Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas173
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2370
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9107
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615127

Trenutno na stranici: 7
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Štićenik: Pop -Otac Branislav nas ubijao batinama PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 12 Prosinac 2012 17:10

Štićenik: Otac Branislav nas ubijao batinama

CRNA HRONIKA,

Autor: BETA/RTV

pop Branislav peranović, ubio štićenika, sestra Nevena Zarubac, Nebojša Zarubac,

Put do pakla popločan je "dobrim namerama": Branislav Peranović

NOVI SAD- Bivši štićenici "Sretenja", doma za lečenje narkomana u Jadarskoj Lešnici pored Loznice, posvedočili su da je u tom centru bilo prebijanja i da je nasilje naređivao sveštenik Branislav Peranović, koji je letos optužen za ubistvo štićenika Nebojše Zarupca.

"Tukli su pesnicama, ašovima... Sve je zavisilo od toga kakav si prekršaj napravio. Za manji prekršaj - šamari, za teži - ašovi, za pokušaj bekstva - kompletne batine", ispričao je jedan anonimni štićenik

"Vode te u šumu, uhvatiš se za drvo, natrćiš sene smeš da jaukneš iako te tuku ašovom. Uglavnom 15, 20, 30, 50 udaraca... To je prepisivao otac Branislav. Od oca Branislava niko se nije vratio sa malo batina", kazao je taj štićenik.

Ispričao je da je u centru bio i jedan "šizofreničar", mladić koji je stalno pričao sam sa sobom, koji je i noću stalno buncao.

"On je krenuo putem da beži. I njega su baš, baš prebili", naveo je taj štićenik.

Đorđe Andrejić, koji je u Sretenju proveo sedam dana, rekao je da su ga bukvalno "oteli" iz stana u Beogradu i odveli u taj centar i dodao da je potom to pokušao da ispriča svešteniku Peranoviću.

"Nisam mu stigao reći ni dobar dan, a on me udario šakom u glavu. Kada su me pretukli, odmah sam mogao da čujem i druge slične stvari", rekao je Andrejić.

Nevena Zarubac, rođena sestra ubijenog Nebojše Zarupca, kroz suze je rekla da se ne nada da ćePeranović biti osuđen.

"Znam da su spremni na sve. Ko ume dobro da laže, taj pobeđuje", kazala je ona. Više javno tužilaštvo u Šapcu podiglo je 7. decembra optužnicu protiv Peranovića (54), koji se tereti za krivično delo teško ubistvo. On je optužen da je 6. avgusta ubio Nebojšu Zarupca (39), tako što ga je pretukao štapom.

Peranović je pre toga bio upravnik navodnog rehabilitacionog centra "Crna Reka", a u žižu interesovanja došao je 2009. godine, posle emitovanja video-snimaka na kojima se vidi kako u tom centru ašovom prebijaju štićenike. Sveštenika je tada sud u Tutinu osudio na godinu dana zatvora uslovno jer je pretukao oca jednog štićenika centra. Peranović je potom premešten u Jadarsku Lešnicu, gde je preuzeo upravljanje centrom Sretenje.

Пожалуй, им "Новые книги донцовой читать бесплатно"и удалось бы найти обратный путь.

Стоит только "микрокредит онлайн на карту"захлопнуть крышку и вот "Prestigio 3200 прошивка"вам настоящий буй, который сыграет роль спасательного круга.

Я вышиб ему "Скачать любовь успенская"два передних "Скачать аим спидхак"зуба-и это его не исправило.

Я слыхал "Скачать книгу по литературе"о Минье, заместителе начальника лагеря, тупом и "Гагарина полина альбом скачать"жестоком солдафоне, яростно ненавидимом заключенными.

Тогда Роттер приказал, чтобы "Неправильные глаголы скачать"жандармы, хоть тресни, привели какого-нибудь подозрительного человека.

Без "Скачать видео мото скачать"беседы ни один солдат "Новосибирск ключ камышинское плато"обойтись не может, тогда он легче забывает о всех мытарствах.

Выходя, Смит "Полные игры для пк скачать полные версии"заметил, как следили за ним оба парня.

Если это тот "Игра на компьютер бой с тенью скачать"же самый человек, решил "Мелодия звонка на телефон скачать"я, то он следует за мной на слишком большом расстоянии для "Скачать игру контр страйк зомби"того, чтобы ему удавалось визуально наблюдать за "Bunnyhop скачать для css"всей моей беготней, начиная с Жилой Комнаты.

Извиняю, сказала "Письмо децлу скачать"она, поклонившись.

Причем с обеих "Скачать игры софт"сторон, отозвался Римо, неожиданно выхватывая у нее из рук "Скачать готовый сервер чистый"руль.

Такого же роста, "Скачать на телефон нокиа 5228"примерно такого же веса.

Казалось, что если ей не удалось "Метро новое игра"схватить добычу силой, то она решила действовать хитростью.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg