.Nema nikakve nauke u ovome,sve lezi u Hristu,a to je oprastanje i pokajanje.Na nama je da se obazremo iskljucivo na kontradikcije koje nam se spremaju ako nastavimo ovim putem,nema za nas od manifestovanja Svetinje nista.I za kraj,zlatno je pravilo pravog vjernika da o svom bilo drzavnom vrhu,bilo gazdi,bilo vazalu,bilo poslodavcu,a narocito o svecenickim ponasanjima ne izjasnjavama sa ruzenjima i unizavanjima te njihove sramote.Ono sto je covjek sam sebi priredio i u sta je upetljan za nas ostaje da ga iz toga izvedemo na najjedinstveniji moguci nacin,a od kojeg ce to jedinstveniji biti do-molitvom i postom za naseg brata u nevolji!Fokusirajte se malo na to na sta govorite,inace ja osnivam sajt sa mjerodavnim izvornim Pravoslavnim odlikama jednog casnog Hrvata koje zeli biti dosledan svojim pravim korjenima a to je zanemarivanju onoga sto je ljudska ruka stvorila i oblikovala u neku tamo zemaljsku drzavu i narodnost do prepustanju da Isus kao jedini i pravi korijen svega zapovijeda kao jedini i istiniti Bog,Spasitelj,Sveta Trojica!Trazeci mane srbskoj tradiciji i kulturi osudjujemo jednu uzornu velicinu u Pravoslavlju a to ne smjem dopustiti ovdje kao Pravoslavni Hriscanin.Ne blatimo ono sto je svojstvo samih nas.Ne upadajmo sebi u usta,ne blatimo jos vise ono sto se uprljati vise i ne moze i cija se ukaljanost vise i ne moze prepoznati.
 • pravoslavac  - apstrakcija
  Gospodine Nikolas, gdje vi vidite mržnju prema srbima. Sve što mi prenosimo na ovaj sajt su tekstovi koje srbi sami o sebi pišu. Najzad, ovdje nije riječ o SPC već o HPC...dakle, radi se o hrvatskom pravoslavlju, a ne srboslavlju.
  Cilj našeg sajta je rasrbljavanje hrvatskih pravoslavaca, koji su, ne svojom voljom, preko Garašanovih NAČRTANIJA posrbljeni. I na ovom popisu izjasnili su se 25.632 tzv. bivših srba Hrvatima, pa ne vidim što je tu sporno. Po našem mišljenju sporno je kod Vas Srba da sinonim pravoslavac više nije srpstvo......
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg