Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Što će biti i ostati od naše Hrvatske nakon "domoljubne pljačke", PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 10 Lipanj 2012 11:37

ŠTO ĆE BITI I OSTALI OD NAŠE HRVATSKE

 NAKON "DOMULJUBNE PLJAČKE"?

 

Eurounijske rasprodaje, odpisa Hrvata u diaspori

i vaticansko-ekumenog ponižavanja?

 

Komunistički avnojevci, pretežno Srbi i srbofilni hrvatski komunisti još davne 1943. godine prepoloviše Hrvatsku i ostaviše je kao ovu kiflicu u suvlasništvo Hrvata i u njoj živućih Srba. To su utefterili u sve ustave SFRJ/SRH, koje su izdavali i amandmanirali malne svake godine, kad je Kardelja i Tita zasvrbila ona stvar, koje nisu niti imali.

Zaboravili su dodati u avnojevštinu, ali su sproveli izlaz Turskog vilajeta Bosne i Hercegovine na vjekovni Hrvatski Jadran kod Neuma pa nam sada treba Pelješki most, umjesto da Hrvatska uzme svoje i baci u trnje turske granice. Ne učini li to Hrvatska u dogledno vrijeme kupat će se četnik Milorad Dodig zajedno s omedaljenim Dražinim četnikom Tomom Nikolićem na srbskom moru u srbskome Neumu ili Naumu.

Srbi iz Ustava SRH ustaše protiv Tudjmanove Hrvatske

Kad je Dr. Franjo Tuđman pod ujecajem Hrvata iz diaspore morao odustati od konfederacije avnojevski suvlasnici, Đujićevi i Raškovićevi srbočetnici podigoše u Hrvatskoj "Balvan revoluciju" usred Zvonimirovoga kraljevskog Knina i vascele Srbije od Karlobaga preko Karlovca i Virovitice  pravcem prema Makarijevom srbskom Budimu.

Komunisti i njihova avangarda udbaši su ostali u svima oblicima vlasti i u svima strankama, napose u KPJ/SKH-SDP, koja je istaknuto protiv Hrvata u diaspori. U zajednici sa srodnim HDZ-om komunisti iz SDP su ne samo otežali Hrvatima u diaspori glasovanje, nego su isključili diasporske Hrvate iz popisa stanovnika 2011.

Od patrijarha Makarija do današnjeg Irineja krst SPC-a u službi velike Srbije

Hrvati obćenito ne razumiju otvorenu i još manje zakulisnu velikosrbsku integralnu politiku, počev od krsta državnopolitičke Srpske pravoslavne crkve preko kulture i nauke do mača i atoma iz Vinče ili iz Moskve. Krstom SPC se je uvijek pa i danas krojila granica Velike Srbije.

Često ponavljam u svojim pisanjima, da je pećki patrijarh političkog SPC-a, inače brat poturčenog janjičara Mehmeda Paše Sokolovića još davne 1557. postavio granice velikosrpskog pravoslavnog carstva: Jadranom do Trsta, od Trsta na srpski  Budim pa dalje preko Temišvara i Videma na srpski Solun. Patrijarh Makarije je poslao svoga brata Mehmeda Sokolovića u rat protiv Nikole Šubića Zrinskog, koji mu je smetao na putu do Srpskog Budima.

Donedavno, najveći srpski pravoslavni hram izgrađen je u Trstu kao ciljni međaš Velike Srbije, u Puli su hrvatski rimokatolici darovali Crkvu Svetog Nikole Srbima, da u njoj dokazuju "svoju večnost na tom prostoru od trećeg veka", a političari i kulturnjaci darovaše Brijune Srbinu Radi Šerbedžiji. Sve su to plodovi hrvatske političke, katoličke i kulturne nezrelosti pa i pokvarenosti, koja i ovih dana doživljava svoju reprizu u Zagrebu na Svetome Duhu, na Pantovčaku, na Markovcu i Preradovićevcu...

Današnji srpski patrijarh Irinej u nazočnosti hrvatskih malenkovića blagoslivlja srpsku gimnaziju, imena Brankovićke za srpski narod u donedavno najkatoličkijem dijelu Zagreba - na Svetom Duhu. Svaka čast na ekumenskom duhu hrvatskih rimokatoličkih kapitulanata i drugih...

Maturanti iz Srpske gimnazije će podučavati Hrvatski narod u srpskom jeziku, da bi "naš narod" mogao "da opšti srpskim jezikom" u Hrvatskoj, koju srpski političari smatraju srpskom pokrajinom pod hrvatskim nazivom.

Kako to nitko od nadležnih i od "merodavnih" u Hrvatskoj ne postavlja pitanje reciprociteta u svima pravima za Hrvate u Bačkoj i Srijemu, kakova prava i sve privilegije imaju Srbi u Hrvatskoj. Hrvati u Bačkoj i Srijemu se ne smije niti deklarirati Hrvatima, a Srbi u Hrvatskoj imaju sveukupna prava veća, nego matični i državotvorni narod Hrvati. Ovo je izazovno čak i za najtolerantnije Hrvate.

Vratimo se na pitanja iz Hrvatskog domovinskog obranbenog i osloboditeljskog rata

Junaci hrvatskog Junaka i Pravednika Ante Gotovine, Hrvatski dragovoljci i Hrvatski branitelji poraziše fašističke srbočetnike, ali ih ne pohvataše jer su sa srbskom vladom i srbskim generalstabom takozvane Republike srpske krajine pobjegli u Srbiju i sada suvladaju preko Milorada Pupovca i brojnih njemu sličnih s Hrvatskom iz Beograda.

Dolaze ti isti pobjegli srbočetnici iz Srbije čak na glasovanje za velikosrbe u Hrvatskoj. Hrvatska im šalje mirovine bez oporezivanja, izgrađuje im kuće, crkve, gimnazije i obnavlja fašističkočetničke spomenike... u Hrvatskoj, koju oni posjećuju, kuće zadržavaju kao vikendice ili ih prodaju i nose novac u Srbiju.

Može li živ čovjek vjerovati gospodi iz Den Haaga, da su Hrvati Ante Gotovine prognali fašističkočetnički generalstab i vladu sa srbskim četnicima u civilu, kad i malo dijete znade da bi tu fašističku srbsku bandu general Ante Gotovina i svi Hrvatski branitelji i osloboditelji radije pohvatali u Kninu i drugdje, nego ih imali za trajne neprijatelje u Beogradu i Srbiji.

Ali nije jedino Hrvatsko pravosuđe bez pravde i logike, koje obznanjuje aboliciju i amnestiju srbskim zločincima, a progoni i kažnjava Hrvatske branitelje, nego nema pravde ni logike niti u Den Haagu jer oprašta superzločinačkoj srbskoj Vukovarskoj trojki i šalje četnikušu Biljanu Plavšićku radi Srebrenice na par godina odmora u Švedskoj, a poštenjaka, pravednika i Hrvatskog branitelja, generala Antu Gotovinu sudi na 24 godine zatvora.

Ako pravde u Den-haaškom pravu ima, onda je perspektiva ne samo Hrvata, nego i drugih Europljana vrlo upitna.

Da je kojim slučajem Ante Gotovina i teoretski motreno prognao fašističke srbočetnike u odorama i u civilu u Srbiju ili da su ovi od straha radi počinjenih zločina pobjegli u Srbiju, njima je od države Hrvatske sve oprošteno abolicijom i amnestijom, pozvani su na povratak i daju im se sva nadprava i sve podpore materijalne i druge naravi. Minimum iz toga bi trabala biti nagrada, a ne kazna za generala Antu Gotovinu. To potvrđuje i narodna poslovica: "Bijeg je sramotan, ali koristan!"

Kakovog uopće smisla i opravdanja ima Haaški proces protiv Ante Gotovine?! To je najveća zagonetka u europskom pravosuđu 20. i 21. stoljeća.

Ista zagonetka se odnosi i na skupo plaćeno parazitsko Hrvatsko pravosuđe, koje ne zana ili ne će obrazložiti haaškim kolegama, da krivo primjenjuju  sudsko procesuiranje protiv Ante Gotovine i drugih Hrvata.

Trebao bi se pod hitno pojaviti suvremeni Emile Zola, da sa svojim "J' accuse!" izvrgne ruglu ICTY, odnosno Haaški sud na slučaju Hrvatskog branitelja i osloboditelja Ante Gotovine. Anti Gotovini uskraćuje Haški sud temeljno ljudsko i nacionalno pravo obrane golog života, ugroženog od srbskočetničkog genocidnog fašizma.

Ustani iz groba zadarski Zola, kad današnja Hrvatska nema svoga "Zole", da poruči Haaškovcima hrvatski "J'accuse!" - Osuđujem! A, ne da nam se sudi!!!

Republika Hrvatska je na svima poljima gubitaš

Gubimo radi svojih mana, gubimo radi Europske Unije i gubimo radi ekumene iz Vatikana.

Ova tri zla djeluju sinergistički protiv Hrvatske.

1. O pljački od strane velikih hrvatskih "domoljuba", rasprodaji Hrvatske i enormno visokom zaduženju znademo dosta pa ne ću na to trošiti slova.

2. Radi Europske Unije vraćamo se natrag u najgore izdaje Jugoslavije - Balkanski region.

Kao "miraz" za ulazak u EU, daje Hrvatska Slovencima dijelove svoga kopna i mora, Talijanima zajedno sa Slovencima daje hrvatski jadranski Zerp.

Srbiji se daje Erdutskim sporazumom lijevo Hrvatsko podunavlje s Dunavskim adama i meriandrima.

Crnoj Gori daju se teritorijana pogodnost na Prevlaci i Hrvatskom Jadranu. Bosni i Hercegovini priznaje Hrvatska hrvatsku Željavu, kod Bihaća, Svetog Martina, povlastice u luci Ploče i priznanje turske granice u Neumu.

3. Radi ekumene, koju treba Vatican radi svoga "Drang nach Osten" Hrvatski narod kroz hrvatsko katoličanstvo doživljava veća ponižavanja, nego za vrijeme turskih osvajanja.

O ovome neka svatko misli svoje, a ja mislim da je čaša prelivena ne samo s Brankovićkinom srbskom gimnazijom na zagrebačkom Svetom Duhu, izgrađenoj s novcem hrvatskih prezaša, što vrijedi i za obnovu srbskih crkava, koje su oni porušili, nego s općim ponašanjem hrvatskih vatikanaša u HTV-emisijama, koji se ne ponašaju prema protama i partijarsima Srpske pravoslavne crkve samo u znaku "Sluga sam pokoran", nego "Skinite gaće, da vam poližemo dupe!"

U tome je vodeći gosp. Kužina, a drugi i druge ga slijede. Primjerice, u emisiji od subote, 9. lipnja poziva katolički voditelj na HTV-u  patrijarha SPC-a Irineja, na zajedničku molitvu u Jasenovac i Vukovar i ovaj to odbija.

Gdje je tu ekumena, za koju se Rimokatolička crkva u Hrvata do te mjere ponižava Srpskoj pravoslavnoj crkvi u ekumenskoj službi Vaticanu?

Ovo se mora iznijeti pred hrvatsku javnost jer po sve tri ovdje navedne točke: "pljačkaški domoljubi", Eurounijaši i Vaticanoekumenijaši djeluju sinergistički protiv Hrvatskog naroda i njegovog prava na vlastitu, samostalnu i uspravnu Državu Hrvatsku.

Podpisujem s punom odgovornošću i šaljem u javnost na sve načine:

Mr.sc. Dragan Hazler - u službi Hrvatskom narodu

Basel, 10. lipnja 2012.

Na obljetnički rođendan pjesnika Lijepe naše, Antuna Mihanovića, 10. lipnja 1796

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg