Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas160
mod_vvisit_counterJučer373
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan533
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7270
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2613290

Trenutno na stranici: 5
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
HRVATSKA PRED VRATIMA BRATOUBILAČKOG RATA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 5
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 03 Veljača 2013 15:20


 

 Piše Jakov Ribić

 

HRVATSKA PRED VRATIMA

 

BRATOUBILAČKOG RATA

 

Dragi  prijatelji u Isusu i Mariji !

 

Ovih zadnjih tjedana i mjeseci smo svjedoci sila pakla i tame koje su ustale u hrvatskoj, ne samo protiv boga i njegovih zakona, nego i protiv čovjeka i svega onoga što je svakome vjerniku najdraže i najsvetije. Naime, svi sinovi sotone paklenoga, odnosno svi komunisti, bezbožnici, agnostici, lažni kršćani, liberali, masoni, pederi i četnici u hrvatskoj su se udružili u zajedničku zločinačku družbu koja se zove  " crveni kmeri ".

 

Svi ti zločinci ili  " crveni kmeri "  započeli su svoj đavolski  " krvavi  ples " u hrvatskoj svojim seksualno - pederskim napadom na hrvatsku djecu i mladež u školama i odgojnim ustanovama, zatim bezobraznim napadom na katoličku crkvu i na njene pastire i vjernike.

 

I kao da im sve to nije bilo dosta usudili su se čak u svojoj đavolskoj mržnji udariti i na svetost i nevinost Blažene djevice Marije Bogorodice.

 

Tim činom su ti zločinci teško uvrijedili boga i svakoga vjernika katolika kojima je marija, majka kristova, najsvetija i najmilija majka.

ti pohmanitali zločinci sada namjeravaju udariti na osjećaje i rane hrvatskih branitelja uvodeći srpsku ćirilicu u vukovar i u drugim gradovima hrvatske.

 

Te zločince ništa ne brine što je ćirilica bila simbol srpsko - četničke agresije na vukovar i na cijelu hrvatsku.

 

Dragi prijatelji, ti  " crveni kmeri " su ušli ne samo u vladu već i u sabor republike hrvatske.

 

Oni misle u svome poremećenom umu i to još javno govore da su dobili mandat od naroda da vrijeđaju boga i čovjeka i da zlo čine cijelome hrvatskome narodu.

 

Umjesto da provode pravo i pravednost u zemlji, ti zločinci potiču nepravdu, netrpeljivost, nasilje i mržnju prema katoličkoj crkvi, prema vjernicima, prema domoljubima i prema svima onima koji se ne pokoravaju njihovim zločinačkim namjerama i ciljevima u hrvatskoj,

konačni cilj tih  " crvenih kmera "  u hrvatskoj je uništenje hrvatskog naroda i domovine hrvatske.

oni žele uspostaviti ponovo komunističku i srpsko - četničku vlast   dominaciju ) u hrvatskoj.

 

Dragi branitelji hrvatske domovine, ako na vrijeme na stanete na put tim zločinačkim namjerama crvenih vragova, oni će cijelu hrvatsku uvući u građanski rat i pretvoriti će našu lijepu domovinu u groblje leševa i mrtvačkih lubanja kao što su to nekada učinili  " crveni kmeri"  u kambođži.

nemojmo se zavaravati da će ti zločinci prestati činiti zlo hrvatskome narodu, ako ih hrvatski branitelji ne poraze  " novom i sveobuhvatnom olujom ".

 

Da je svijet na početku hitlerove vladavine se suprostavio njemu i njegovim nacistima, onda ne bi sigurno došlo do drugoga svjetskoga rata i do toliko milijuna ubijenih židova i drugih nevinih ljudi, žena i djece na ratištima diljem svijeta i u plinskim komorama smrti.

iste zločine kao i hitler i njegovi nacisti, pa čak i veće, su počinili komunističke vođe: Staljin, Tito i drugi širom svijeta.

 

mnoga mjesta u hrvatskoj su puna jama i groblja komunističkih zločina tita i njegovih crvenih sljedbenika.

 

A sada su ti crveni komunistički vragovi  ponovo zavladali hrvatskom i u svojoj bahatosti, oholosti i totalnom ludilu namjerno i ciljano vode hrvatsku u građanski rat.

 

Dragi prijatelji, molite svaki dan krunicu blažene djevice marije, tako da bi majka božja, koja je satrla glavu crvenom zmaju paklenome, mogla satrti i glave svim tim crvenim vragovima u hrvatskoj koji su u svojoj oholosti ustali protiv boga i njegove majke kao i protiv crkve kristove.

 

Ta vrsta crvenih vragova se može istjerati iz hrvatske samo molitvom, postom i pokorom, kaže isus u evanđelju. Ovdje se radi o borbi između krista i sotone za ljudske duše, o borbi između djece božje i djece sotone paklenoga za ljude.

 

Bez božje milosti i bez pomoći svete bogorodice marije mi sami, samo sa svojim ljudskim snagama, ne možemo pobijediti te  " crvene kmere "  koji su zavladali hrvatskom, jer u njima djeluje sam sotona pakleni, princ tame i začetnik svakoga zla i grijeha.

 

Bdijte i molite, kaže nam isus, jer bez njegove pomoći mi ne možemo ništa sami učiniti niti se oduprijeti tako velikoj moći neprijatelju ljudskoga roda i njegovim sljedbenicima

sotona je  " lažac i ubojica ljudi od vječnosti "  -  kaže sveto pismo.

i sotonini sljedbenici  u hrvatskoj se služe svakojakim lažima i prevarama da bi poubijali što više hrvata i uništili hrvatsku domovinu.

u tome ih mogu spriječiti samo bog i blažena djevica marija i naša vjernost katoličkoj crkvi i njenim istinama vjere, kao i ljubav prema hrvatskome narodu i domovini.

 

Zato treba uzeti u ruke križ kristov, sveto pismo i krunicu blažene djevice marije i s tim  " božanskim oružjem "  krenuti   "u boj za narod svoj"  protiv sotone i njegovih crveni vragova u hrvatskoj.

Kraljice hrvata, koja si sa hrvatskim braniteljima izvojevala pobjedu nad srbo - četnicima u domovinskom ratu, pomozi sada svima nama da srušimo vladavinu  " crvenih kmera " u hrvatskoj .

 

Majko božja marijo i naša najdraža majko moli za nas i zaštiti nas od paklene moći sotone i njegovih crvenih vragova.

isuse, bože naš, smiluj nam se i pomozi nama slabima svojom božanskom milošću, ljubavlju i snagom svojega duha svetoga, u borbi protiv svih sila pakla i tame.

tako neka bude ! 

Amen !

Hvaljen Isus i Marija !

Это был пистолет мелкого калибра, и "Скачать карта черногории"он ухитрился выстрелить из "Ростов на дону карта скачать"него трижды, прежде чем я выбил его, всадил свое лезвие Стайлеру в диафрагму и "Скачать концерт маменко"стал смотреть, как он оседает в "Скачать игру принцессы юные модницы"кресло, с которого встал.

Я бросил пращу и рванулся к автомату, "Скачать игру диверсанты торрент"когда услышал хруст веток за спиной справа от меня.

И они "Самый лучший бесплатный антивирус скачать"напоминали Управлению о старом законе, принятом во времена, последовавшие за "Лунтик в поисках звезды ключ"Тремя Днями, согласно которому на вечные времена запрещалось зажигать "Музыкально дидактические игры"огненные шары в небе над Землей.

Впрочем, я не знаю, насколько "Скачать английский разговорник"это верно.

Только одна из этих характеристик соответствовала действительности.

Я "Червячки 2011 скачать на компьютер скачать"ни слова не говорил ваша раса, моя раса!

Komentari (4)
 • radovan  - kibidabi
  “Srbi ne mogu da žive sa Hrvatima ni u kakvoj državi. Ni u kakvoj Hrvatskoj“. (Patrijarh Pavle u pismu lordu Karingtonu, avgusta 1991.
  _____________________________________________________________

  Gospodine Radovane!

  Ako si već prenio misli pokojnoga patrijarha Pavla, trebao si nešto reći i o svom mišljenju.
  Potpuno je točno što je Patrijarh Pavle rekao. Samo se nije dorekao. Zaboravio je da je RH samostalna država, pa bi bilo loogično da je Patrijarh Pavle trebao pozvati sve svoje Srbe da napuste državu u kojoj ne mogu živjeti.
  Hvala dragom Bogu mnogi tzv. Srbi u Hrvatskoj su shvatili da oni i nisu Srbi već Hrvati. Već na ovom zadnjem popisu se ih izjasnilo oko 30 tisuća da su Hrvati pravoslavne ili kršćanske vjere, a kakvo raspoložženje trenutno vlada među tzv. Srbima u Hrvatskoj do idućeg popisa neće ih u Hrvatskoj ostati niti tisuću. Svakim danom stiže nam nevjerojatan velik broj pristupnica. Ima među njima čak i svećenika koji žele biti na usluzi Hrvatskim pravoslavnim vjernicima. Čast nam je obznati da imamo i ponuda iz nekih svjetskih pravoslavnih crkava i ponuda visokih crkvenih dostojanstvenika - episkopa, što nam daje nadu da će preobraćanje bivših tzv. Srba u Hrvatskoj ići puno brže nego smo se sami nadali.
  A ti, Radovane - kibidabi - nemoj čekati zadnji vlak - ukrcavaj se što prije,kako bi izbjegao Pavlov poziv.
  Bog i Hrvati svih vjera!
  Akademik Ivo Matanović
 • Zvonislav  - NOVO DOBA
  Nevjerovatno ali istinito i zatim još jednom,, nevjerojatno.Konačno jedan Hrvat obdaren pameću i hrabrošću, vodi rat i već je izvojevao dio pobjede za razliku od svih do sada vladajućih,poslušnika,neznalica,kukavica.,.,.,.i svih do sad hrvatskih sljepaca i neznalica koji su samo znali i htjeli uz pomoć stranaca većinom naših protivnika odnosno vidljivih neprijatelja vladati Hrvatskom.Tajna i njezin ključ su otkriveni i sad su na djelu.put je pravi i jedini,samo kad bi još to i oni na vlasti javno rekli kao oni koji su te iste naše stanovnike okrenuli protiv nas i pretvorili nam bližnje u neprijatelje da bi širili sebe a na našu štetu i pogibelj.Tko je pročitao bilo koju povijest o Hrvatima i ima mozga jasno mu je da su ovi pravoslavci isti što i mi samo druge vjere.Hrvatska bez svoje lisnice i puške kroz svoju dugu povjest morala je trpjeti tuđe ideje,nepravde............ali zašto danas Hrvatsko vodstvo se ne pridruži ideji pa javno kaže NE TJERAMO SRBE U HRVATE VEĆ AKO NETKO MISLI ILI ZNA DA JE HRVAT BEZ OBZIRA NA VJERU NEKA TO SLOBODNO KAŽE ..... i naravno ako su toćni navodi o broju naših pravoslavnih,da tada što prije pomognu novčano novu istinu kao što pomažu i druge.Dalo bi se pisati mnogo o tome ali i ovo je dosta. U vrijeme rata pa i prije a ako ne onda je moglo i poslije ... IZDATI PROGLAS DA .... TKO GOD SE OSJEĆA HRVAT NA CIJELOM PROSTORU BIVŠE JUGE DA DOĐE PO DOMOVNICU U ZAGREB BEZ OBZIRA GDJE SE TADA NALAZI I ŽIVI. Izostankom ovako jedne objave izgubili smo mnogo Hrvatskih glava koje će opet biti tuđe.Na primjer u Albaniji ima jedno cijelo selo i ljudi koji tamo žive kažu da su Hrvati i muslimanske su vjere i govore još uvijek Hrvatski,o tome je pisala ARENA prije 15-ak godina na cijele dvije srednje stranice. Zato svaka čast gospodine Ivo neka Vas Bog poživi do ostvarenja vaše ideje i još mnogo mnogo duže.
  Pozdrav Zvonislav
 • pravoslavac  - NE PROPUSTITE PROČITATI......

  NE PROPUSTITE IŠČITATI......
  Upravo smo primili zanimljiv tekst iz Australije sa porukom njihova premijera gospodina Kevina Rudd, koji nam poručuje kako trebamo se odnosiiiti prema došljacima. Bez obzira iz koje oni zemlje dolazili, ili su već nekoć davno došli, ali nikada se nisu prilagodili domicilnoj većini. U našem slučaju to se uglavnom odnosi na tzv. Srbe koji nikako da prihvate hrvatsku državotvornost i uljudbu sa svim njenim simbolima koje svaka država na svijetu ima. Uporabljavamo ovdje termin "tzv." jer se zaista i radi o narodu koji je u povijesti nekoliko puta mijenjao svoj nacionalni identitet. Prilagođavao se onomu koji je politički bio jači i tko ga je više plaćao. U neku ruku od sebe su napravili "robu za tržište"
  Zato, dragi čitatelji, ne propustite ovu prigodu a da ne iščitate ovaj tekst u cijelosti. Bilo bi nam svakako drago da na njega i javno reagirate.
  Urednik i predsjednik HPC
  Akademik Ivo Matanović
  **************************************************************************

  Tako bi trebalo biti diljem svijeta i u Državi Hrvatskoj

  Prime Minister Kevin Rudd - Australia

  "EMIGRANTI, A NE AUSTRALCI, TREBAJU SE PRILAGODITI.( Dakako to vrijedi i za "naše" Srbe u RH i BiH)
  I to je to, bilo da vam odgovara ili ne. Sit sam toga da se ova nacija zabrinjava da nismo možda uvrijedili neke individue ili njihovu kulturu. Od terorističkog napada u Baliju do danas, svjedoci smo vala patriotizma koji dolazi od većine Australaca. Ova je kultura izgrađena tijekom dvijesto i više godina muka, truda i pobjeda milijuna muškaraca i žena u potrazi za slobodom. Govorimo pretežno ENGLESKI, a ne španjolski, libanonski, arapski, kineski, japanski, ili bilo koji drugi jezik. Što znači da ukoliko želite biti dio ovog društva, naučite naš jezik! Većina Australaca vjeruje u Boga. To nije neka kršćanska desna orijentacija, niti je to politički nametnuto, to je ČINJENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, utemeljili muškarci i žene kršćanske vjere, na kršćanskim načelima. Naravno da je u tom slučaju adekvatno da se kršćanska obilježja nalaze na zidovima naših škola. Ako je Bog za vas uvreda, predlažem vam da odaberete drugi dio svijeta za vaš dom, jer je Bog dio naše kulture. Dopustit ćemo vaše vjere i nećemo vas pitati zašto u to vjerujete.

  Tražimo od vas da prihvatite našu vjeru i da živite sa nama u harmoniji, mirno i u radosti. Ovo je NAŠA DOMOVINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustit ćemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, prije svega, ukoliko se ne prestanete žaliti, protestirati i užasavati NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM KRŠĆANSKOM VJEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australci, SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU. Ukoliko ste ovde nesretni, onda OTIĐITE. Nitko vas nije prinudno ovdje doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovdje primimo.

  Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali."

  Premijer Kevin Rudd, Australija
 • Vjekoslav Škreblin  - ŠIRITI PORUKE UPOZORENJA
  Samo onaj tko ne živi u našoj zemlji ne može vidjeti, osjetiti pa tako niti shvatiti da Hrvatskom vladaju mentaliteti grupice bezbožnika.
  Ne trebaju se posebno nabrajati primjeri ove tvrdnje.
  Dovoljno je reči kako svakim danom sve manje ljudi je zaposleno a srljamo u društvo svekolikog siromaštva.
  Posljedice toga nesagledivo su štetne i razorne kako za državu tako i za narod takve države.
  Pošto vlastodršci više ne kriju svoja (ne)djela prema državi i narodu, pokušavaju na svekolike načine utjecati na svaki djelić života običnog čovjeka.
  Štoviše, pokušavaju mu ući u svijest i podmetnuti mu laž-demagogiju, kako je katastrofalno stanje u državi došlo i nastalo samo od sebe.
  Niti ne pomišljaju makar i dio odgovornosti za sadašnje stanje pripisati sebi.
  Jasno je da narod sve teže trpi ovakvu beznadnost i traži PRAVDU i rješenje izlaska iz krize.
  Jasno je također kako strukture koje vedre i oblače nad ovom zemljom, pod svaku cijenu ne žele odstupiti sa svojih pozicija.
  Stoga su se udružili u jednu monolitnu organizaciju koja kontrolira sve institucije ove zemlje.

  Medije, politiku, političare, pravosuđe, policiju, financije,privredu, kulturu, obrazovanje, šport...

  Ono što još nije zakonom staviljeno pod njihovu kontrolu, uskoro će biti, jer upravo pišu baš takve zakone, koji će im omogućiti i kontrolu zraka koji udišemo...
  Problem ostvarenja plana vječitog o(p)stanka na površini "Crvenih Kmera", kako ih se počelo nazivati je i u tome, što njihovu čud sve više prepoznavaju i izvan Republike Hrvatske.
  Takva čud sve više razorno djeluje i izvan naše zemlje...
  To je kompromitirajuće za administracije zemalja koje ih podržavaju a pripadaju zapadnoj civilizaciji.
  U srcu Europe, u Hrvatskoj, postoji režim koji nije dostigao minimum minimuma današnjih civilizacijskih dobara i tekovina.
  Iako se i takva opcija vrti u glavama hrvatskih "Crvenih Kmera", ne očekujem bratoubilački rat na ovim prostorima.
  Baš zbog toga jer su korijeni zločinačkog mentaliteta njihovih pripadnika prepoznati u povijsti, što vide i van Republike Hrvatske.
  Označeni su kao dio povijesno poznatih mračnih sustava.
  A takve zločinačke umove napredan je svijet osudio riječima DA SE VIŠE NIKADA NE PONOVI...

  Svaki pojedinac ili udruga koja prepoznaje i upozorava na sveopću opasnost za ljude i države, makar se zvala i HRVATSKA PRAVOSLAVNA ZAJEDNICA, zaslužuje povjerenje okruženja u kojoj živi i djeluje.
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg