Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1443
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8180
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614200

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Rome diskriminira hrvatska komunistička vlast, a ne Međimurci PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Utorak, 18 Rujan 2012 18:25

 

Velesrbin Milorad Pupovac vuče

za nos sve hrvatske političare

Zašto Romi ne bi imali svoje

škole u Hrvatskoj kao na primjer Srbi!?

U Vukovaru, kojeg su srbski zločinci sravnili sa zemljom i napravili od njega hrvatsku Hirošimu,  učenici - potomci od tih zločinačkih Srba i od manjinskih lojalnih Srba - pohađaju posebne razrede. Nitko od toga ne pravi  rasni, šovinistički, separatistički niti problem za Hrvatsku i za EU, iako je to jedan apsurd u srbskom ponašanju.

 

U Zagrebu je hrvatskim novcem izgrađena i proradila Srpska gimnazija, koja je zapravo separatistička škola i svečano ju je "ekumenski!" otvorio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Jerinej iz Beograda bez zajedničkog "ekumenskog" rukopoloženja s kardinalom Bozanićem pa niti sa srboljubom Josipovićem i svi Hrvati ponizno šute nad tim zabrinjavajućim činom. 

Doduše srpski patrijarh Jerinej je dozvolio i "hrvatskoj deci pohađati srpsku gimnaziju". Znade se zašto ta "čast". Uz kanonsko posrbljavanje Hrvata kroz vjenčanja u Srbskoj pravoslavnoj crkvi  to je još jedan od načina posrbljivanja Hrvata  kroz hrvatsku djecu u srbskoj gimnaziji...  "Tvornica za prerađivanje Hrvata u Srbe!"

U HTV-Prizmi od  15. rujna o.g. predstavljeno je novoosnovano Srbsko narodno vijeće u Varaždinu s oko 500 članova. Istaknuto je da su u njemu 76% članova iz miješanih brakova. Dakle kroz miješane  srbsko-hrvatske ili hrvatsko-srpske brakove vjenčane u Srpskoj pravoslavnoj crkvi nastaju od Hrvata u Hrvatskoj novi Srbi.

Bošnjaci imaju svoje škole u sustavu muslimanskih bogomolja i to je u redu. Nitko nema ništa protiv izvornih Hrvata, koji su postali muslimani i hoće se zvati Bošnjaci. Inače Bošnjaci su najlojalnija nacionalna manjina u Hrvatskoj. Zna se: Krv nije voda, a i geni govore istinom poput matematike. Nacionalnost je (uz ostalo) pomodni politički pojam, a geni su istina o narodu.

I još neke nacionalne manjine imaju svoje redovne ili dopunske škole u Hrvatskoj, što je za podržati i pozdraviti, ako je to njihova želja.

Zašto ministar Željko Jovanović dozvoli posebne razrede, čak posebne osnovne škole i gimnaziju  Srbima, a vrši diskriminaciju prema Romima prisilom da romska djeca moraju pohađati školu u istim razredima s hrvatskom djecom?!

Zar su Romi manje vrijedni od primjerice Srba u Hrvatskoj, za koje je normalno da im djeca pohađaju posebne razrede i čak srpske škole.

Zašto se Romskoj djeci  ne dozvole posebni razredi i posebne škole, nego ih se prisiljava u iste razrede s hrvatskom djecom i čak se javno rabi izraz integracija.

Smije li se u Hrvatskoj reći da je potrebno integrirati (abecedno): Albance, Bošnjake, Crnogogorce, Čehe, Mađare, Makedonce, Ruse, Rusine, Slovake, Slovence, Srbe, Talijane, Ukrajince, Židove... NE!!! Nastala bi revolucija protiv integracije svake od spomenutih nacionalnih manjina.

Mimistar Željko Jovanović  službeno sprovodi integraciju nad najstarijim, svjetskim narodom Romima, koji su stariji čak od Srba, iako ovi sebe smatraju "najstarijim narodom na svetu i na nebu, gde su stvorili srbskog boga".

Romi u Hrvatskoj imaju pravo na svoje razrede i na svoje škole i nitko pa niti Srbin, ministar u Vladi RH Željko Jovanović ih ne smije prisiljavati na intergraciju. Integracija Roma je rasizam! Neka Jovanović pokuša integrirati svoje Srbe u Hrvate pa ćemo vidjeti reakciju!

Velesrbin Milorad Pupovac vuče za nos sve hrvatske političare

I vraga će se izvući u pomoć  ako treba klevetati Hrvate

U temeljno ljudsko pravo spada, koga će ženik ili udavača izabrati za bračnog partnera u čemu je uvijek dobodošao savjet roditelja.

Nitko ne zamjera Židovima, što preferiraju brakove između partnera židovske nacije.  Štoviše, to je za razumjeti i podržati jer su upravo židovski brakovi, sinagoge, akademije i načelo dijaspore spasile nedužne Židove od svih progona i inkvizicija počev od rimske... preko šranjolske... do Hitlerove i Staljinove...

U zapadnoeuropskim novinama, u rubrici: "Ženidba i udaja" nalazi se veliki broj oglasa, u kojima se traži partnera/partnericu ne samo iste nacije, nego i iste vjere: "katoličke, odnosno protestantske...

Poznato je da roditelji Turci u Njemačkoj i Švicarskoj... ne dozvole svojoj djeci brakove s Nijemcima i Švicarcima... Ima i obratnih slučajeva od strane Nijemaca i Švicaraca prema Turcima.

Ima takvih i srodnih primjera u svima narodima svijeta i to je jedan od glavnih načina da se je narod održao sa svima svojim nacionalnim svojstvima.

Teško je reći, da je to grijeh, rasizam ili diskriminacija pa osuditi takove postupke  i stavljati na veliko zvono kao Željka Keruma, koji je izjavio, da ne bi želio imati zeta Srbina ili nešto tome slično.

Ne samo da su trojica hrvatskih Srba: Aleksandar Stanković, Zoran Šprajc (Jovanović) i podmukli Milorad Pupovac napali Željka Keruma, nego je Pupovac angažirao Hrvatski sabor protiv Željka Keruma. Hrvatska je nacionalna sramota da velikorbin Pupovac nameće svoju strategiju Hrvatskom saboru.

Jadna je Hrvatska sa svojim političarima, koji se klanjaju i priklanjaju velikosrbski stavovima Milorada Pupovca.

Prilažem jedan novinski članak, koji se bavi Kerumom, čime se skreće pozornost s tisuća problema, koja tište Hrvatski narod. Pritom treba jasno reći da su upravo Hrvatski petokolonaški Srbi (Pupovčevi Srbi!!!) sa svojom "Balvan revolucijom" otvorili Pandorinu kutiju za sva zla, pljačku, korupciju, ratno i mirnodobsko profiterstvo..., koja su pogodila Hrvatski narod.

Piše: Tea Romić/VLM, Velinka Knežević/VLM

Tvrdnje splitskoga gradonačelnika i saborskog zastupnika Željka Keruma da su banke i mediji “pod utjecajem srpske i jugoslavenske opcije”, koje je izrekao u emisiji Nedjeljom u 2, naišle su na oštre kritike svih političkih opcija. U obranu mu je stala jedino sestra Nevenka Bečić.

Kerum ima pravo samo se nije izrazio točno!

Naime, znalcima je poznato, d je kapital bogatih Srba u dijaspori je u bankama, koje vladaju u Hrvatskoj i daju Hrvatima lihvarske kredite. Nadalje u američkom kupcu PLIVE bio je udio poznatog srbskog vlasnika farmaceutske industrije u Americi (To je onaj predsjednik Srbije za vladavine Miloševića). Tu spada na svoj način Slobodan Milošević, koji je ušao sa svojim zločinačkim prstima u pljačku iz zajedničke riznice SFRJ, u kojima je bio veliki udio hrvatskog novca. Nije li Pupovac i "Pupovci" osnovao Srpsku banku u Hrvatskoj, koja će osim srbskih financirati i hrvatske projekte. Obzirom da nememo u Hrvatskoj hrvatskih banaka, Kerum je blizu istini da su srbski u jugoslavenski kapital zastupljeni u Hrvatskoj. To bi nam možda bolje mogao objasniti protuhrvatski  "veliki analitičar" Davor Gjenero.

Bit ću osoban. Moju obiteljsku kuću u Slunju su lokalni Srbi najprije popljačkali, zatim spalili sve što gori (obiteljske slike, knjige pismohranu...) i devastirali kuću do nepopravljivosti. Ja nemam nijedne slike iz djetinjstva, ni od roditelja ni mojih dragih uspomena. Sve su to uništli Srbi i "ja bi takvim srbskim genocidoidima i vandalima trebao dati svoje kćeri, da od njih i od potomsta nastanu takovi Srbi.  Ne, gospodo i drugovi! I Kerum vjerojatno ima takovo iskustvo sa zločinačkim Srbima.

Hrvatska je obnovila i čak izgradila nove kuće srbskim zločincima, koji su uništili sve hrvatske kuće u Slunjskom kraju i s njima i moju.

Hrvatska ne obnavlja moju kuću jer sam bio bjegunac pred srbskim terorom 1971. i odjavljen iz Slunja. U dijaspori sam djelovao za Hrvatsku i dao Hrvatskoj za obranu od srbske genocidne, silovateljske i vbandalske agresije u gotovini oko CHF 600.000.

Dakle, meni kao djelatniku i donatoru za Hrvatsku se ne obnavlja kuća, a obnavljaju se i grade nove kuće srbskim zločincima., koji su ubijali Hrvate, proganjali Hrvate s njihovih ognjišta, silovali Hrvatice, vandalski uništavali sve hrvatsko i još posijali u trećini Hrvatske ubitačne mine, da trajno ubijaju Hrvate. Slijedi nastavak novinskog članka:


Zastupnikov plašt

Ostali su – na sretni Kerumov dan kada je otišao u splitsko rodilište po nevjenčanu suprugu Fani Horvat i sina – riječi prepoznali kao suprotstavljanje Ustavu i hrvatskim zakonima.

– Na prostoru srednje i južne Europe postoji duga povijest i tragično iskustvo antisemitskih izjava, pa se Židove tretiralo kao bogataše koji na sve imaju utjecaja. Ako se sada na Srbe počne gledati kao na Židove, time se nastoji poticati nacionalnu diskriminaciju – poručio je Milorad Pupovac, zastupnik srpske manjine u Saboru, na sjednici Odbora za Ustav. Zamolio je Sabor i Odbor za Ustav da počnu voditi računa o takvim izjavama, osobito kad ih izriče netko iz redova vlasti. Pupovčevi stavovi dobili su potporu potpredsjednika Sabora Josipa Leke.

– Osuđujem bilo kakve izjave, pa makar one bile i pod plaštem zastupničkog imuniteta, koje diskriminiraju nekoga, posebno po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi – kazao je Leko. I HDZ-ova zastupnica Jadranka Kosor Kerumove riječi vidi u neskladu s Ustavom i zakonima te smatra da će se to odraziti na njegovu političku karijeru. Jedino ga je branila sestra N. Bečić koja tvrdi da njegove riječi nisu dobro shvaćene te da je Pupovac pogrešno shvatio poruku koju je uputio njezin brat.


– Očito je riječ o tome, jer Željko ima prijatelje, a među njima su većinom Srbi, pa njegova konstatacija ne stoji – objasnila je N. Bečić.


Logika nacizma

Analitički analitičar Davor Gjenero poručuje da Kerum ima logiku nacizma te da je netolerantan prema manjinama – od političke oporbe do gay manjina. Smatra da je Kerumov istup za DORH.

– Prvo treba utvrdit je li čovjek uračunljiv. Ako jest, treba tražiti ukidanje imuniteta i DORH ga mora goniti. Njegov ispad je ponovljen i skandalozno je da se njime kontaminira javnost preko javne televizije i ostalih medija koji mu daju prostor – kazao je Gjenero.

Umetak: Svatko polazi od sebe analitičaru Gjenero! Nauči se najprije govoriti hrvatski, a ne zamucavati. Tebe ni logoped ni Bog ne mogu naučiti govoriti, a istina je u tvome govoru nepoznanica. (DH)


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite Večernji list putem iPhonea i Android mobilnih uređaja, te iPad tablet uređaja.

Stidite se, hrvatski sabornici i mediji!!!

Sve vas "žedne preko vode" vuče za nos velikosrbin Milorad Pupovac, koji se još do sada nije ni formalno ispričao Hrvatskom narodu za sva zločinstva, koja su njegovi Srbi popčinili Hrvatima u državi Hrvatskoj. Srbska zločinstva i Srbi kao najveći zločinci u Hrvatskoj daju povod i stav Kerumu, protiv bračnih miješanja sa Srbima.

S punom odgovornošću poručujem Pupovcu, Stankoviću, Jovanoviću (Šprajcu), Kosorici, Gjeneru i onim saborskim praznoglavcima, koji su dozvolili da ih Pupovac vuče za nos da bi se i ja odrekao mojih kćeri ako bi se udale za Srbe jer ne želim da su moji potomci Srbi, nego Hrvati.

Srbi su uz Pruse najgori najzločinačkiji narod u Europi. Sarajevski atentat, oba svjetska rata, fašizam i komunizam su srbska kopilad, 20. stoljeća. To je za Srbe rekao veliki politički um Winstom Churchill.

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik

Komentari (2)
 • Ivo Jolic  - Velesrbin M.Pupovac vuce Hrvate za nos
  Cestitam na pravom i zdravom komentaru !Nikada mi nece biti jasno "Zasto jedan normalan Hrvat koji postiva svoju "nacionalnost" ne bi smio ili imao dovoljno razloga "mrziti" agresore Srbe ili kako god se oni zvali" To ne znaci da se mrze svi Srbi u Hrvatskoj,ALI DEFINITIVNO HRVATI IMAJU PUNO LJUDSKO I BOZIJE PRAVO DA MRZE ZLOCINCE,KOJI SU U PROSLOM STOLJECU TRI PUTA NASRTALI NA HRVATSKI DRZAVNI TERITORIJ U SADASNJOJ HRVATSKOJ I NA PROSTORIMA BiH GDJE ZIVE HRVATI OD POSTANKA HRVATSKOG NARODA,pocinivsi stravicne zlocine i razaranja,i zato je manje katolickog pucanstva na ovim nasim prostorima (za cca 2 mil.Hrvata)
  Jasno nam mora biti da predsjednik Mesic i Josipovic nisu skloni zastiti Hrvata od "balkanskih barbara",jer su i sami financirani tajnim kanalima da bi postali predsjednici,e da bi se "umirilo balkanske barbare".Tudjman je bio sve i svasta u zivotu ( ne za pohvalu) prije nego se opredjelio izvuci Hrvatsku iz "balkanskog kotla",NAROD je to prepoznao i podrzao ga,i mogli smo sa onom vojskom i moralom urediti nase granice,a ne da nas jedna "biskupija"(S) ucjenjuje za dijelove Hrvatske,ili da Srbija ima "permanentno minsko polje " da nas izaziva i podvaljuje nam kad god zeli i provocira, gdje je nasa granica.?
  Srbe NE TREBA ZALITI,NJIH TREBA NAUCITI MILOM ILI SILOM DA OVDJE NECE GRADITI VELIKU SRBIJU
  I sve TAKOVE TREBA KAO FAKTOR DESTABILIZACIJE ISTJERATI IZ HRVATSKE,sto bi ucinili u USA ili Engleskoj.Zar Hrvate ne iritira da "agresor" ne priznaje pravo i osjecaj hrvatskog naroda na mir i slobodu,pa da i dalje rovari kroz srpsku pravoslavnu crkvu ili cetnisku ideologiju,jer je vidljivo da ponovno grade "velikosrpke -cetnicke "centre i td.kao da to ne vidi hrvatski puk.Tko bi danas dozvolio "muslimanima" u USA,da grade propagandne centre i mashineriju na njihovom teritoriju,a da oni ne zastite "svoje državljane".Ja ne vidim da se ostatak srpskog naroda osjeca hrvatskim državljanima,zasto ne prodaju svoja imanja i odsele se u zemlju koju vole.?Hrvati bi bili sretni i zivjeli u miru,a i povratak Hrvata u Hrvatsku bi se
  znacajno povecao.
 • pravoslavac  - Velesrbin M.Pupovac vuce Hrvate za nos
  Cestitam na pravom i zdravom komentaru !Nikada mi nece biti jasno "Zasto jedan normalan Hrvat koji postiva svoju "nacionalnost" ne bi smio ili imao dovoljno razloga "mrziti" agresore Srbe ili kako god se oni zvali" To ne znaci da se mrze svi Srbi u Hrvatskoj,ALI DEFINITIVNO HRVATI IMAJU PUNO LJUDSKO I BOZIJE PRAVO DA MRZE ZLOCINCE,KOJI SU U PROSLOM STOLJECU TRI PUTA NASRTALI NA HRVATSKI DRZAVNI TERITORIJ U SADASNJOJ HRVATSKOJ I NA PROSTORIMA BiH GDJE ZIVE HRVATI OD POSTANKA HRVATSKOG NARODA,pocinivsi stravicne zlocine i razaranja,i zato je manje katolickog pucanstva na ovim nasim prostorima (za cca 2 mil.Hrvata)
  Jasno nam mora biti da predsjednik Mesic i Josipovic nisu skloni zastiti Hrvata od "balkanskih barbara",jer su i sami financirani tajnim kanalima da bi postali predsjednici,e da bi se "umirilo balkanske barbare".Tudjman je bio sve i svasta u zivotu ( ne za pohvalu) prije nego se opredjelio izvuci Hrvatsku iz "balkanskog kotla",NAROD je to prepoznao i podrzao ga,i mogli smo sa onom vojskom i moralom urediti nase granice,a ne da nas jedna "biskupija"(S) ucjenjuje za dijelove Hrvatske,ili da Srbija ima "permanentno minsko polje " da nas izaziva i podvaljuje nam kad god zeli i provocira, gdje je nasa granica.?
  Srbe NE TREBA ZALITI,NJIH TREBA NAUCITI MILOM ILI SILOM DA OVDJE NECE GRADITI VELIKU SRBIJU
  I sve TAKOVE TREBA KAO FAKTOR DESTABILIZACIJE ISTJERATI IZ HRVATSKE,sto bi ucinili u USA ili Engleskoj.Zar Hrvate ne iritira da "agresor" ne priznaje pravo i osjecaj hrvatskog naroda na mir i slobodu,pa da i dalje rovari kroz srpsku pravoslavnu crkvu ili cetnisku ideologiju,jer je vidljivo da ponovno grade "velikosrpke -cetnicke "centre i td.kao da to ne vidi hrvatski puk.Tko bi danas dozvolio "muslimanima" u USA,da grade propagandne centre i mashineriju na njihovom teritoriju,a da oni ne zastite "svoje državljane".Ja ne vidim da se ostatak srpskog naroda osjeca hrvatskim državljanima,zasto ne prodaju svoja imanja i odsele se u zemlju koju vole.?Hrvati bi bili sretni i zivjeli u miru,a i povratak Hrvata u Hrvatsku bi se
  znacajno povecao.
  _______________________________________________
  Poštovani kolega Joliću"
  Ni po ljudskom, a još manje Božjem pravu nije dozvoljeno kršćanima da morze. Mržnja razara vlastito tjelo i dušu. S toga bilo bi bolje da si se izrazio: "Bože oprosti nam što na kamenice kruhom neuzvraćamo".
  Isto tako ne ljuti se što sam iz tvog teksta istjerao pojam "građanin i građane". Takvu kategoriju ljudi ovaj portal ne priznaje.
  Inače bit će nam drago da nastaviš sa pisanjem komentara ili cjelovitih tematskih tekstova- ma
  koliko oni radikalni bili.
  Urednik
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg