Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas161
mod_vvisit_counterJučer373
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan534
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7271
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2613291

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.153
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
SUD JAVNOSTI:HRVATSKA ČISTA STRANKA PRAVA (HČSP) REHABILITIRA BIVŠE KOMUNISTE PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Četvrtak, 24 Siječanj 2013 11:14

(Molim urednika: objavite, vrlo je zanimljivo, vidjet ćete!)

 

HRVATSKA ČISTA STRANKA PRAVA (HČSP)

 

REHABILITIRA BIVŠE KOMUNISTE

 

Dok se druge pravaške stranke, kako tako, konsolidiraju i pokušavaju se ujediniti, Hrvatska čista stranka prava (HČSP) muku muči sa bivšim komunistima i kriminalcima u svojim redovima. Primjerice predsjednik središnjice gospodin Josip Miljak, u samo par godina, po drugi puta raspušta Zadarsku podružnicu i to na način da  uvijek manipulira sa istim čovjekom, a radi se o drugu Ivi Ćozi, bivšem sudioniku  NOB-a i komunisti SK. Najprije ga je, zbog loših izbornih rezultata, a na reakciju članstva, smijenio sa svih dužnosti u stranci, a umjesto njega za predsjednika Gradskog odbora Zadar imenovao gospodina Srećka-Hrvoja Matanovića, odnosno sva tijela Zadarske podružnice birana su sukladno Ustavu stranke, dok Županijski odbor nije nikada izabran, jer na terenu županije nije bilo niti jedne podružnice.

 

Nakon 3 godine, opet prije izbora, smjenjuje gospodina  Matanovića  i ponovno vraća druga Ivu Ćozu. Ovog puta  druga Ćozu imenuje povjerenikom Zadarske županije.

Primjećujete da druga Ivu Ćozu tutuliramo sa «drug» s pravom dakako, jer smo preko raznih državnih i drugih arhiva utvrdili da je drug Ivo Ćoza bio sudionik NOR i član bivšeg SK, a u javnosti se lažno predstavlja kao uzoriti  hrvatski domoljub, te žrtva bivšeg komunističkog režima, slijedom čega je isposlovao čak i lažni status Hrvatskog političkog uznika te po tom osnovu isposlovao uvećanu mirovinu od 25% (cca 1.000.-kn mjesečno, a koju prima od 2.000. godine.

Ovdje treba spomenuti, a vrlo zanimljivo je, da drug Ivo Ćoza prima i uvećanu mirovinu od 10% po osnovu sudioništva u NOR-tu.

Kako se ovdje radi i o kriminalu druga Ive Ćoze, Udruga hrvatskih političkih uznika «Ivo Mašina» pokrenula je preko  nadležnih državnih tijela (Upravnog suda i Uskoka) postupak za utvrđenje kriminala dotičnog, što je još u tijeku, a pred Općinskim sudom u Zadru već se vode dva sudska postupka i to radi:

-jedan zbog klevete po čl. 200  - tuži drug Ćoza,

- a drugi zbog kriminala i klevete – tuži predsjednik udruge političkih uznika Ivo Matanović.

A kad će se sudski spor okončati, «to ni sam Bog ne zna», ali ono što se pouzdano zna je kriminal druga I.Ćoze koji je u tijeku i po kojemu osnovu i dalje prima uvećanu mirovinu.

Zaključimo dakle, da li se uopće u ovoj Nezavisnoj državi Hrvatskoj isplati prijavljivati kriminalce? Ako nekoga prijaviš za kriminal, on ti uzvraća sa objedom (Čl. 200) za klevetu.

I još jedna zanimljivost, ovaj famozni članak 200 je preslikani bivši članak 174. po kojemu se sudilo za političke delikte, a po kojemu sam osobno osuđivan tri puta u komunističkom sustavu.

U Zadru, 24. siječnja 2013.g.

 

Akademik Ivo Matanović

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg