Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas127
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2324
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9061
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615081

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Sabor u RH nije državni – pa ni hrvatski! PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 09 Siječanj 2013 16:35
 

Sabor u RH nije državni – pa ni hrvatski!

Piše: Rudi Tomić

Hrvatski je narod 1991. godine zauvijek (forever!) uništio Jugoslaviju, oslobodio Srbe od velikosrpskih iluzija i -  ponovo uspostavio nacionalnu, neovisnu i demokratsku Republiku Hrvatsku.

ALI, Ustav u Republici Hrvatskoj mijenjan je četiri puta (1997., 2000., 2001. i 2010.) i svaki put je bila umanjivana  hrvatska državotvorna i nacionalna vrijednost, a dodavane su privilegije srpskoj i nekim drugim manjinama. Osam zastupnika manjina su jezičac na vagi. Tko želi vladati u Hrvatskoj, mora podmićivati zastupnike manjina. Račanova koalicija, čim je došla na vlast (2000.) izmijenila je naziv a time i ulogu Sabora, koji više nije povijesno Hrvatski državni sabor, nego samo - hrvatski sabor, odnosno Sabor u RH. Iste godine Stjepan Mesić dolazi za predsjednika države s novo izabranim sudcima Ustavnog suda. S dolaskom Račana i Mesića na vlast oživotvoren je komunizam i velikosrpstvo u Hrvatskoj. Izmjene Ustava kojima su naziv Hrvatski državni sabor izmijenili u Hrvatski sabor omogućila su 3 zastupnika HSP-a koji su glasali ''za'', ali i 6 zastupnika Hrvatskog bloka jer nisu htjeli napustiti sjednicu kao što su to učinio HDZ. Da su napustili sjednicu, zastupnici Račanove koalicije ne bi imali kvorum te Sabor ne bi mogao usvojiti od njih predložene izmjene Ustava. Tako su zastupnici Hrvatskog bloka odigrali ulogu korisnih budala.

Hrvatskom su narodu nametnute mnoge nedaće zbog toga što Zastupnici i Vlada ne poštuju principe Hrvatskog (državnog)Sabora, najviše zakonodavne i političke institucije u Republici Hrvatskoj, već gospodare iz multinacionalne i višepartijske ustanove na Markovu trgu. Velik je manjak državotvornih predstavnika u Zastupničkom zboru. Zahvaljujući ravnodušnosti birača, Kukuriku koalicija nesmetano održava partijska zasjedanja u saborskim klupama. Revizijom Hrvatskog državnog sabora, hrama hrvatskog nacionalnog i državnog osmišljavanja, obeščašćene su nacionalne, vjerske i moralne vrednote hrvatskog naroda.

»»Pavao Blažević: ''Herostratska slava'' (hrvatski-fokus.hr) 24/10/2012.

No, sve dosadašnje Vlade u Hrvatskoj  nisu ni blizu ovoj današnjoj protuhrvatskoj Vladi Zorana Milanovića, koja se sve više poistovjećuje s vladavinom Vladimira  Bakarića. Dapače, Milanović je mnogo opasniji od svih predšasnika, jer živimo u doba  mikroelektronskog komuniciranja. Milanović je potpuno nesposoban predsjednik Vlade. Kao što nas je nekoć po svijetu sramotio svojim izjavama Stjepan Mesić, sada nas sramoti Zoran Milanović. On zapravo i nije predsjednik Vlade. Do nedavno je bio Čačić, a sada je stvarni predsjednik Vlade Linić. Porezom na nekretninu natjerat će mnoge Hrvate na prodaju djedovine strancima po smiješnoj cijeni.   

Milanović i njegovi ministri su u sukobu sa svim udrugama, koje imaju hrvatski predznak u naslovu, ali je u najboljim odnosima s udrugama spolno poremećenih i seksualnih nastranih osoba. Te udruge imaju jako veliki utjecaj preko svojih članova koje uspijevaju ubaciti i u Hrvatski sabor. U aktualnom Saboru okupljen je najveći mogući broj stručno nesposobnih osoba - izrazitog antihrvatskog  gena.

U današnjoj Republici Hrvatskoj najviše je diskriminiran hrvatski narod, mada tvori više od 90% deklariranih Hrvata! Hrvatska je jedna od nacionalno najhomogenijih zemalja u svijetu ali hrvatska država gubi hrvatski karakter jer umjesto integracije manjina i stranaca, Vlada dotacijama potiče dezintegraciju Hrvatske. Iz državnog proračuna financiraju se glasila manjina. Iz Državnog proračuna financira se i stranački tjednik Milorada Pupovca ''Novosti, srpski nedeljnik''. Ali, zbog srpske nacionalne manjine, kojih ima oko 4.36%, politička demografija stanovništva daje drugu sliku: Srbi imaju tri (3) zastupnička mjesta u Saboru; popunjena su sva ministarstva, poslanstva, mediji, sveučilišta i državne korporacije sa stanovitim brojem Srba, pa se dobiva dojam u svijetu da u RH živi 40.36% Srba. Iz istih razloga uvode se natpisi na ćirilici u najmanje 20 općina – među prvima u Vukovaru. ''Hrvatska je premala zemlja za toliko izdajica i gledatelja Žikine dinastije'', kaže Z. Hodak

Agresivno srpstvo u RH

Milorad Pupovac (*) zastupnik u Hrvatskom saboru i predstavnik RH u svjetskim forumima, česti je gost svog sunarodnjaka na ''NU 2'', i u srpskim medijima sustavno optužuje RH  da ''Srbima uvijek daje duple kazne za ratne zločine''! Pupovac neće reći: da srpski ratni zločinci, oni koji su gonili ranjenike u Vukovaru na Ovčaru sjede u Hrvatskom saboru; da su za politiku u Hrvatskoj savjetnici u Predsjedništvu, Vladi i EU, te da su sve institucije sa srpskim predznakom u RH privilegirane i financirane iz državnog proračuna. Iz istog proračuna obnovljeni su četnički spomenici i podignuti novi diljem Hrvatske. De facto: Milanović je srpski ''Trojanski konj'' u Hrvatskom saboru, a Pupovac je veliki lukavac  koji četničkom retorikom osvaja potrebni broj glasova hrvatskih Srba kako bi on zajamčio svoje mjesto u Saboru a time i znatna novčana primanja i sve druge povlastice. 

SDP je postala hrvatsko-srpska partija. Radi zadržavanja vlasti Milanović  će omogućiti srpskoj manjini i dvostruko pravo glasa, a to želi i Milorad Pupovac, čime će Srbi imati dvije stranke u Hrvatskom saboru i Vladi. U tome Srbima pomaže Furio Radin, zastupnik talijanske  manjine,  čime budi sjećanje na fašističko-četničku suradnju u Drugom svjetskom ratu.

- Srbi su, bez njima ravnih naroda u svijetu, najopasniji, najperfidniji, najnametljiviji, najpljačkaškiji, najpohlepniji naroda na sve hrvatsko. Srbi su jedini narod u svijetu, koji imaju planove za uništavanje susjeda Hrvata… Uz to su Srbi najgenocidniji narod u Europi. Srbi su jedini europski narod, koji objavljuje raznoimene planove s razrađenim načinima za ubijanje i progon Hrvata i raznih nesrba… Srbi svih ideologija nadmašuju najveća zločinstva ozakonjena  u fašizmu, nacizmu i u komunizmu. To bi se trebalo nazivati srbizmom ili serbizmom i staviti ga na prvo mjesto ispred fašizma, nacizma i komunizma, iako srbizam uključuje u sebi sva tri zločinstva i ispred njih je po trajanju i pradivljaštvima svih oblika.

»» Dragan Hazler: ''Zašto hrvatsko pravosuđe ne sudi Srbima za zločinstva?'' ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )  24/11/2012.

Medije u RH, tiskovne i elektronske, ispunjene su tekstovima o Srbima, o Srbiji, o ''pokolju'' Srba, o ''progonu'' Srba, o srpskoj nevi Sevi u Beogradu, ako ih usporedimo s medijima u Srbiji, onda su ''naši'' srbijanskiji od srpskih!  Slično je u Americi, gdje procentualno ima manje/više Židova kao i Srba u Hrvatskoj, ali američki je narod u usredotočeno na holokaust, progoni Židova u svijetu, a istini za volju – Židovi vladaju Amerikom i drmaju u svijetu !

Rat bezbožja s Crkvom u Hrvata

Da se ''Vlasi ne dosjete'' ministar za obrazovanje, kulturu i sport Željko Jovanović uzeo je ''znanstveni rad'' poturice Amira Hadžića (po kome je - pedofilija kulturni fenomen), da u hrvatsko školstvo uvede ''zdravstveni odgoj'', kako bi se hrvatsku djeci moglo odgajati ''moderno'', odnosno otrgnuti ih od utjecaja roditelja i vjere. Crkva u Hrvata oštro se suprotstavila takvim nakaradnim shvaćanjima.

Bezbožnici su izabrali početak godine vjere, kada Sveti Otac govor da do Boga čovjek može doći putem naravnog razmišljanja i samom snagom vjere, a Papa je te putove sažeo u tri riječi: svijet, čovjek i vjera. Vjera mora utjecati na život.  Prema riječima  Benedikta XVI. (Iz kateheze 14. studenog 2012.) najveća opasnost za vjeru danas nije ateizam nego potpuna ravnodušnost o pitanju Božjeg postojanja, agresivni agnosticizam, o čemu je u svojoj božićnoj poruci svijetu govorio papa Benedikt XVI.

- Pravi izazov sadašnjega trenutka  nije toliko otvoreno odbacivanje Boga, nego daleko više stav koji tvrdi da je besmisleno traganje za istinom'', rekao je Sveti Otac. (Živa zajednica, 12/2012.)

Kardinal Josip Bozanić dobro je ocijenio političku vlast: da zanemaruje temeljne antropološke istine, pokušava riješiti društvene probleme, neophodno dovodi do razaranja čovjeka i nesreće za Hrvatsku. Mons. Mile Bogović još pojasnio, kako se nasiljem želi smanjiti broj katolika u Hrvatskoj. Mi bismo rekli, nasiljem smanjiti i broj Hrvata, jer natalitet u RH je i tako u stalnom opadanju, a iseljavanje mladeži u porastu. Hrvatske majke procentualno rađaju 1.5 dijete, što na ljestvici nataliteta predstavlja najmanji broj majčinstva u svijetu.

Zaključna misao

Učestalim preuređivanjem Ustava, guše hrvatsku državnost, a povlašćuju jednu nacionalnu manjini u RH; donošenje bezbrojnih zakona i reforma s kojima se manjine (srpska, homoseksualna i komunistička) nameću većini u Hrvatskoj, vrijeđaju čovjeka, omalovažavaju narod i podcjenjuju ljudski razum, bez ikakve bojazni od posljedica!

- U Hrvatskoj organizirano djeluju destruktivne snage agresivnofeminističke, anarholiberalističke, seksualnoateističke koje  omalovažavaju i nastoje obezvrijediti kulturno-povijesne stečevine hrvatskog naroda, hrvatske nacionalnosti, moralne i katoličke vrijednosti. Posljednjih godina krenuli su u ofenzivu s nakanom zavođenja i upropaštavanja školske mladeži posredstvom feminističko-anarhističkog 'spolnog odgoja' u školama. (kristov-stol.hr)

U programu ''Slika Hrvatske'' kojeg na HTV vodi i uređuje Karolina Vidović Krišto  prikazala je kratki film 'The Kinsey Syndrome', kao odgovor na Jovanovićev  ''zdravstveni odgoj'': pedofiliju kao temelji spolnog odgoja. Čim je očitovana druga – crna strana ''odgoja'', program je nazvan ''skandaloznim'' i skinut s repertoara HTV, a urednicu čeka kazna i vjerojatno izgon s posla! Zanima nas što je učinilo Društvo novinara u RH u obranu slobode javnog priopćavanja i zaštitu kolegice Karoline Vidović Krišto?

Medije u RH čija je sloboda govora i tiska ustavom garantirana, nalazi se na 85. mjestu (od 196 država) u rejtingu svjetskih agencijama: Press Freedom Indexu i Freedom House, s ocjenom - djelomično slobodna! I ta djelomična sloboda ušutkana je početkom 2013. godine Zakonom o Internetskim medijima, koje nisu pod državnom kontrolom ili utjecajem, predstoji kazna ako se okrnji ugled (ne)uglednicima!

Zoran Milanović nastoji diktatorskim metodama ustuknuti hrvatski narod od kritike na Vladu, barem za slijedećih šest mjeseci dok RH uvede u Europsku uniju, jer svaki javni nered dovodi u pitanje sigurnost u državi i eventualno odgađanje ulaska u EU.

Međutim, Milorad Pupovc (glasnogovornik srpskih udruga) i Žarko Puhovsky (glasnogovornik židovskih udruga), javno i sustavno optužuju  hrvatski narod za ''genocid'', po uputama engleske obavještajne službe, s namjerom da Vladu prisilili na povlačenje optužbu protiv Srbije za genocid, što bi Srbiji otvorilo sve putovi u EU. Predugo bi bilo sve nabrajati. Longum est omnia enumerare!           

Kad jedan čovjek živi u zabludi – kažemo da je lud, a kad više ljudi živi u zabludi – kažemo to je stranačko ludilo u Hrvatskoj. Naime, imamo 123 ''političke'' stranke, od kojih bi se jedva moglo sastaviti dvije: Hrvatsku demokršćansku stranku i Socijalnu komunističku partiju.

Ima li skromnosti kod stranačkih čelnika kojima se ne bi dojmila slatkoća slave?  Presudan je čas za političko i stranačko pregrupiranje i učvršćenje državotvornosti i demokracije u Hrvatskoj!  

_____________

(*) Milorad Pupovac za nos vuče hrvatske političare!

- Milorad Pupovac se hvali da je reinkarnacija i nasljednik Svetozara Pribičevića. Znadu li hrvatski političari i nacionalni praznoglavci, tko je bio Svetozar Pribičević? Evo što o njegovom ponašanju i zlodjelu kaže srpski pisac Đuro Zagorac: ''Svetozar Pribičević (1875 – 1936) bio je prvi pravi političar među Srbima u Hrvatskoj. Osnova je i stranku – Samostalnu demokratsku stranku – u kojoj je uspevao  da okupi Srbe. – Srbi na okup! Uz poruku Hrvatima u Zagrebu: Do istrebljenja vašeg ili našeg! Bio je žestoki Jugoslaven, ali još žešći unitarista. U prvoj vladi Kraljevine SHS povereno mu je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Zapamćen je kao strog ministar i po tome što je hrvatskog lidera Stjepana Radića oterao u zatvor zbog 'podrivanja države'.(preuzeto iz interneta. D.H.)

To je onaj jugosrbenda, što je odveo hrvatske ''guske u maglu''. Nota bene! Time je Svetozar Pribičević uveo Hrvatski narod u najveću tragediju u povijesti.  

     Kakvi su to hrvatski političari, koji od Pupovca primaju odličje Svetozara Pribičevića?

     Kakvi su to hrvatski političari, koji na svoja prsa stavljaju ''Svetozara Pribičevića''?!

     Kakvi su to hrvatski političari, koji dozvole u Hrvatskoj kult  Svetozara Pribičevića?!

     Ako je Hrvatski sabor, to što mu ime kaže, onda  će zabraniti kult Svetozara Pribičevića.

Zoran Milanović je svojim ponašanjem pokazao da uopće nema hrvatske pameti, nego…

Zoran daje sve nazdrave ubojicama Hrvata, silovateljima Hrvatica i minerima Hrvatske. Zoran Milanović proklamira i potvrđuje manjinskim Srbima nametanje Hrvatima. Uskoro će Milorad Pupovac odvesti ''guske u maglu'' na klečanje pred  Dražinim spomenicima i na ljubljenje sa Šešeljevce i Miloševćevcem  Tomislavom Nikolićem. To je u skladu s podaničkim praznoglavom i praznodušnom  hrvatskom politikom.

Zar ne vidimo to u Vukovaru!? Srbi su poubijali toliko Hrvata da ostvare trećinsku većinu i nametnu se s dvojezičnosti Hrvatima u hrvatskom gradu Vukovaru.   Tako nešto ne poznaje nijedna pravna država u svijetu. Njemačka je i danas pod lupom radi Hitlera. Hrvatska nagrađuje vukovarske Srbe za masovna ubijanja i progone Hrvata iz hrvatskog grada Vukovara, za silovanje, za pljačku, za razaranja grada (Hrvatska Hirošima)… Bravo, hrvatski političari i sretan vam put u Beograd!

Izvadci iz dopisa  Dragana Hazlera – hrvatskog djelatnika 

Basel, 6 siječnja 2013. na obljetnički dan 6-siječanjske diktature kralja Aleksandra (1929.)

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg