Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas295
mod_vvisit_counterJučer388
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan295
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2487
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec9574
mod_vvisit_counterProšli Mjesec15925
mod_vvisit_counterUkupno2602611

Trenutno na stranici: 6
0 198.143.37.165
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Opet će nas klati prokleti Hrvati PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 2
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Srijeda, 03 Srpanj 2013 08:59
 

Savo Štrbac i njegove tlapnje

Opet će nas klati prokleti Hrvati

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
Hrvatima ne verujem već vekovima: Savo Štrbac, objektivan
Hrvatima ne verujem već vekovima: Savo Štrbac, objektivan
Photo: wikimedia.org

Raspomamljeni četnički fiškal nada se da tužbe za genocid neće biti povučene i tvrdi da su Hrvati zaslepljeni mržnjom prema svemu što je srpsko * Hrvati će biti gori prema Srbiji nego što su bili Slovenci prema njima * Izbeglicama neće biti ni gore, ni bolje

Direktor Dokumentaciono-informativnog centra Veritas Savo Štrbac, dugogodišnji pritajeni analitičar genocidnih Hrvata i njima imanentnog zla, te bezmalo savršenih Srba, izjavio je Srni da "smatra da će Hrvatska biti gora prema Srbiji tokom približavanja EU, nego što je to bila Slovenija prema Zagrebu, te ocijenio da je apsurd što Hrvati sada svojataju naučnika Nikolu Teslu i književnika Ivu Andrića".

Štrbac je rekao da ne vjeruje Hrvatima da će održati obećanje da neće praviti prepreke Srbiji na putu ka EU kao što je to njima činila Slovenija, jer je Hrvatska mnogo puta do sada izigrala mnoge dogovore. Iz pozicije, naravno, pripadnika naroda čiji predstavnici, pogotovu u Štrpčevoj balvan - krajini, nikada nisu ništa izigrali, a nekmoli dogovore.

"Možda sam ja subjektivan, ali ja njima ne vjerujem ništa… Uvijek govore da neće oni biti kao što je Slovenija njima radila, ali ja mislim da će oni biti gori prema Srbiji nego što su bili Slovenci prema njima, samo će to raditi malo perfidnije, praviti te probleme, neće otvoreno”, rekao je Štrbac na radost šumske agenture.

Srna saopštava još neke detalje Štrpčeve pronicljivosti: "On naveo da je dovoljno reći da je vlast promjenjiva i da su katolički biskupi putem Biskupske konferencije, kao i viktimološko društvo i stranka HDZ uputili apel hrvatskoj vladi da ne povlači tužbu za genocid bez referenduma".

U isto vreme, on se nada da tužbe neće biti povučene: "Štrbac je naveo da će razgovora o povlačenju tužbi za genocid Srbije i Hrvatske biti, ali da se on nada da neće biti postignut dogovor do jeseni, kada bi već u septembru trebalo da bude određen početak glavnog pretresa pred Međunarodnim sudom pravde i bilo bi suludo poslije toga i povlačiti ih", prenosi Srna.

 

Srpska replika na hrvatsku kamu: Savin čitalac
PHOTO: Stock

Dokazana je, dakle, neizlečiva hrvatska ustašoidnost sravnjenog Vukovara i etničkog čišćenja balvanoidnih tvorevina pod nevinim Frenkijem Simatovićem i neizručenim Kepom Draganom.

Ključne značajke neodrživosti hrvatsko-srpskih odnosa bez bajoneta Štrbac pronalazi u neporecivoj kama činjenici da su "oni zaslepljeni mržnjom prema svemu što ima veze sa srpstvom i Srbima".

Raspomamljeni četnički fiškal već vidi probleme za Srbe koji se stvaraju ulaskom Hrvatske u EU: "Štrbac ocjenjuje da, kada je riječ o pravima Srba u Hrvatskoj kao što su obnova kuća, neisplaćene penzije i štedni ulozi i stanarska prava, ulaskom Hrvatske u EU ta prava Srba neće biti diskriminisana u evropskim propisima i pravnim okvirima, nego u praksi, i neće biti primjenjivana", prepričava Srna.

Zastupnik izbeglica kaže da u "izbjegličkog srpskoj populaciji postoje dva suprotna mišljenja povodom ostvarivanja njihovih prava nakon ulaska Hrvatske u EU, odnosno jedni misle da će se to brže i pravednije rješavati, a drugi misle da će biti još gore, jer je Hrvatska ostvarila svoj cilj da uđe u EU i nema više za šta da se vrši pritisak na nju".

Ja zastupam srednje mišljenje, da neće biti ni gore niti bolje i da će rješavanje srpskih problema ići tempom kakvim je išlo u posljednjih godinu ili dvije”, rekao je Štrbac.

Kome i pored svega nije jasna genocidna priroda Hrvata i naučno-umetnička suština Štrpčevih balvanoidnih prijatelja u Hrvatskoj, definitivno je beznadežni slučaj.

Охотники "Введение в специальность Юриспруденция Учеб. пос." спустились вниз, сели на коней и, пробравшись среди "Врожденные пороки сердца Руков. для педиаторов..." скал, въехали в ущелье.

Вы, конечно, можете причинить мне "Психологические тесты на все случаи жизни" мелкие неприятности, но не больше.

Ваша проницательность не знает границ, всемилостивый "Быстрый английский. Вспомнить все за 3 дня. Быстрый восстановитель английского языка" государь!

Подъезжая к стоянке, он заметил в вестибюле гостиницы "Откровения русской души" несколько японцев в военной форме.

Ты должен искать не следы "По велению короля" бомбы, ты, кретин.

А это означало, что суды должны работать.

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg