Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas126
mod_vvisit_counterJučer480
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan2323
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9060
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2615080

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Na pitanje voditelja što je s hrvatskim pravoslavcima na blajburškoj komemoraciji g.Božo Vukušić ... PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Četvrtak, 09 Svibanj 2013 09:36
11:15 (Prije 0 min)
za mene

 

Tko dozvoljava Boži Vukušiću da raspiruje „bratstvo i jedinstvo“ na krvi i kostima hrvatskih blajburških žrtava!

Božo Vukušić, mrtav hladan, poziva srpske i crnogorske četnike na Blajburg.

Moram izraziti svoje ljudsko zgražanje i gnušanje nad govorom gospodina Bože Vukušića tajnika Počasnog blajburškog voda na TV mreži u emisiji „Bujica“ od 8. Svibnja 2013. u 20 sati koju vodi novinar Velimir Bujanec.

Na pitanje voditelja što je s hrvatskim pravoslavcima na blajburškoj komemoraciji i zašto je zabranjeno  protujereju Aleksandru Ivanovu da osobno pozdravi skup u ime hrvatskih pravoslavaca - g.Božo Vukušić nije htio direktno odgovoriti, zapravo nije niti spomenuo Hrvatske pravoslavce,  već je rekao da će sljedeće godine pozvati srpske i crnogorske četnike na Blajburg, jer su i oni „ko biva“ imali žrtava.

Moramo se upitati tko je u istinu taj čovjek? Tko ga je postavio za tajnika Počasnog blajburškog voda i zašto? Što on tamo zaista radi?

Po ovome što je govorio na televiziji nameće se zaključak da je on čovjek pod kontrolom stranih centara moći i starih UDBA-ških struktura (Manulić, Perkovići, Mesić, Josipović, Radman i šire) ubačen s ciljem slabljenja svakog oblika hrvatskog otpora i želje za samostalnošću i slobodom, u skladu s velikosrpskim programom „Memorandum 2“, na tragu  stvaranju „Treće Jugoslavije“ – UNUTARNJA AGRESIJA, na što upozoravaju admiral Davor Domazet – Lošo i general Lukić. Uzalud se g. Vukušić trudio sakriti svoje bitne namjere tvrdom „antikomunističkom“ retorikom. Pozivom četnika na Blajburg sve je rekao o sebi.

Četnici su dobro došli na Blajburg a nama hrvatskim pravoslavcima je zabranjeno!!!

Ako ovaj zaključak nije točan onda bi se dotični gospodin trebao upitati dali on zna što je to moral i što je to savjest, pa ako ni toga nemam mora se upitati „gdje mu je mozak“? Tko je to on i tko ga je ovlastio da pređe preko 400.000 žrtava komunističko-partizannskog terora i tko mu dozvoljava da sutra (iduće godine) na Blajburgu, na našim kostima pije kavu i piće s četnicima. Jer prema tezama g. Vukušića, gore spomenute žrtve su isključivo komunistički-partizanski grijeh, a četnici su bili janjad. Mi Hrvati dakle trebamo zaboraviti stotine godina srpskog terora nad nama, zaboraviti Načertanije, Kraljevinu Jugoslaviju, smrt Stjepana Radića,Memorandum 1, memorandum 2, Domovinski rat i sutra s četnicima graditi novu Jugoslaviju i novo „bratstvo i jedinstvo“

Simptomatično je kod dotičnog gospodina Bože Vukušića i to da u njegovim „čuvenim knjigama“ kojima navodno raskrinkava udbaše nema niti jedne „velike ribe“, ali zato ima veliki broj žrtava Udbe, od udbaša (očito njegovi pajdaša koji su mu dostavili potrebnu dokumentaciju) proglašenih udbašima, kako bi eliminirali po njih potencijalno opasne ljude.

Inače je g. Božo Vukušić šire poznat kao „veliki borac protiv ustaša“. Zajedno s hrvatskom Udbom i policijom, te austrijskom policijom progoni mladež koja na Blajburgu nosi znakovlje NDH. Sigurno će vrlo uskoro od predsjednika YUsipovića, ili od EU ili MI6 dobiti neko značajno odlikovanje.

Jadna li si, draga moja Hrvatska!

Milan Višnjić

Djelatnik udruge Hrvatskih  pravoslavaca

Когда они дошли до конца мрачного прохода между камерами, улыбка сползла с его сицилийского лица.

Теперь почти никто уже не сомневался, что мать Карлоса колдунья и, конечно, все эти дела ее сын совершал при ее помощи

Наше терпение не "Квантовый воин: сознание будущего" подверглось долгому испытанию.

Мы оставались в "индийские фильмы скачать на телефон" таборе допоздна.

Скорее, это был "скачать музыку одесса мама" парусник трехмерного воздушного океана.

У тебя было "скачать бесплатно аудиокнигу голодные игры" слишком много работ по антропологии и "краткое содержание после бала толстой" древней истории, чтобы ты сумел "лучшие игровые автоматы" продержаться долго.

Римо знал силу "игры скачать для симбиан" этого удара, который папочка отрабатывал с "игровые автоматы через торрент" ним долгие годы.

И "скачать наряды допуска" я не сомневаюсь, что, когда я "Дневник памяти" властно протягивал руку к блокноту, в моих глазах горел необыкновенный свет.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg