Čestitka

cestitka2014.jpg

Upis korisnika(login)

 

Libero Hosting web VPS www.liberohosting.com

Hrvatski Pravoslavac Korice

Prodaja kuće u Murteru

www.udbina.com

 

Križ Hrvatske Pravoslavne Crkve

Brojač Posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas182
mod_vvisit_counterJučer478
mod_vvisit_counterOvaj Tjedan1446
mod_vvisit_counterProšli Tjedan2778
mod_vvisit_counterOvaj Mjesec8183
mod_vvisit_counterProšli Mjesec12983
mod_vvisit_counterUkupno2614203

Trenutno na stranici: 8
0 198.143.37.145
,
0

Pristupnica

Pristupnica

                             SvMihovil    Isus     Bogorodica
Paralela između - Republika Hrvatska i Socijalistička Republika Hrvatska PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
HPZ - Aktualnosti
Urednik Administrator   
Četvrtak, 25 Srpanj 2013 15:58

Paralela između - Republika Hrvatska

i Socijalistička Republika Hrvatska

RH i SRH su iste ili posve slične u pitanju sveukupnih prava Hrvatskog naroda

Najblaže rečeno, obadvije su mećehe prema matičnom narodu Hrvatima. SRH, napose u svome prvom izdanju NRH je bila ne samo maćeha, nego kao sluškinja velezločinca Tita i njegovog komunističkog antifašima izvršila je genocid ubijanjem i progonom na više od milijun Hrvata. To je bio najstrašniji i najmasovniji genocid u čitavoj poznatoj povijesti Hrvatskog naroda.

Republika Hrvatska, koju su od 1991-1995. u mukama i krvlju izborili Hrvatski branitelji pretvorila se je od 2000-te godine u obnovljenu komunističku tvorevinu na čelu s KPJ, koju je Tito 1943. preimenovao u SDP. Država je postala prćija od 22 nacionalne manjine s dvostrukim pravom glasa i raznim nadpravima, privilegijama, novčanim podporama... i drugorazrednog Hrvatskog naroda, kojemu je dato pravo slugana (ako ima i taj posao?!) u državi Hrvatskoj, u kojoj bi trebao biti vladar, gospodar i nositelj svih prava, kako to pripada matičnom narodu u svima pravnim državama Europe i svijeta.

Pođimo od najjednostavnijih primjera, u kojima je Republika Hrvatska vjerna sljedbenica svoje predhonice tzv. Socijalističke Republike Hrvatske, koja i nije bila država.

Mi stariji, u koje spada pisatelj ovih redaka se dobro sjećamo izjave velezločinca Tita: "Prije će Sava poteći od Beograda prema Zagrebu, nego će Hrvati imati svoju državu!" Treba li bolji dokaz od ovoga, da Socijalistička Republika Hrvatska nije bila država, nego provincija velikorbske komunističke Jugoslavije. 

Ova Republika Hrvatska, nasljednica SRH po mnogočemu je najlošije izdanje svoje predhodnice. Nedavno se je premier Vlade RH Zoran  Milanović izjasnio o Hrvatskoj kao "nekakvoj državi". Milanović, takav kakav je rekao je točno o autoritetu i bezvlađu u RH.

Po političkoj liniji moglo bi se zapitati čije je država Republika Hrvatska, kad u njoj ima useljene 22 nacionalne manjine s dvostrukim pravom glasa, s primanjem novčanih podpora i s pravom sudioništva u svima razinama vlasti i institucija plus brojne privilegije.

Taj i takav model za nacionalne manjine ne pozna niti na priznaje nijedna država u svijetu. Primjerice, srbska nacionalna manjina, koja je u zadnjih 100 godina vodila dva najstrašnija genocidna i razaralačka rata protiv Hrvata i Hrvatske ima u Hrvatskoj veća nacionalna, veća politička, jezikoslovna i veća političkovjerska prava... i veća sveopća prava, nego Hrvatski narod. Evo samo jednog primjera: Hrvate, koji su branili svoje obitelji i svoju domovinu - državu Hrvatsku - Hrvatske braniteljice i branitelje se strogo kažnjava za kolateralne žrtve počinjene na infratsrukturnim srbskim fašističkim četnicima, a država Hrvatska je amnestirala i abolirala zrbske zločince svih zlih namjera i zločina počinjenih Hrvatskom narodu i Hrvatskoj.

Tko je stvorio, branio, očuvao i njegovao ovu Hrvatsku?!

Jesu li ovu državu Hrvatsku i sve povijesne državotvone Hrvatske stvorile, očuvale i uspostavile nacionalne manjine ili Hrvatski narod, koji je svoju državu Hrvatsku, njegovao i izgrađivao, krvlju branio od svih neprijatelja, među kojima su najistaknutiji bili Srbi poturice, državna srbska pravoslavna crkva i razne srbske četničko-fašističke bande, čak i srbske kulturne i znanstvene institucije (SANU-memorandumi). Dodajem uz Srbe, najveći neprijatelji Hrvatske bili su Talijani. U Istri su čak i mrtve Hrvate talijanizirali mijenjanjem imena na nadgobnim pločama, a živima je bilo zabranjeno hrvatski govoriti, a danas je sva Hrvatska Istra talijanizirana talijanskim nadpisima, talijanskim školama, talijanskim mirovinama i raznim talijanskim revanšizmima. Osim Istre, hrvatski grad Zadar ima u Italiji gradsko poglavarstvo i gradonačelnika.

Upravo ove dvije nacionalne manjine Srbi i Talijani su u svemu najnametljivije u Hrvatskoj i daje im Hrvatska ili točnije uzimaju si u Hrvatskoj toliko sveopćih prava, koliko im se prohtije.

U većini pravnih država svijeta uopće ne postoji status nacionalnih manjina, nego integracija, asimilacija i plaćanje useljenika da postanu imenom jezikom i ponašenjem narod i državljani u dotičnoj državi.

Samo Hrvatska robuje kompleksu nacionalnih manjina, a vladajući Brüssel još potencira takvo mnoštvo suvladara u Hrvatskoj jer to olakšava Europskoj Uniji vladajuću politiku "Divide et impera!"

Zašto zataje pridjevske imenice Hrvatska i pridjeva hrvatsk-i (-a, -o)?!

Pođimo od najjednostavnijega: Za vrijeme SRH Radio Zagreb je ujutro započinjao i oko polnoći završavao instrumentalnim izvođenjem hrvatske himne "Lijepa naša". Posve isto uz viorenje zastavom izvodi Hrvatska-radiotelevizija instrumentalno "Lijepu našu". Zašto HRT ne izvodi hrvatsku himnu i vokalno (pjevanjem) pa bi hrvatska djeca već u ranoj dobi naučila tekstovni sadržaj svoje himne?!

Većina europskih država izvodi himnu pjevno ili naizmjence poput Njemačke - instrumentalno i vokalno, a Srbija, koju nikada ne uzimam za uzor Hrvatskoj izvodi svoju himnu na RTS-u instrumentalno, vokalno i scenski.

Zašto hrvatski mediji u RH ostaju vjerni komunističkoj SRH u izvođenju hrvatske himne samo insrumentalno?!

Analogno zataji vokalnog izvođenja "Lijepe naše" vlada zataja imena Hrvatska i hrvatsko na dalekovidnici HRT kroz sve uloge izvjesriteljica i izvjestitelja. Pogledajmo i poslušajmo samo izvješća o dolasku i odlasku turista: "U zemlju je ušlo više vozila, nego iz zemlje". U koju to zemlju: planet Zemlju, u oranicu zemlju, ilovaču zemlju, crnicu zemlju...?! Slično je i izvješćima o vremenu. Imenica Hrvatska je postala tu i tamo spomenuta inačica za državu, koja se zove Zemlja. 

Od nastupa crvene Račanovine 2000. godine sve manje se pozdravlja gledatelje Hrvatske televizije, nego samo: "gledatelje, vaše gledatelje, naše gledatelje..."!

Ponavljam ovdje, naprijed spomenuto jer se je dogodilo u HTV programu, da se je drug Zoran Milanović predstavio kao premier vlade nekakve države.

Više i nismo Hrvatice i Hrvati, nego građanke i građani

Odkud mlađim Hrvaticama i Hrvatima napose u javnim medijima, pardon Građankama i Građanima tolika apatija prema pridjevskoj imenici Hrvatska i pridjevima u sva tri roda: hrvatski, hrvatska i hrvatsko!? U nijednoj državi svijeta se ljudi ne odnose tako apatično ili maćehinski prema imenu svoje domovine - države kao što je to u Hrvatskoj.

Političari i mediji u Tito-Račanovoj SRH su izbjegavali do krajnosti javno izgovarati pridjevsku imenicu Hrvatska i sve oblike pridjeva u sva tri roda: hrvatski, hrvatska i hrvatsko. Ako su izgovarali "Hrvatska", onda je to bilo obvezno u službenom obliku Socijalistička Republika Hrvatska ili uz odgovarajuće apozicije, atribute i sintagme poput "bratska socijalistička republika"... Najčešće se je Hrvatsku zaodjelo s Jugoslavijom, dakako sa svima jugoslavenskim obilježjima.

Čak i turizam kao poslovnost vezana najviše na Hrvatsku nije se nazivao hrvatskim, nego jugoslavenskim turizmom. Sada je to zemljin turizam. Prije su se zapadni turisti vraćali iz Jugoslavije, a sada se vraćaju iz Zemlje. Dakle, očiti dokaz da hrvatskim medijima vladaju učenice i učenici iz Kumrovečke komunističke škole.

Hrvatski branitelji su izborili državu Hrvatsku, a komunisti je razgrađuju

Tko misli da je danas u RH Hrvatska hrvatskija i izvedeni pridjevi od Hrvatske učestaliji u zabludi je. Valjda se sjećamo, da su komunisti - SDP sa sličnima u 6-strankačkjoj koaliciji dolaskom 2.000. godine na vlast kao prvo izbacili "državni" iz sintagme Hrvatski državni sabor, ukinuli su Županijski dom sabora, ukinuli djelovanje Saborske komisije za utvrđivanje žrtava Drugog svjetskog rata i poraća, ukinuli straže u novim hrvatskim odorama, ukinuli su državnički kult na Medvedgradu i obnovili kult velezločincu Titu i komunističkoj partiji (Petrova Gora i Kumrovec i srbske četničko-fašističke obljetnice kao na primjer Veljun i Srb).

Razvojačili su sadašnji komunisti (udbaš Stjepan Mesić) visoke hrvatske vojne častnike, ukinuli ime Trga hrvatskih velikana i okitili ga antifašističkim, rasprodali hrvatske banke tuđincima, HPT, "Nikolu Teslu" i druge pozitivno poslujuće industrijske pogone...

Komunisti u SDP-u su ukidali rad važnih industrijskih pogona i u nepune 4 godine povisili hrvatski vanjski dug, s naslijeđenih 9 na 22 milijarde Eura. Bezboslenost je rasla, započelo je stalno zanimanje kopanje po konteinerima za odbačenim povrćem i voćem. Siromaštvo u porastu, odlazak Hrvata u diasporu postaje svakodnevica. Dakle, RH je po brojnim pitanjima negativnima za Hrvatski narod, čak nadmašila svoju predhodnicu - crvenu SRH.

SDP treba zabraniti i posve ukinuti po europskim antikomunističkim deklaracijama!

U obadvije republike - SRH i RH vladaju iste zločinačke komunističke strukture, čak pod istim imenom SDP, koje je Tito uveo još 1943. kao inačicu za KPJ.

Sada je u svima strukturama vlasti u RH ta komunistička struktura pomleđena potomcima najvećih komunističkih političara i zločinaca (udbaša, čuvara Golog otoka, Lepoglave i drugih mučilišta).

Unatoč svome zločinstvu bivši komunjare u SRH su  imali u genitivu sintagme: Savez komunista Hrvatske, a sadašnji komunistički sljedbenici KPJ/SKH se zovu po Titovom imenu  SDP, čak bez "H"...

U kultu gigazločincu Titu obadvije republike RH i SRH su podjednake. Štoviše u sadašnjoj Republici Hrvatskoj je taj kult velezločincu Titu odgovorniji jer se znade iz službenih međunarodnih izvora da je Tito deseti na listi najvećih ratnih i poratnih zločinaca 20. stoljeća u svijetu ili je Tito četvrti na listi najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca 20. stoljeća u Europi.

Dakle, službeno se znade, da je komunizam bio najveće zločinstvo na ljudima i svima dobrima, a u Hrvatskoj vlada komunistička partija pod Titovim imenom SDP. Taj užas je s onu stranu pameti.

U Ustav RH unijeti nezastarjevanje ubijstva iz političkih motiva nije dosta!

Već sam naslov je nepodpun, a provedba će biti još upitnija i ostat će mrtvo slovo na papiru isto kao što je provedba EU rezolucije 1481 mrtvo slovo na papiru, iako je Rezoluciju 1481 usvojio Hrvatski sabor.

U Ustav RH treba unijeti osudu čitavog komunističkog sustava, koji je sprovodio genocid na Hrvatima i sva druga zločinstva uključujući razaranje kulturmih, gospodarskih i ostalih dobara. Nadalje u Ustav RH treba ući poimence osuda komunističkog velezločinca Tita i zabraniti svaki kult tome velezločincu.

Ako ovo spomenuto čak uđe u Ustav RH ništa od toga ne će biti sprovedeno!

Svjedoci smo da u Hrvatskoj ima još 41.000 boračkih umirovljenika, među kojima je najveći broj zaslužnih komunističkih zločinaca poput Perkovića, Manolića, Boljkovca, Josipovića... i njihovih sljedbenika poput Mesića, Fumića, Nobila, Milanovića, Dragovana... Ne smije ih se čak niti nazivati zločincima iako su bili superzločinci. 

A što je tek sa srbskim fašističkim četničkim zločincima od Mihailovića i Đujića do Raskovića, Babića, Martića i kapetana Dragana..., koji su u zadnja dva rata vršili genocid i sve druge -cide na Hrvatima, a očinski ih štiti Milorad Pupovac i tisuće "četničkih Pupovaca" u Hrvatskoj.

Taj Pupovac organizira u Srbu dernek četnicima iz 1941. i četnicima iz 1991. i uveličavaju ga komunisti i agnostici, sinovi komunističkih zločinaca poput Mesića, Josipovića...

Hrvatska mora obračunati sa srpskim fašističkim i hrvatskim komunističkim zločincima

Evo opisnog prijedloga kako:

U Hrvatskoj treba osnovati: Europski ili Hrvatski antifašistički i antikomunistički centar anlogan: Simon-Wisenthal-Zentrumu, kojeg još i sada protiv ostataka nacista predvodi, uvaženi gospodin Efraim Zuroff!

Za ovaj Hrvatski antifašistički i antikomunistički centar treba naći sposobne ljude ili se takovi trebaju javiti i udružiti. Za ovaj važan antifašistički i antikomunistički posao će zatražiti i dobiti plaću od Europske Unije uz dodatnu nagradu prema učinkovitosti. Neka se u Hrvatskoj nađu i udruže takovi ljudi!

Naime, Europska Unija se je dosada službeno izjašnjavala protiv fašizma i protiv komunizma, ali se nije nitko poput Simona Wisenthala odazvao Europskoj Uniji za sprovedbu njenih antifašističkih i antikomunističkih stavova i rezolucija.

Valja razmisliti bi li bilo bolje osnovati samo

Hrvatski antifašistički i antikomunistički centar  - HAAC ili  Europski antifašistički i antikomunistički centar - EAAC i u okviru ovoga HAAC?!

HAAC  bi djelovao brže, a  EAAC bi djelovao sveobuhvatnije.

U svakom slučaju za sprovedbu EU antifašitičkih i antikomunističkih stavova i rezolucija treba odmah, bez odgađanja osnovati Hrvatski antifašistički i antikomunistički centar, koji će se zaposliti s lustracijom Mesićevih komunista i Pupovčevih četničkih fašista.

Dragan Hazler - hrvatski djelatnik - anitfašist i antikomunist

Basel, 25. srpnja 2013.

 

Komentari (0)
Komentiraj
Vaši kontakt detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(:sleep::););)):0
Security
Molim unesite anti-spam kod sa slike.
 
RocketTheme Joomla Templates
generic xenical 60 mg