Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas258
mod_vvisit_counterJučer343
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2223
mod_vvisit_counterProšli Tjedan3333
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7876
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12796
mod_vvisit_counterUkupno2666952

Trenutno na stranici: 2
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
KRIMINALNA I POLITIČKA EKVILIBRISTIKA ZADARSKIH BIVŠIH KOMUNISTA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 27 Veljača 2013 12:54

 

KRIMINALNA I POLITIČKA EKVILIBRISTIKA

 

ZADARSKIH BIVŠIH KOMUNISTA

 

Napokon je Uskok preko Krim policije u Zadru pokrenuo istražni postupak protiv Ive Ćoze, lažnog hrvatskog političkog uznika koji je po tom osnovu punih 12 godina prima uvećanu mirovinu za 25% - mjesečno - cca 1000 kn. Status hrvatskog političkog uznika ishodio je kod Administrativne komisije pri Vladi RH, a stekao ga je temeljem lažnog svjedočenja prof. Bruna Zorića, predsjednika Podružnice Hrvatskih političkih zatvorenika Zadar, protiv kojeg će se, također, istraga protegnuti, jer je „držao ljestvice lopovu“. Zanimljivo je da je drugu Ivi Ćozi uvećana mirovina za 10% i za navodno sudjelovanje u NOB-i.                

Napominjem da sam u svojstvu predsjednika Hrvatskih političkih uznika „Ivo Mašina“ Zadar, protiv rečenog druga podnio pismenu prijavu Administrativnoj komisiji pri Vladi RH prije 6 godina s prijedlogom da mu se oduzme status političkog uznika kao i to da se protiv istoga pokrene krivični postupak. Sve to sam objelodanio preko dnevnog tiska i preko raznih portala, ali do današnjeg dana protiv istoga nije ništa poduzimano, nego je naprotiv inkriminirani drug Ćoza podnio tužbu protiv mene za klevetu. I da ironija bude veća, u prvostupanjskom procesu dobio sud, gdje sam novčano osuđen na 5.083,68 kn.Naravno da sam poslije ove presude uložio žalbu. Dakle proces još traje.

Postavlja se sad pitanje, što je u ovom slučaju za javnost zanimljivo.Odgovor je logičan.

 

Prijaviš lopova za kriminal, on tebe preko famoznog članka 200 KZ za klevetu.

 

I tako u nedogled – ovakvih i sličnih sporova se vodi u lijepoj našoj. Očito nešto nije valjano u tumačenju članka 200 KZ kojim se obilato služe kriminalci kako bi prikrili svoj kriminal.

I za kraj. Ovaj slučaj na relaciji drugovi Ivo Ćoza, Bruno Zorić i moja malenkost proteže se punih 15 godina. Obadvojica drugova su se uvukli u desne nacionalističke stranke i dobro glumili domoljube, (Ćoza u strankama HSP i HČSP kao član glavnog stana, a drug Zorić u HDZ-u. Nakon što su preko javnih medija raskrinkani kao bivši komunisti, izbacivani su iz stranaka, pa opet primani. Zanimljiv primjer druga Ćoze koji je dva puta izbacivan iz pravaških stranaka pa da bi na koncu opet bio vraćen u HČSP i postavljen kao povjerenik za Zadarsku županiju.

Kako već u proslovu rekoh, komunistička lopovska ekvilibristika se nastavlja. Ponadajmo se ne za dugo, jer je „Uskok“ konačno preuzeo i ovaj dio kriminala u svoje ruke.

U Zadru, 27.veljače 2013.g.

                                                                                    Akademik Ivo Matanović

 

 

 

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg