Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas159
mod_vvisit_counterJučer373
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan532
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec7269
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2613289

Trenutno na stranici: 4
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
POZIVNICA HRVATSKIM DOMOLJUBIMA ZA HODOČAŠĆE NA BLEIBURG 11.05. 2013.g. PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 7
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Nedjelja, 28 Travanj 2013 19:02

POZIVNICA HRVATSKIM

DOMOLJUBIMA ZA HODOČAŠĆE

NA BLEIBURG  11.05. 2013.g.

 

Manje je poznato da na Bleiburgu i Križnom putu stradao i ne mali broj Hrvatskih pravoslavaca koji su  dijelili  tragičnu sudbinu skupa sa svojom braćom hrvatskim  katolicima. Stoga naša udruga Hrvatskih pravoslavnih vjernika upućuje ovaj javni poziv i svim hrvatskim pravoslavcima da se na ovogodišnjem  23. HODOČAŠĆU priključe u što većem broju.

Tim činom ćemo pokazati svijetu da su u Drugom svjetskom ratu za Domovinu Hrvatsku, rame uz rame, su se  borili i Hrvatski pravoslavci i koji su, ne mali broj, ostavili i svoje kosti diljem Domovine Hrvatske pa i na Bleiburškom polju i diljem Križnog puta od Bleiburga pa sve do Đevđelije.

Napominjemo da se ove godine okupimo na Bleiburgu u što većem broju, jer će taj posjet ove godine imati višestruki učinak. Pshiloški što veći broj na Bleiburgu preusmjerit će i sve naše hrvatske birače, koji samo 8 dana kasnije izlaze na lokalne izbore, da svoj glas usmjere za one stranke koje u svom programu imaju Domoljublje, hrvatsku državotvornost i čovjekoljublje.

Jednom riječju koji su antikomunisti i koji hrvatski misle, dišu i pišu…

Ovogodišnji posjet hrvatskih pravoslavaca na Bleiburg i masovni izlazak na izbore treba da ukaže na brojnost hrvatskih pravoslavaca u RH koji se je od prošlog popisa 2001. do 2011. utrostručio i sada doseže brojku od preko 35 tisuća. Priznat ćete, nije mala brojka – a s obzirom na sve veću borbu SPC da svoj broj uvećaju, događaju se obrati u korist Hrvatskih pravoslavaca. Sve su crkve kod SPC potpuno prazne, a hrvatske sve popunjenije. Za sada je taj prijelaz išao prema Hrvatskoj katoličkoj crkvi, a uskoro će to biti i Hrvatskoj pravoslavnoj.

Dragi Hrvati i Hrvatice svih vjeroispovijesti, ne smećite s uma značaj ovogodišnjeg HODOČAŠĆA na Bleiburg, jer je ono, kako već rekosmo, politički i Domoljubno više značajno.

Nemojte pri tome zaboraviti da sa sobom ponesete i što više hrvatskih stijegova i drugog simboličkog hrvatskog obilježja. Pokažimo svijetu da  nas još ima da samo tu – na hrvatskom tlu od pamtivijeka, a ne samo od stoljeća sedmoga.

Bog i Hrvati!

Predsjednik

Akademik Ivo Matanović

А так как "Игра лягушки на болоте"наша плантация была укрепленным пунктом, то, конечно, небольшие отряды индейцев не дерзали "Сумерки 2 книга скачать бесплатно"напасть на нее.

Я собирался уже снова обратиться с вопросом к своему другу, но "Pioneer deh p6900ib инструкция"заметил, что он "Скачать виндовс 7 максимальная 32 бита"занят и, видимо, не хочет, чтобы его отвлекали.

Поезжайте-ка в Эпсом на скачки "Чего ждать когда ждешь ребенка скачать бесплатно"в день дерби там вы получите истинное представление о масштабах азартных игр "Скачать программу для записи для песен"в Англии, потому что иначе как азартом, и притом азартом самого низкого "Скачать моды машины на сталкер зов припяти"пошиба, это зрелище не назовешь.

смеясь, отозвался лейтенант "автокредит процентная ставка"драгунского полка.

Он как-то удивительно подходил к моему настроению и действовал на меня более "Рейтинг настольных игр"успокоительно, чем открытый, полный "Nokia e71 драйвера"воздуха сосновый лес.

Это был выстрел из ружья, но настолько далекий, что прозвучал он как осечка.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg